رفتن به مطلب

راهنمایی برای سرویس کارت گرافیک

Recommended Posts

11 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

بازم نظر رو این هست بیرون سرویس کن حضوری و همونجا نگاه کن یاد بگیر
35 تومن پول کارته میزنی یه جاشو ناکار میکنی ولی اگه اصرار داری

خمیر ضریب انتقال بالای 10 بگیر مثل کولر مستر میکر یا کریو فیوز یا مدلهای مشابه
خمیر لایه نازک به صورت یکدست زده بشه ، خمیر هم قبلی قبلش باید پاک بشه

پدها اگه دست بزنی چسبندگی داشتن اوکین اگه سفت شدن باید عوض بشن سایز پد  باید درست مثل قبلی باشه
زمان باز کردن اگه کابل فن نیازی به باز کردن نداشت و تونستی فنها یه جوری جدا کنی که نیازی به جدا کردن سوکت برقش نباشه دست نزن موقع درآوردن ممکنه آسیب بزنی (خودم زمان تعویض خمیر در نیاوردم و فنها یه جوری کنار زدم و سرویس کردم)

mmm.thumb.gif.c5f4b7b7ee029771f507be173636a636.gif

این وضعیت عملکرد کارت بعد از 30 دقیق گیم(رددد2) نیازی به سرویس داره یا نه اصلا؟توی بعضی بازی ها دما تا 83 و 84 میره البته و به همون میزان بقیه موارد از قبیل دور فن و صدای فن بیشتر میشه و همچنین هات اسپات تا نزدیکای 100 میره

صدای فن ها خیلی رو مخه برای منی که کارت قبلیم aorus سری بود

۱ ساعت قبل، _Shayan_ گفته است:

چیز خاصی نداشت ، پیچ ها رو که باز کردی ( پشت کارت کنار خروجی تصویر ها هم یدونه پیچ داره ) ، بعد دو تا کابل فن رو از بر

جدا کن بعد برد رو از هیتسینک با فشار های کوچیک جدا کن و خمیر رو با گوش پاک کن یا هر چیز نرم پاک کن و خمیر بزن و همون کار رو برعکس انجام بده و تموم . البته دمای مموری هم چک کن ممکنه نیاز به پد جدید نداشته باشه .

1 ساعت قبل، Sabertooth گفته است:

عزیز عکس از سایز دادم فروشگاه هم دادم شما همون اندازه هایی که زده سفارش بده با خمیر  تامام

لینک به دیدگاه

• ارسال 64
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

8 ساعت قبل، mamal.amrikayi گفته است:

این وضعیت عملکرد کارت بعد از 30 دقیق گیم(رددد2) نیازی به سرویس داره یا نه اصلا؟توی بعضی بازی ها دما تا 83 و 84 میره البته و به همون میزان بقیه موارد از قبیل دور فن و صدای فن بیشتر میشه و همچنین هات اسپات تا نزدیکای 100 میره

فنهای گیگا تقریبا سایلنت هستن 3070 و 3070ti گیمینگ گیگا داشتم تا دور فن 80% صدایی ازش نمیومد با اینکه ماینی بودن
تهویه کیس و مخصوصا اتاق مهمه ، کارت نو بندازی داخل کیس با تهویه خوب اما اتاق گرم بازم دمای قطعات بالا میره
با توجه به مدل کارتتون و اینکه اگه دست دو تهیه کردید ماینی هست دماها مناسبه ولی جای بهتر شدن هست با تعویض خمیر وضعیتش بهتر میشه

یکمی اندرولت بشه بهتره
انویدیا الان ندارم دوستانی که انویدیا اندرولت کردن راهنمایی بکنن

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، mamal.amrikayi گفته است:

دقیقا چجوری و روی چه حسابی متوجه بشم پد نیاز هست یا نه؟

و اینکه چه خمیری توصیه میکنی بزنم؟

بنظرت از چه خمیری استفاده کنم؟

کارت رو باز کردید اگه پد ها خشک نشدن و چسبندگی داشتن یعنی سالمه ، خودم مسترژل پرو v2 زدم اما کافی نبود ، حداقل mastergel maker یا بهتر استفاده کنید .

6 ساعت قبل، mamal.amrikayi گفته است:

تقریبا خوبه اگه خمیر رو عوض کنید بهترم میشه ، احتمالا پد هم سالمه .

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، mamal.amrikayi گفته است:

بنظرم هنوز اوضاع خیلی بد نیست ولی تعویض خمیر قطعا دما رو بهتر میکنه.
3070 Asus ROG خودم که نو تهیه کردم و از اول دست خودم بوده, الان توی گیم ها حدودا 72-73 میشه با دور فن 60 درصد.

اگه تجربه و اطلاعات کافی ندارین, بدین بیرون براتون سرویس کنن, ریسکش بالاس.

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

17 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

فنهای گیگا تقریبا سایلنت هستن 3070 و 3070ti گیمینگ گیگا داشتم تا دور فن 80% صدایی ازش نمیومد با اینکه ماینی بودن
تهویه کیس و مخصوصا اتاق مهمه ، کارت نو بندازی داخل کیس با تهویه خوب اما اتاق گرم بازم دمای قطعات بالا میره
با توجه به مدل کارتتون و اینکه اگه دست دو تهیه کردید ماینی هست دماها مناسبه ولی جای بهتر شدن هست با تعویض خمیر وضعیتش بهتر میشه

یکمی اندرولت بشه بهتره

تهویه ی کیس مناسبه و این دماها کلا تو زمستون و تابستون یکیه حالا با یکی دو درجه تفاوت بازم

اطلاعاتی درباره ی آندرولت ندارم اگه کسی داره ممنون میشم راهنمایی کنه

با عوض کردن خمیر و پد چند درصد از این وضعیت بهتر میشه؟

11 ساعت قبل، _Shayan_ گفته است:

کارت رو باز کردید اگه پد ها خشک نشدن و چسبندگی داشتن یعنی سالمه ، خودم مسترژل پرو v2 زدم اما کافی نبود ، حداقل mastergel maker یا بهتر استفاده کنید .

ممنون از راهنماییت

برای کاهش نویز فن راهکاری داری که رو مخ نباشه؟

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

3070 Asus ROG خودم که نو تهیه کردم و از اول دست خودم بوده, الان توی گیم ها حدودا 72-73 میشه با دور فن 60 درصد.

نمیدونم نیاز به سرویس باشه یا نه واقعا ولی خو صدای فن ها وقتی دما میره بالا برام آزار دهندس یکم برا همین گفتم خمیر عوض کنم که گرافیک در دمای کمتر کار کنه در نتیجه هم سالم تر میمونه هم دور فن بیاد پایین تر

لینک به دیدگاه

17 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

یکمی اندرولت بشه بهتره

11 ساعت قبل، _Shayan_ گفته است:

دوستان یه سوال دیگه چرا این مورد که روی عکس مشخص کردم اینجوریه و روی 3 یا 4 نیس(مدل مادر برد بنده

7 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

مادربرد GIGABYTE B760 GAMING X )

417959733_2.thumb.gif.ff84058de18c87e2458219cec30e3b5f.gif

لینک به دیدگاه

46 دقیقه قبل، mamal.amrikayi گفته است:

دوستان یه سوال دیگه چرا این مورد که روی عکس مشخص کردم اینجوریه و روی 3 یا 4 نیس(مدل مادر برد بنده

مادربرد GIGABYTE B760 GAMING X )

417959733_2.thumb.gif.ff84058de18c87e2458219cec30e3b5f.gif

چون زیر بار نیست همون علامت سوال بزن رندر کنه تغییر میکنه

لینک به دیدگاه

18 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

چون زیر بار نیست همون علامت سوال بزن رندر کنه تغییر میکنه

آها پس مشکلی نیس

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، mamal.amrikayi گفته است:

تهویه ی کیس مناسبه و این دماها کلا تو زمستون و تابستون یکیه حالا با یکی دو درجه تفاوت بازم

اطلاعاتی درباره ی آندرولت ندارم اگه کسی داره ممنون میشم راهنمایی کنه

با عوض کردن خمیر و پد چند درصد از این وضعیت بهتر میشه؟

ممنون از راهنماییت

برای کاهش نویز فن راهکاری داری که رو مخ نباشه؟

خواهش می کنم ، اگه فن ها سالمن و منظورت صدای باد هستش خیر راهی نیست . البته صدای فن ها برای من آزار دهنده نبود و شنیده نمیشد تا حدودای 80 درصد و بالاتر  .

لینک به دیدگاه

12 دقیقه قبل، _Shayan_ گفته است:

خواهش می کنم ، اگه فن ها سالمن و منظورت صدای باد هستش خیر راهی نیست . البته صدای فن ها برای من آزار دهنده نبود و شنیده نمیشد تا حدودای 80 درصد و بالاتر  .

فن ها سالمن و منظورم همون صدای باد هست ولی آزار دهندس

لینک به دیدگاه

گرافیک مشکل خنک کردن نداشته باشه سرعت فن بالا نمیره  اگه خمیر خشک باشه دما درست توسط هیتسینک منتقل نمیشه پس دورفن میره بالا

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان و اساتید

شرمنده که دیر تاپیک رو دیدم دیدم منو تگ کردین .‌ اول یه توضیحی بدم :

کارت های 3070ti تا 3090 یکمی بد قلق هستند و خوش دما نیستن به خاطر مصرف بالاس ۳۰۰ وات برای همین تا یکمی خمیرشون خشک میشه سریعا دما به مشکل میخوره .

همینطور دمای مموری بالایی دارن البته کارت های پالیت و یه سری از نسخه های گینوارد مثل فانتوم خدارو شکر پد مموری های کارخونه ایشون عالیه و دیر فاسد میشن اما خمیر کارخونه ای افتضاحی دارن . من تست کارت که گزاشتین رو دیدم خدارو شکر مشکل دمای مموری نداره و اصلا نباید به پد مموری ها دست بزنین باید کارت رو آروم باز کنین که پد ها پاره نشن و بالانسشون به هم نخوره چون پد معمولی جواب نمیده و باید حداقل پد با ضریب ۱۲.۸ بزارین که کمیاب و گرونن ( خدارو شکر تو ارزونیا چنتا ۲ میل خریدم این مدل هم ۲ میل میخوره )

خمیر هم باید عوض بشه حتما حداقل کولر مستر pro v2 باید بزنین ولی بهتره کرایفیوز یا گریزلی بزنین کارت گرونیه خمیر خوب بزنین بهتره خمیر پرو v2 من به 3070ti زدم ۱ سال زوری جواب داد .

بعد از باز کردن همه پیچ ها و پیچهای پنل ( قسمت پورت تصویر ) برد رو با کمی فشار از هیتسینک جدا میکنی و نیازی به باز کردن کانکتور ها نیست چون بعد جا زدنشون سخته . بعد خمیر رو روی چیپ و هیتسینک آروم پاک میکنی و خمیر جدید رو به کمک ماله ( همون که شبیه قاشق بستنی خوریه 😁 ) پخش میکنی رو چیپ کامل . میزان خمیر اندازه حدودا یه عدس باشه حدودا . تست کارت رو دیدم دور فن و دمای مموری خوب و نرماله فقط چیپ خمیر میخواد . بعد از سرویس دمای چیپ بین ۷۴ تا ۷۷ میاد و هات اسپات هم بین ۸۵ تا ۹۰ 

اگه بازم میترسین بدین جای براتون  سرویس کنن فقط پلمپ رو بگین اونجوری باز کنن که بعدا بتونی دوباره به اسم پلمپ بفروشی . کدوم شهرین ؟

ویرایش شده توسط میلاد بهرامن
لینک به دیدگاه

32 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است:

کارت های 3070ti تا 3090 یکمی بد قلق هستند و خوش دما نیستن به خاطر مصرف بالاس ۳۰۰ وات برای همین تا یکمی خمیرشون خشک میشه سریعا دما به مشکل میخوره .

همینطور دمای مموری بالایی دارن البته کارت های پالیت و یه سری از نسخه های گینوارد مثل فانتوم خدارو شکر پد مموری های کارخونه ایشون عالیه و دیر فاسد میشن اما خمیر کارخونه ای افتضاحی دارن . من تست کارت که گزاشتین رو دیدم خدارو شکر مشکل دمای مموری نداره و اصلا نباید به پد مموری ها دست بزنین باید کارت رو آروم باز کنین که پد ها پاره نشن و بالانسشون به هم نخوره چون پد معمولی جواب نمیده و باید حداقل پد با ضریب ۱۲.۸ بزارین که کمیاب و گرونن ( خدارو شکر تو ارزونیا چنتا ۲ میل خریدم این مدل هم ۲ میل میخوره )

خمیر هم باید عوض بشه حتما حداقل کولر مستر pro v2 باید بزنین ولی بهتره کرایفیوز یا گریزلی بزنین کارت گرونیه خمیر خوب بزنین بهتره خمیر پرو v2 من به 3070ti زدم ۱ سال زوری جواب داد .

اگه کارت پلمپه و میخوای پلمپ دست نخوره اون گوشه بک پلیت ( محافظ پشت برد ) یه پلمپ مشکی با خط وسطش داره با تیغ بکش زیرش ( قبلش بزار کارت ۵ دیقه فورمارک بمونه که گرم بشه پلمپ راحت در بیاد ) اروم بکش در میاد .  بعد پیچای ریز بک پلیک رو باز کن و درش بیار بزار کنار میمونه ۴ تا پیچ اصلی دور چیپ . بعدش یکی از پیچا باز پلمپ داره با تیغ بزن زیرش بکش در میاد . ۴ تا پیچو که باز کردی میمونه پیچای پنل گرافیک ( همون قسمت که پورت تصویر ها هست ) همشونو کامل باید باز کنی . بعد برد رو با کمی فشار از هیتسینک جدا میکنی و نیازی به باز کردن کانکتور ها نیست چون بعد جا زدنشون سخته . بعد خمیر رو روی چیپ و هیتسینک آروم پاک میکنی و خمیر جدید رو به کمک ماله ( همون که شبیه قاشق بستنی خوریه 😁 ) پخش میکنی رو چیپ کامل . میزان خمیر اندازه حدودا یه عدس باشه حدودا . و بعد پیچارو میبندی و پلمپارو با چسب قطره میزنی جا ( یه قطره میریزی رو کاغذی چیزی بعد نوک یه سوزن یا سنجاق رو میزنی تو چسب و میزنی رو گردی پیچ یه چنتا میزنی و پلمپ رو میچسبونی ) . تست کارت رو دیدم دور فن و دمای مموری خوب و نرماله فقط چیپ خمیر میخواد . بعد از سرویس دمای چیپ بین ۷۴ تا ۷۷ میاد و هات اسپات هم بین ۸۵ تا ۹۰ 

اگه بازم میترسین بدین جای براتون  سرویس کنن فقط پلمپ رو بگین اونجوری باز کنن که بعدا بتونی دوباره به اسم پلمپ بفروشی . کدوم شهرین ؟

مرسی تجربه و صداقت! 

لینک به دیدگاه

17 ساعت قبل، میلاد بهرامن گفته است:

اگه کارت پلمپه و میخوای پلمپ دست نخوره اون گوشه بک پلیت ( محافظ پشت برد ) یه پلمپ مشکی با خط وسطش داره با تیغ بکش زیرش ( قبلش بزار کارت ۵ دیقه فورمارک بمونه که گرم بشه پلمپ راحت در بیاد ) اروم بکش در میاد .  ( یه قطره میریزی رو کاغذی چیزی بعد نوک یه سوزن یا سنجاق رو میزنی تو چسب و میزنی رو گردی پیچ یه چنتا میزنی و پلمپ رو میچسبونی )

خوشحالم که این پیام رو دیدم که هیچوقت از شما و همکار هاتون هیچ قطعه دست دوم و حتی آکبندی خریداری نکنم.

چند تا از همین کارت ها توی فروم به اسم پلمپ فروختید؟

@ARMIN @EHSAN.K میشه پیگیری کنین که اکانت این دوست .... مون بسته شه؟

• لایک 2
  • حالم خوب شد 3
  • چرا؟! 2
  • قلبم گرفت 1
لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

خوشحالم که این پیام رو دیدم که هیچوقت از شما و همکار هاتون هیچ قطعه دست دوم و حتی آکبندی خریداری نکنم.

سلام من تو این انجمن چیزی نفروختم اونم پالیت . من فعالیتم تو تلگرامه اونجا هم موردی نبوده اگه بوده هم با به درخواست مشتری بوده یا قبلش اطلاع دادم این صرفا آموزش بود . واقعا از این سطح قضاوت و توهین و تحمت به من متعجب شدم . این سطح شعور و شخصیت شما رو نشون میده اتفاقا اونی که باید بن بشه شمایی

لینک به دیدگاه

بنظرم این مقدار تندی نیاز نیست. ایشون احتمالا به عواقب این نصیحتشون دقت نکردن وگرنه سودی در این ماجرا برای ایشون وجود نداشت و به قصد کمک این پیام رو دادن،همونطور که خیلی موارد دیگه تو انجمن بقیه رو راهنمایی کردن 

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، میلاد بهرامن گفته است:

سلام من تو این انجمن چیزی نفروختم اونم پالیت . من فعالیتم تو تلگرامه اونجا هم موردی نبوده اگه بوده هم با به درخواست مشتری بوده یا قبلش اطلاع دادم این صرفا آموزش بود . واقعا از این سطح قضاوت و توهین و تحمت به من متعجب شدم . این سطح شعور و شخصیت شما رو نشون میده اتفاقا اونی که باید بن بشه شمایی

خوشحالم که پیام تون رو ویرایش کردین.
بلاخره یه جایی فروش دارید دیگه, اینجا نباشه, تلگرام, دیوار و غیره...
وجدان کاری ندارید که کار خلاف عرف انجام میدید؟ اینکه به درخواست مشتری انجام بدید, فرقی ایجاد نمیکنه.
توهینی به شما نکردم, خودتون رو مظلوم جلوه ندید.

"تهمت" درسته.
اگه میخواستم تهمت بزنم مینوشتم که "تمامی کارت های شما دستکاری شده اس".

لینک به دیدگاه

40 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

خوشحالم که پیام تون رو ویرایش کردین.
بلاخره یه جایی فروش دارید دیگه, اینجا نباشه, تلگرام, دیوار و غیره...
وجدان کاری ندارید که کار خلاف عرف انجام میدید؟ اینکه به درخواست مشتری انجام بدید, فرقی ایجاد نمیکنه.
توهینی به شما نکردم, خودتون رو مظلوم جلوه ندید.

"تهمت" درسته.
اگه میخواستم تهمت بزنم مینوشتم که "تمامی کارت های شما دستکاری شده اس".

ویرایش که من یه سری جمله بندی ویرایش کردم . خیلی جالبه که شما هیچ وقت از من خرید نکردین ولی سعی دارین رو حرفتون پافشاری کنین . از توی کارت ها فقط یه مدل پالیت میشه این کار رو کرد که منم عرض کردم هیچ وقت انجام ندادم اگه هم بوده یا به درخواست مشتری بوده یا حتما اطلاع میدم قبلش . به هر حال این رو من تحمت تلقی میکنم و از مدیریت میخوام رسیدگی کنن

لینک به دیدگاه

@ARMIN @EHSAN.K میشه پیگیری کنین که اکانت این دوست ... مون بسته شه؟

والا احتمالا این موضوع برای شما جدید بوده، وگرنه از خیلی وقت پیش، شاید از 2 سال پیش به اینطرف که کارتهای ماین شده و دست دوم در بازار به فروش میرفت، کلا ادعای ماین نشده بودن، یا پلمپ بودن، با شک و تردید بهش نگریسته میشد. چون این کارتهای ماین شده، که قریب به اتفاق از چین میان، خودشون اونطرف به صورت تقلبی تمیز و پلمپ میشد، یعنی فرض هم بر این بگذاریم که طرف ایرانی تقلبی نکنه، اون طرف چینی تقلب رو کرده.

از این نظر، حتی اگر ایشون در تاپیک فروشش ادعای پلمپ بودن، یا ماین نشده بودن کارتهای RX 6000 و RTX 3000 و RX 580 بکنند، شنونده باید عاقل باشه و چنین احتمالی نده.

من خودم یه کارت RTX 3080 دارم، سه سال پلمپ نگهش داشتم، اما وقتی دیدم اینقدر این موضوع بی اهمیت شده و حتی در صورت پلمپ بودن، خریدار دیگه اعتماد نمی کنه (و نباید هم بکنه) خودم پلمپش رو باز کردم و کارتم رو سرویس کردم.

تنها نقدی که به کامنت آقا میلاد وارده اون بخشی از پیامشون هست که گفتن کارت رو جای کارت پلمپ بفروش که، این راهنمایی برای تقلب زشت بود، امیدوارم اصلاح کنند و مورد دیگه برطرف میشه.

جهت اطلاع شما و همه دوستانی که در فروم کارت گرافیک دست دوم خرید و فروش میکنند، هیچ کدوم از کارتهایی که در بالا نام بردم، پلمپ نیست، و ادعای ماین نشده بودن کشکه. توجهی نکنند.

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، میلاد بهرامن گفته است:

اگه کارت پلمپه و میخوای پلمپ دست نخوره اون گوشه بک پلیت ( محافظ پشت برد ) یه پلمپ مشکی با خط وسطش داره با تیغ بکش زیرش ( قبلش بزار کارت ۵ دیقه فورمارک بمونه که گرم بشه پلمپ راحت در بیاد ) اروم بکش در میاد .  بعد پیچای ریز بک پلیک رو باز کن و درش بیار بزار کنار میمونه ۴ تا پیچ اصلی دور چیپ . بعدش یکی از پیچا باز پلمپ داره با تیغ بزن زیرش بکش در میاد . ۴ تا پیچو که باز کردی میمونه پیچای پنل گرافیک ( همون قسمت که پورت تصویر ها هست ) همشونو کامل باید باز کنی . بعد برد رو با کمی فشار از هیتسینک جدا میکنی و نیازی به باز کردن کانکتور ها نیست چون بعد جا زدنشون سخته . بعد خمیر رو روی چیپ و هیتسینک آروم پاک میکنی و خمیر جدید رو به کمک ماله ( همون که شبیه قاشق بستنی خوریه 😁 ) پخش میکنی رو چیپ کامل . میزان خمیر اندازه حدودا یه عدس باشه حدودا . و بعد پیچارو میبندی و پلمپارو با چسب قطره میزنی جا ( یه قطره میریزی رو کاغذی چیزی بعد نوک یه سوزن یا سنجاق رو میزنی تو چسب و میزنی رو گردی پیچ یه چنتا میزنی و پلمپ رو میچسبونی ) . تست کارت رو دیدم دور فن و دمای مموری خوب و نرماله فقط چیپ خمیر میخواد . بعد از سرویس دمای چیپ بین ۷۴ تا ۷۷ میاد و هات اسپات هم بین ۸۵ تا ۹۰ 

ممنون از توضیحات کامل ودقیقتون وراهنمایی ها

نظرت درباره ی خمیر حرارتی Cooler Master MasterGel Maker چیه؟

بنده شهرکرد هستم

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز همه ی نظرات شما و صحبت هاتون برام مهم و باارزشه شما همه بزرگوار های من و اساتید من و تاج سر من هستید

بنظر من کارت گرافیک یا هر  قطعه ای که نیاز به سرویس داره بااااید سرویس بشه با توجه به گرونی ها و اصلا پلمپ بودن و نبودن دیگه توی این دوره اهمیت نداره(یا خیلی کمرنگ شده) و فقط بنظر من سلامت و تمیزی و کارایی هست که مهمه و با نظر آقا آرمین موافقم که شنونده و خریدار خودش باید عاقل باشه

بازم میگم نظرات همه ی دوستان برام با ارزشه و از همه راهنمایی ها و صحبتاتون ممنونم 

تاپیک پا برجاس و باز هم منتظر نظرات و راهنمایی های شما هستم

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، میلاد بهرامن گفته است:

به هر حال این رو من تحمت تلقی میکنم و از مدیریت میخوام رسیدگی کنن

تهمت.

۱ ساعت قبل، ARMIN گفته است:

والا احتمالا این موضوع برای شما جدید بوده، وگرنه از خیلی وقت پیش، شاید از 2 سال پیش به اینطرف که کارتهای ماین شده و دست دوم در بازار به فروش میرفت، کلا ادعای ماین نشده بودن، یا پلمپ بودن، با شک و تردید بهش نگریسته میشد. چون این کارتهای ماین شده، که قریب به اتفاق از چین میان، خودشون اونطرف به صورت تقلبی تمیز و پلمپ میشد، یعنی فرض هم بر این بگذاریم که طرف ایرانی تقلبی نکنه، اون طرف چینی تقلب رو کرده.

از این نظر، حتی اگر ایشون در تاپیک فروشش ادعای پلمپ بودن، یا ماین نشده بودن کارتهای RX 6000 و RTX 3000 و RX 580 بکنند، شنونده باید عاقل باشه و چنین احتمالی نده.

من خودم یه کارت RTX 3080 دارم، سه سال پلمپ نگهش داشتم، اما وقتی دیدم اینقدر این موضوع بی اهمیت شده و حتی در صورت پلمپ بودن، خریدار دیگه اعتماد نمی کنه (و نباید هم بکنه) خودم پلمپش رو باز کردم و کارتم رو سرویس کردم.

تنها نقدی که به کامنت آقا میلاد وارده اون بخشی از پیامشون هست که گفتن کارت رو جای کارت پلمپ بفروش که، این راهنمایی برای تقلب زشت بود، امیدوارم اصلاح کنند و مورد دیگه برطرف میشه.

جهت اطلاع شما و همه دوستانی که در فروم کارت گرافیک دست دوم خرید و فروش میکنند، هیچ کدوم از کارتهایی که در بالا نام بردم، پلمپ نیست، و ادعای ماین نشده بودن کشکه. توجهی نکنند.

حرف شما متین و درسته آقای ابیشی عزیز.

ولی من متقاعد نشدم, ادامه نمیدم, بار چندمه که هدف اصلیم از فعالیت توی این فروم که "کمک به دیگران" هست رو به خودم یاداوری میکنم, متاسفانه تقصیر خودمه که وارد بحث های الکی میشم و وقتمو هدر میدم.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، mamal.amrikayi گفته است:

ممنون از توضیحات کامل ودقیقتون وراهنمایی ها

نظرت درباره ی خمیر حرارتی Cooler Master MasterGel Maker چیه؟

بنده شهرکرد هستم

منم شهرکرد هستم خمیر پرو v2 دارم یکم تهش مونده فک کنم کار رو راه بندازه اگه خواستین میتونم بزنم براتون یا اگه خواستین میتونین خمیر بهتر بگیرین بدین بهم سرویس کنم

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

اقا آرمین اینطوریام نیست که میگین . من شاید تا الان بالای ۵ هزار تا کارت فروختم دگه کارت رو ببینم میفهمم قبلا باز شده یا نه . خمیر کارخونه ای اکثر کارتام میشناسم مگه این که چین یکم زرنگ بازی در بیاره 😄 منتها این دوستمون یجوری حرف میزنن انگار ما کارت داغون و خراب میگیریم تعمیر میکنیم پلمپ میزنیم میدیم من همون جور که میاد میفروشم نیاز به خمیرم باشه نهایتا خمیر میزنم اون قضیه پلمپ هم من کی گفتم انجام دادم ؟ گفتم اگه نیاز باشه به مشتری اطلاع میدم که این کارت خمیر میخواد برات بزنم یا نه طرف میگه اره منم میگم خوب پلمپشو یجور باز میکنم ک مخدوش نشه اونم اگه قبول کنه انجام میدم . بعدش فقط برخی مدلای پالیت میشه مدلای دگه و برندای دگه پیچشون کمی پایین هست و تیغ نمیره داخل من نمدونم هدفش از تخریب چیه همینجوری رو هوا یه چیزی میگه هیچ کارتی جز پالیت نمیشه این کارو کرد . بعد من نمیدونم مشکل بعضیا با خمیر زدن چیه توقع دارن خمیر کارخونه ای بعد ۴ سال هنوز سالم باشه شما ماشینتون بعد چند سال نیاز به مثلا سرویس موتور داشته باشه انجام نمیدید میگین مبادا باز بشه ؟ خوب کارتم نیاز داره پ چکارش کنیم بندازیم دور ؟ الان باز میاد میگه نه ببین تو داری بقیه رو گول میزنی

ویرایش شده توسط میلاد بهرامن
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...