رفتن به مطلب

راهنمایی برای سرویس کارت گرافیک

Recommended Posts

30 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است:

منم شهرکرد هستم خمیر پرو v2 دارم یکم تهش مونده فک کنم کار رو راه بندازه اگه خواستین میتونم بزنم براتون یا اگه خواستین میتونین خمیر بهتر بگیرین بدین بهم سرویس کنم

فکر کنم خمیر بهتر بگیرم بهتر باشه مثلا همون مستر ژل میکر

لینک به دیدگاه

• ارسال 64
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه
6 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

تهمت.

حرف شما متین و درسته آقای ابیشی عزیز.

ولی من متقاعد نشدم, ادامه نمیدم, بار چندمه که هدف اصلیم از فعالیت توی این فروم که "کمک به دیگران" هست رو به خودم یاداوری میکنم, متاسفانه تقصیر خودمه که وارد بحث های الکی میشم و وقتمو هدر میدم.

شما تو زندگیتون سعی کنین به دیگران تهمت نزنین

این که شما کلا متقاعد نمیشی دلیلش اینه که خودتون رو به خواب زدین

و کسی که خودش رو به خواب زده نمیشه بیدارش کرد

اقای بهرامن انسان خداشناس و مومن هستن و بسیار بسیار حلال خور

شما اصلا ابدا در جایگاهی نیستین که ایشون رو قضاوت کنین...

این که شما میگین هدفتون کمک به دیگران هست این حرفا برا عوام شگفت انگیزه

ولی برای من نوعی کاملا مشخص هستش که هدفتون چیه از این حرفا

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، mamal.amrikayi گفته است:

فکر کنم خمیر بهتر بگیرم بهتر باشه مثلا همون مستر ژل میکر

کرایفیوز ۵ بگیر ضریب حرارت ۱۲.۶ داره بهتره میکر ۱۱ هست . کرایفیوز ۷ هم ضریب ۱۴ هست اما نیاز نیس همون ۵ کافیه

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، behy گفته است:

شما تو زندگیتون سعی کنین به دیگران تهمت نزنین

این که شما کلا متقاعد نمیشی دلیلش اینه که خودتون رو به خواب زدین

و کسی که خودش رو به خواب زده نمیشه بیدارش کرد

اقای بهرامن انسان خداشناس و مومن هستن و بسیار بسیار حلال خور

شما اصلا ابدا در جایگاهی نیستین که ایشون رو قضاوت کنین...

این که شما میگین هدفتون کمک به دیگران هست این حرفا برا عوام شگفت انگیزه

ولی برای من نوعی کاملا مشخص هستش که هدفتون چیه از این حرفا

فلانی همه را به کیش خود پندارد.

من متقاعد نشدم چون ایشون میگه که فقط روی پالیت جواب میده, بعد تو یه پیام دیگه گفته که من فقط پالیت توی فروم فروختم.

نقل قول

خیلی جالبه که شما هیچ وقت از من خرید نکردین ولی سعی دارین رو حرفتون پافشاری کنین . از توی کارت ها فقط یه مدل پالیت میشه این کار رو کرد

نقل قول

سلام من تو این انجمن چیزی نفروختم اونم پالیت . من فعالیتم تو تلگرامه اونجا هم موردی نبوده اگه بوده هم با به درخواست مشتری بوده یا قبلش اطلاع دادم این صرفا آموزش بود

ایشون انسان بسیار خداشناس و مومنی هم باشن, راهنمایی و آموزش یک کار خلاف عرف خودش جرمه, حتی اگر ایشون و بقیه فروشنده ها این کار هارو نکنن.
خوبه خود آقا آرمین هم نوشتن که همه ادعا های شما فروشنده های عمده در مورد "پلمب" و "غیرماینی" بود کشکه.

نقل قول

جهت اطلاع شما و همه دوستانی که در فروم کارت گرافیک دست دوم خرید و فروش میکنند، هیچ کدوم از کارتهایی که در بالا نام بردم، پلمپ نیست، و ادعای ماین نشده بودن کشکه. توجهی نکنند.

شما بی جا کردی, خودت و امثالت در جایگاهی نیستید که حتی جایگاه افرادی مثل من رو بدونید.
امثال شما که املای درست چند تا کلمه رو بلد نیستید, حتی ویرایش هم میکنید نمیفهمید که اشتباه نوشتید, جایگاه تون معلومه.
کسی که فرق تحمت و "تهمت" یا پلمپ و "پلمب" رو نمیدونه, توی حرف زدنش هم مشخصه که جایگاهش چی و کجاس.

هدف من رو مشخص کنید!!!!!
من اینجا هیچ خرید و فروشی نداشتم, هدف فعالیتم توی این فروم فقط "کمک به دیگران" بوده, نون امثال شما رو هم نمیخوام آجر کنم.

آقای ابیشی و آقای کاشفی و آقا حسن عزیز, یا پیام توهین آمیز ایشون پاک میشه, یا اکانت من رو بن کنید. @ARMIN @EHSAN.K @Hassan.SK
به هر حال من دیگه وقت و حوصله ام رو اینجا صرف نمیکنم.
2 ساله که اینجا عضو هستم و از چندین سال قبل تر هم اینجا رو همیشه Bookmark داشتم و سر میزدم, فعال ترین کاربر یک سال گذشته هستم, نه فروشی داشتم, نه خرید, نه تبلیغ.

قبلا اینجارو به عنوان یه پاتوق میدیدم که افرادی با دانش و "درست" توش فعالیت میکردن, اما امروزه تبدیل به جایی شده که نه تنها اکثر افراد با دانش و تحصیلات ازش رفتن, بلکه پر از افرادی شده که فقط از فروم "کسب درآمد" میکنن.
چند وقتیه که فهمیدم چرا 99 درصد اعضای قدیمی اینجارو ترک کردن...

در هر صورت من دیگه اینجا فعالیتی نخواهم داشت, در این مدت از هم صحبتی و مشورت با بسیاری از اعضا, خیلی خیلی لذت بردم, از راهنمایی و جواب دادن سوال های دوستانی که مشکل داشتن و یا مشورت لازم داشتن, خیلی خیلی خوشحال شدم و خوشحالم که تنها خانم "فعال" سایت بودم.
امیدوارم همگی پیروز و سربلند باشید.❤

image.png.035c38823e06b126a9cd9f99fb2c346a.png

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

دوستان لطفا به همدیگه بی احترامی نکنید و این قضیه را ختم به خیر کنید

لینک به دیدگاه

لطفا دیگه هیچ توهین و تهمت و بی احترامی ای نکنید هر سوء تفاهمی هم پیش اومده کنار بزارید و اصل این تاپیک را به انحراف نبرید

لینک به دیدگاه

21 ساعت قبل، میلاد بهرامن گفته است:

سلام خدمت دوستان و اساتید

شرمنده که دیر تاپیک رو دیدم دیدم منو تگ کردین .‌ اول یه توضیحی بدم :

کارت های 3070ti تا 3090 یکمی بد قلق هستند و خوش دما نیستن به خاطر مصرف بالاس ۳۰۰ وات برای همین تا یکمی خمیرشون خشک میشه سریعا دما به مشکل میخوره .

همینطور دمای مموری بالایی دارن البته کارت های پالیت و یه سری از نسخه های گینوارد مثل فانتوم خدارو شکر پد مموری های کارخونه ایشون عالیه و دیر فاسد میشن اما خمیر کارخونه ای افتضاحی دارن . من تست کارت که گزاشتین رو دیدم خدارو شکر مشکل دمای مموری نداره و اصلا نباید به پد مموری ها دست بزنین باید کارت رو آروم باز کنین که پد ها پاره نشن و بالانسشون به هم نخوره چون پد معمولی جواب نمیده و باید حداقل پد با ضریب ۱۲.۸ بزارین که کمیاب و گرونن ( خدارو شکر تو ارزونیا چنتا ۲ میل خریدم این مدل هم ۲ میل میخوره )

خمیر هم باید عوض بشه حتما حداقل کولر مستر pro v2 باید بزنین ولی بهتره کرایفیوز یا گریزلی بزنین کارت گرونیه خمیر خوب بزنین بهتره خمیر پرو v2 من به 3070ti زدم ۱ سال زوری جواب داد .

بعد از باز کردن همه پیچ ها و پیچهای پنل ( قسمت پورت تصویر ) برد رو با کمی فشار از هیتسینک جدا میکنی و نیازی به باز کردن کانکتور ها نیست چون بعد جا زدنشون سخته . بعد خمیر رو روی چیپ و هیتسینک آروم پاک میکنی و خمیر جدید رو به کمک ماله ( همون که شبیه قاشق بستنی خوریه 😁 ) پخش میکنی رو چیپ کامل . میزان خمیر اندازه حدودا یه عدس باشه حدودا . تست کارت رو دیدم دور فن و دمای مموری خوب و نرماله فقط چیپ خمیر میخواد . بعد از سرویس دمای چیپ بین ۷۴ تا ۷۷ میاد و هات اسپات هم بین ۸۵ تا ۹۰ 

اگه بازم میترسین بدین جای براتون  سرویس کنن فقط پلمپ رو بگین اونجوری باز کنن که بعدا بتونی دوباره به اسم پلمپ بفروشی . کدوم شهرین ؟

1115735952_Screenshot2025-06-23030438.thumb.png.c157752cbd969f0158087f0b3e37d5b2.png

آب ریخته رو نمیشه جمع کرد! 

لینک به دیدگاه

با اجازه تاپیکو فعلا میبندم تا مدیران رسیدگی کنن

استارتر تاپیک هم به نظرم به جوابهاشون رسیدن ولی اگه مدیران صلاح بدونن دوباره باز میشه

لینک به دیدگاه

هر سه نفر از انجمن اخراج شدند، تاپیک باز میشه...

• لایک 1
  • ممنونم 1
  • حالم خوب شد 1
  • چرا؟! 1
  • قلبم گرفت 1
لینک به دیدگاه

چجوری وقت پیدا میکنید به هم بپرید و به هم توهین کنید ؟

با سختی وصل میشید که بیاید اینجا برنامه مختص کودکستان اجرا کنید ؟

با تشکر از مدیریت آرمین جان

پ . ن : بی جهت خودتون رو سوق ندید سمت محرومیت

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۴/۱ در 01:22، mamal.amrikayi گفته است:

mmm.thumb.gif.c5f4b7b7ee029771f507be173636a636.gif

این وضعیت عملکرد کارت بعد از 30 دقیق گیم(رددد2) نیازی به سرویس داره یا نه اصلا؟توی بعضی بازی ها دما تا 83 و 84 میره البته و به همون میزان بقیه موارد از قبیل دور فن و صدای فن بیشتر میشه و همچنین هات اسپات تا نزدیکای 100 میره

صدای فن ها خیلی رو مخه برای منی که کارت قبلیم aorus سری بود

این وضعیت برای 3080ti گینوارد فونیکس منم بود آقای بهرامن خیلی دقیق راهنمایی کردن منم بعد یک سال که خمیرش رو روز اول با دیپکول z5 تعویض کرده بودم دماش بالا رفت 

روز اول که خریدم دمای vram ۹۵ بود باز کردم یه کار عجیب کردم بین پد و v ram خمیر سیلیکون z5 زدم که خیلی خمیر سفتیه راحت ۱۰ درجه پایین اومد

و gpu روی ۷۵ بود نهایت 

بعد یک سال vram به مشکلی نخورد اما gpu تا ۸۰ رفت که اندرولت کردم به طرز عجیبی از ۸۰ به۷۰ و از ۳۵۰ وات به ۲۵۰ وات تغییر کرد افت فریمم در هد نهایت ۵ عدد 

پیشنهاد میکنم اندرولت رو انجام بدی حتما 

لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، SSIINNAA گفته است:

این وضعیت برای 3080ti گینوارد فونیکس منم بود آقای بهرامن خیلی دقیق راهنمایی کردن منم بعد یک سال که خمیرش رو روز اول با دیپکول z5 تعویض کرده بودم دماش بالا رفت 

روز اول که خریدم دمای vram ۹۵ بود باز کردم یه کار عجیب کردم بین پد و v ram خمیر سیلیکون z5 زدم که خیلی خمیر سفتیه راحت ۱۰ درجه پایین اومد

و gpu روی ۷۵ بود نهایت 

بعد یک سال vram به مشکلی نخورد اما gpu تا ۸۰ رفت که اندرولت کردم به طرز عجیبی از ۸۰ به۷۰ و از ۳۵۰ وات به ۲۵۰ وات تغییر کرد افت فریمم در هد نهایت ۵ عدد 

پیشنهاد میکنم اندرولت رو انجام بدی حتما 

میتونی درباره ی آندرولت راهنماییم کنی؟

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، mamal.amrikayi گفته است:

میتونی درباره ی آندرولت راهنماییم کنی؟

نرمافزار MSI Afterburner رو نصب کن 

گزینه CURVE EDITOR رو بزن توی منو اصلی 

توی نمودار باز شده ولتاژ رو پایین بیار 

الان روی فرکانس 1830 هست که خیلی زیاده برای کارت شما ولتاژ هم به احتمال زیاد بالای 1 هست 

هدف از اندرولت کردن اینه که تا زمانی که پرفورمنس کارت خیلی افت نکرده ولتاژ رو روی فرکانس های مختلف پایین بیارید 

مثلا روی یک فرکانس 1800 ولتاژ های مختلف رو به اندازه 0.5 ولت هر سری کم کن مثلا از 1 ولت شروع کن بیار پایین تر تا زمانی که گرافیک کرش کنه توی بازی کرش که کرد یعنی روی اون ولتاژ نمیتونه و همون ولتاژ یکی مونده به آخر که تست کردی رو باید بزاری 

بعد 1800 رو فهمیدی برو سراغ 1700 همون کار رو تکرار کن اما از 1 ولت شروع نکن 

اگه 1800 روی 0.9 ولت کارکرد یعنی 1700 قطعا ولتاژ کم تری میتونی بهش بدی 

انقدر روی فرکانسای مختلف امتحان کن تا بهترین فرکانس با بهترین ولتاژ با بهترین پرفورمنس رو پیدا کنی روی کارتت

برا من 1950 بود روی 1.1 ولت 350 وات مصرف میکرد 

مدل کارتم رو سرچ زدم توی حالت بوست 1665 هرتز باید میبود دیفالتش

الان 1665 با 0.75 ولته که خیلی عالی و خنک و بدون کرش کار میکنه نهایت 250 وات مصرف میکنه 

فرکانسم بالا میبرم 1665 تا 1950 خیلی زیاده اما نمیدونم چرا پرفورمنس کارتم در حد 5% بیشتر میشه که خیلی کمه و ارزش نداره 

بابت کرش کردن هم نگران نباش آسیبی نمیرسونه 

فقط اینکه از 80 درجه یهو کرش میکنه توی بازی و کمی سریع خنک میشه و به دفعات باید این کار رو تکرار کنی شاید باعث لحیم سردی بشه اما نتیجه کار خیلی عمر گرافیک و پاور رو بالا میبره 

حتما وسط اجرای بازی این کار رو بکنی 

توی اینترنت هم سرچ بزنی آموزشش هست 

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۴/۴ در 01:29، SSIINNAA گفته است:

نرمافزار MSI Afterburner رو نصب کن 

گزینه CURVE EDITOR رو بزن توی منو اصلی 

توی نمودار باز شده ولتاژ رو پایین بیار 

الان روی فرکانس 1830 هست که خیلی زیاده برای کارت شما ولتاژ هم به احتمال زیاد بالای 1 هست 

هدف از اندرولت کردن اینه که تا زمانی که پرفورمنس کارت خیلی افت نکرده ولتاژ رو روی فرکانس های مختلف پایین بیارید 

مثلا روی یک فرکانس 1800 ولتاژ های مختلف رو به اندازه 0.5 ولت هر سری کم کن مثلا از 1 ولت شروع کن بیار پایین تر تا زمانی که گرافیک کرش کنه توی بازی کرش که کرد یعنی روی اون ولتاژ نمیتونه و همون ولتاژ یکی مونده به آخر که تست کردی رو باید بزاری 

بعد 1800 رو فهمیدی برو سراغ 1700 همون کار رو تکرار کن اما از 1 ولت شروع نکن 

اگه 1800 روی 0.9 ولت کارکرد یعنی 1700 قطعا ولتاژ کم تری میتونی بهش بدی 

انقدر روی فرکانسای مختلف امتحان کن تا بهترین فرکانس با بهترین ولتاژ با بهترین پرفورمنس رو پیدا کنی روی کارتت

برا من 1950 بود روی 1.1 ولت 350 وات مصرف میکرد 

مدل کارتم رو سرچ زدم توی حالت بوست 1665 هرتز باید میبود دیفالتش

الان 1665 با 0.75 ولته که خیلی عالی و خنک و بدون کرش کار میکنه نهایت 250 وات مصرف میکنه 

فرکانسم بالا میبرم 1665 تا 1950 خیلی زیاده اما نمیدونم چرا پرفورمنس کارتم در حد 5% بیشتر میشه که خیلی کمه و ارزش نداره 

بابت کرش کردن هم نگران نباش آسیبی نمیرسونه 

فقط اینکه از 80 درجه یهو کرش میکنه توی بازی و کمی سریع خنک میشه و به دفعات باید این کار رو تکرار کنی شاید باعث لحیم سردی بشه اما نتیجه کار خیلی عمر گرافیک و پاور رو بالا میبره 

حتما وسط اجرای بازی این کار رو بکنی 

توی اینترنت هم سرچ بزنی آموزشش هست 

ممنون از توضیحاتت ولی پیچیده به نظر میاد

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، mamal.amrikayi گفته است:

ممنون از توضیحاتت ولی پیچیده به نظر میاد

پیچیده نیست واقعا شاید من بد توضیح دادم اما داخل یوتوب بزنید آموزش تصویریش هست 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...