رفتن به مطلب

سیاه شدن تصویر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دروود بعد از چهار سال جون کندن تونستم یه سیستم بخرم تماما نو و پلمپ حدودا شیش ماهی میشه و از همون اوایل یه مشکل جدی دارم اینکه وسط بازی اول بازی حین بالا اومدن دسکتاپ بعد از فشار دادن دکمه پاور کیس تصویر سیاه میشه و سرعت فن های گرافیک بالا میره طوری که انگار جارو برقی روشن میکنم و مجبورم دکمه پاورو نگه دارم تا خاموش بشه و از اول روشن کنم هر روشی که وجود داره به ذهنم رسیده توی اینستاگرام و یوتوب دیدم امتحان کردم ولی فایده نداره تنها راهی که جواب گرفتم البته به مدت کوتاه این بوده که کابل های برق از پاور به گرافیکو عوض میکنم و حدودا دو سه هفته ای این مشکل رفع میشه و بازم سیاه شدن تصویر ادامه داره و برمیگرده همیشه البته اینم بگم فعلا نتونستم مانیتر بخرم و با تلویزیون سامسنگ فول اچ دی و اتصال کابل اچ دی ام ای بازی میکنم اخرین نسخه های درایور گرافیکو نصب کردم اخرین نسخه بایوسم همینطور ولی بی فایده بوده دوستان راه حل بدین

مشخصات پی سی

Cpu:Ryzen 9 5950x

Main:Rog Crosshair Viii Dark Hero

Ram:4×16Gb Trident Z Royal Silver 4000Mhz

Cpu cooler:Rog Ryujin 360

Psu:Rog Thor 1200W

Gpu:Sapphire Nitro+ rx7800 xt

لینک به دیدگاه

درود

دلایل زیادی میتونه موجب سیاه شدن نمایشگر بشه 

اینجا تنها دوستان میتونن تجارب مشابه ای اگر داشتند با شما به اشتراک بگذارند 

با توجه به اینکه قطعات نو هستند بیشترین شک به خود تی وی و کابل Hdmi و برق اون میره بنابراین در صورت اینکه امکانش فراهم شد با یک مانیتور این مشکل رو تست و بررسی کنید 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام و عرض ادب

الان شما سیستم رو 6 ماه پیش تهیه کردید؟

اگر بله چرا am4 بستید ؟ 

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، farid68 گفته است:

سلام و عرض ادب

الان شما سیستم رو 6 ماه پیش تهیه کردید؟

اگر بله چرا am4 بستید ؟ 

چون قطعه به قطعه خریدم و خیلیم ازش راضیم سیستم  قویه هر بازی که خواستم با رزولشن ۱۴۴۰ و ۲۱۶۰ کیفیت الترا بدون لگ استفاده کردم نگفتم که ضعیفع میگم تصویر سیاه میشه و ربطی به am4  نداره اصلا

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

من پیشنهاد میکنم حتما روی مانیتور تست کنید 

بعضی تلویزیونها باعث مشکل میشن 

کیس پسر دایم بخاطر تلویزیون دوتا کارت گرافیک سوزوند 

تلویزیون باعث میشد کارتش به شدت داغ کنه 

لینک به دیدگاه

این مشکل رو من هم داشتم. به احتمال زیاد از پاور هست. با پاور دیگه تست کنید ببینید درست میشه.

لینک به دیدگاه

سلام 

منم این مشکل رو داشتم البته به این صورت که وقتی صفحه سیاه میشد دور فن بالا نمی‌رفت و فقط خاموش روشن میشد و درایور میپروند 

آخر سر هم متوجه شدم کابل دو عدد ۸ پین کارت درست تو جاش نبوده و این دلیل سیاهی بوده 

لینک به دیدگاه

یه مشکل جدی دارم اینکه وسط بازی - اول بازی - حین بالا اومدن دسکتاپ بعد از فشار دادن دکمه پاور کیس تصویر سیاه میشه و سرعت فن های گرافیک بالا میره طوری که انگار جارو برقی روشن میکنم .

.......

این مشکلاتی که میفرمایید بیشتر برمیگرده به درایور کارت گرافیک.

با نرمفزار ddu درایور کارت گرافیک رو پاک کنید و اخرین درایوری که گواهی whql گرفته و  beta نیست رو نصب کنید؛اگر این شرایط در بعضی از بازی ها اتفاق میوفته به دلیل عدم هماهنگی درایور با برخی بازی هاست که تو amd چیز عجیبی نیست .

همچنین ممکنه اگر اپدیت ویندوز فعال باشه باعث تغییر و نصب درایور نادرست روی سیستم شما باشه که اگر راه بالا نتیجه نداد پیشنهاد میکنم اگر ویندوز 11 هستید از 10 استفاده کنید یا اگرم 10 هستید یه بیلد دیگه ازش رو دانلود و نصب کنید.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

یه مشکل جدی دارم اینکه وسط بازی - اول بازی - حین بالا اومدن دسکتاپ بعد از فشار دادن دکمه پاور کیس تصویر سیاه میشه و سرعت فن های گرافیک بالا میره طوری که انگار جارو برقی روشن میکنم .

.......

این مشکلاتی که میفرمایید بیشتر برمیگرده به درایور کارت گرافیک.

با نرمفزار ddu درایور کارت گرافیک رو پاک کنید و اخرین درایوری که گواهی whql گرفته و  beta نیست رو نصب کنید؛اگر این شرایط در بعضی از بازی ها اتفاق میوفته به دلیل عدم هماهنگی درایور با برخی بازی هاست که تو amd چیز عجیبی نیست .

همچنین ممکنه اگر اپدیت ویندوز فعال باشه باعث تغییر و نصب درایور نادرست روی سیستم شما باشه که اگر راه بالا نتیجه نداد پیشنهاد میکنم اگر ویندوز 11 هستید از 10 استفاده کنید یا اگرم 10 هستید یه بیلد دیگه ازش رو دانلود و نصب کنید.

داداش یوتوب دیدم خیلیا که انویدیا دارن بازم این مشکلو داشتن ربطی به برند نداره این راه حل شمارو هم همیشه انجام دادم جوابگو نیست حالا موندم گرافیک بفرستم گارانتی یانه چون هنوز نمیدونم مشکل از چیه

لینک به دیدگاه

مشکل اصلی اول نبود مانیتور هست!

اول از همه یک مانیتور معمولی اکبند ساده که FHD باشه و خیلی گرون نباشه و حتما display port  داشته باشه برای تست تهیه کن به احتمال زیاد درست میشه

لینک به دیدگاه

سلام منم تقریبا این این مشکل دارم کارت گرافیکrx580 سیستم روشن میکنم بعد نیم ساعت صفحه سیاه میشه میره ولی سیستم همچنان روشنه با یک کارت گرافیک دیگه سیستم امتحان کردم مشکلی نبود تست دما هم گرفتم مشکل دما نبود ولی همچنان این ایرادم پا برجاست یکی به منم کمک کنه ایراد پیدا کنیم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...