رفتن به مطلب

اور کلاک رم و بوت نشدن سیستم

Zephyr_99
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام حدودا پنج ماه پیش اسمبل سیستمو انجام دادم تا یک هفته قبل بدون کوچکترین مشکلی استفاده کردم ازش حالا داستانش چیه چهار ماژول رم یکسان دارم فرکانسشونم چهار هزاره و تا چند روز پیش روی فرکانس 3200 کار کردن  فرکانسو که میارم روی چهار هزار سیستم بوت نمیشه و میگه که کلید f1 بزن تا بری روی بایوس به خاطر همین روی 3200 گذاشتم و این مدت استفاده کردم ازش تا چند روز پیش یهو سیستم شروع به ریستارت میکنه بدون هیچ دلیلی چه در حین کار چه وقتی که بیکار باشه با کلی سر کله زدن فهمیدم که وقتی چهار تا اسلات مادربرد پر هستن و فرکانس رمارو از حالت پایه 2133 میارم بالا تر سیستم رو دسکتاپ ریستارت میشه ولی اگه فرکانس رو 2133 باشه مشکلی نداره چهارتا رمو تست کردم سالمن اسلات های a1 b1 رو با دوتا رم تست کردم و فرکانسو اوردم بالا سیستم با همون فرکانس پایه بوت شد ینی 2133 بعدش رمارو در اوردم و اسلات های a2 b2 رو امتحان کردم با هر فرکانسی تست کردم که مشکلی نبود حالا من موندمو دوتا رم اضافه که باید بزارم یه گوشه و استفاده ای ندارن برام اینم بگم بایوس به اخرین نسخه اپدیت شده و سیستمم مشکل سخت افزاری نداره ممنونم میشم راهنمایی کنید برای استفاده از چهارتا رمی که دارم با فرکانس بالا چیکار کنم که سیستم ریستارت نشه چهار تا رم شونزده گیگ فرکانس چهار هزار دارم مشخصات سیستمم

Rog crosshair viii dark hero

Ryzen 9 5950x

64gb trident z royal silver 4000 mhz 

Psu rog thor 1200 

ویرایش شده توسط Zephyr_99
لینک به دیدگاه

بایوس را به آخرین نسخه اش آپدیت کن.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Elderado گفته است:

بایوس را به آخرین نسخه اش آپدیت کن.

داداش خوندی چی نوشتم؟

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، Zephyr_99 گفته است:

سلام حدودا پنج ماه پیش اسمبل سیستمو انجام دادم تا یک هفته قبل بدون کوچکترین مشکلی استفاده کردم ازش حالا داستانش چیه چهار ماژول رم یکسان دارم فرکانسشونم چهار هزاره و تا چند روز پیش روی فرکانس 3200 کار کردن  فرکانسو که میارم روی چهار هزار سیستم بوت نمیشه و میگه که کلید f1 بزن تا بری روی بایوس به خاطر همین روی 3200 گذاشتم و این مدت استفاده کردم ازش تا چند روز پیش یهو سیستم شروع به ریستارت میکنه بدون هیچ دلیلی چه در حین کار چه وقتی که بیکار باشه با کلی سر کله زدن فهمیدم که وقتی چهار تا اسلات مادربرد پر هستن و فرکانس رمارو از حالت پایه 2133 میارم بالا تر سیستم رو دسکتاپ ریستارت میشه ولی اگه فرکانس رو 2133 باشه مشکلی نداره چهارتا رمو تست کردم سالمن اسلات های a1 b1 رو با دوتا رم تست کردم و فرکانسو اوردم بالا سیستم با همون فرکانس پایه بوت شد ینی 2133 بعدش رمارو در اوردم و اسلات های a2 b2 رو امتحان کردم با هر فرکانسی تست کردم که مشکلی نبود حالا من موندمو دوتا رم اضافه که باید بزارم یه گوشه و استفاده ای ندارن برام اینم بگم بایوس به اخرین نسخه اپدیت شده و سیستمم مشکل سخت افزاری نداره ممنونم میشم راهنمایی کنید برای استفاده از چهارتا رمی که دارم با فرکانس بالا چیکار کنم که سیستم ریستارت نشه چهار تا رم شونزده گیگ فرکانس چهار هزار دارم مشخصات سیستمم

Ryzen 9 5950x

Psu rog thor 1200 

اینجوری که متوجه شدم ۴ عدد رم ۴۰۰۰ داری که وقتی روی پروفایل اورکلاک کارخونه ست میکنی به صورت چهارتایی ران نمیشن

اگر به شکل تکی، دو کاناله رو هر فرکانسی ست کنی مشکلی نداری و بایوس هم اپدیت هست و خود مادربرد هم مشکلی نداره.

مشکل شما از مموری کنترلر پردازنده هستش که نمیتونه ۴ عدد رم با این سرعت رو به شکل استیبل هندل کنه.

برای استفاده از کل رم هات پیشنهاد میشه از سرعت پایینتر ولی تایمینگ تنگ تر استفاده کنی

لینک به دیدگاه

10 دقیقه قبل، farshid0018 گفته است:

اینجوری که متوجه شدم ۴ عدد رم ۴۰۰۰ داری که وقتی روی پروفایل اورکلاک کارخونه ست میکنی به صورت چهارتایی ران نمیشن

اگر به شکل تکی، دو کاناله رو هر فرکانسی ست کنی مشکلی نداری و بایوس هم اپدیت هست و خود مادربرد هم مشکلی نداره.

مشکل شما از مموری کنترلر پردازنده هستش که نمیتونه ۴ عدد رم با این سرعت رو به شکل استیبل هندل کنه.

برای استفاده از کل رم هات پیشنهاد میشه از سرعت پایینتر ولی تایمینگ تنگ تر استفاده کنی

روی فرکانس 3200 و 3600 و 3000 هم ریستارت میشه اگه میخواستم با فرکانس 2133 بازی کنم که این هزینه رو برای رما نمیکردم حالا نمیگم سیستمم خیلی بالا ردس و پایین رده هم نیست چرا نباید از پس فرکانس 3200 و 3600 بر بیاد؟ مشخصات پردازنده و مادربردو خوندم دوتاشون بدون اورکلاک تا 128 گیگابایت رم فرکانس 3200 پشتیبانی میکنن 

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، Zephyr_99 گفته است:

روی فرکانس 3200 و 3600 و 3000 هم ریستارت میشه اگه میخواستم با فرکانس 2133 بازی کنم که این هزینه رو برای رما نمیکردم حالا نمیگم سیستمم خیلی بالا ردس و پایین رده هم نیست چرا نباید از پس فرکانس 3200 و 3600 بر بیاد؟ مشخصات پردازنده و مادربردو خوندم دوتاشون بدون اورکلاک تا 128 گیگابایت رم فرکانس 3200 پشتیبانی میکنن 

یعنی به شکل ست چهارتایی روی ۳۲۰۰ هم سیستم استیبل نیست؟

اگر دسترسی به کسی دارید رم هارو روی یک سیستم دیگه تست کنید ببینید روی سیستم دیگه به شکل چهارتایی ست میشن (هم روی ۳۲۰۰ هم روی فرکانس ۴۰۰۰)

چون به شکل تکی رم ها مشکلی ندارند و اگر در یک سیستم دیگه به شکل چهارتایی ست بشن مشخصا مشکل از مادربرد هست ،اگر رم ها گارانتی دارند بفرستید گارانتی

لینک به دیدگاه

هیچ راهی وجود نداره عزیز. یا باید رمها رو روی فرکانس پشتیبانی پایه مادربرد ست کنید. حالا یا 2133 یا بالاتر ولی احتمال میدم روی فرکانسهای بالاتر هم جواب بده. یا فروش رمها و خرید دو عدد رم با ظرفیت بالاتر. بیخود وقت خودتون رو هدر ندید. این مشکل روی تموم بردها حتی بردهای گرون قیمت هم مشاهده میشه. اگه 2 رم بزارید به فرکانسهای بالاتر هم خواهید رسید. خود بنده رم 4000 رو روی 4800 ست کردم و براحتی کار میکرد.

لینک به دیدگاه

32 دقیقه قبل، blooder گفته است:

هیچ راهی وجود نداره عزیز. یا باید رمها رو روی فرکانس پشتیبانی پایه مادربرد ست کنید. حالا یا 2133 یا بالاتر ولی احتمال میدم روی فرکانسهای بالاتر هم جواب بده. یا فروش رمها و خرید دو عدد رم با ظرفیت بالاتر. بیخود وقت خودتون رو هدر ندید. این مشکل روی تموم بردها حتی بردهای گرون قیمت هم مشاهده میشه. اگه 2 رم بزارید به فرکانسهای بالاتر هم خواهید رسید. خود بنده رم 4000 رو روی 4800 ست کردم و براحتی کار میکرد.

دو روزه پروفایل docp  رو فعال کردم با سیستم با فرکانس ۳۶۰۰ به درستی کار میکنه ولی تصمیمم اینه دوتا از رما رو درارم و فقط از دوتای دیگه استفاده کنم

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۴/۵ در 10:13، Zephyr_99 گفته است:

Ryzen 9 5950x

Psu rog thor 1200 

درود بر شما

بر حسب اتفاق تاپیک رو دیدم

من قبلا یک مادربورد asus rog x470 gaming داشتم. دوتا از اسلات های رم روی 3600 همزمان کار میکردن ولی دوتای دیگه بصورت پایه.

بعدا دفترچه رو خوندم فهمیدم موضوع درسته و فقط دوتا اسلاتی که ستاره کنارشون داره با پروفایل docp بالا میان.

خود مادربورد اینطوریه.مگر اینکه رم های سازگاری که با مادربورد شما سازگاری کامل دارن رو تهیه کنید که اونم توی سایتش زده و نوشته که چه رم هایی رو میتونی با 4 اسلات و فرکانس بالا لود کنی.

ویرایش شده توسط kamyar sharifi
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...