رفتن به مطلب

مشکل rtx 3080

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان

کارتم هرازگاهی تصویرش میپرید امروز خواستم بازش کنم و سرویسش کنم

کارت باز شد خمیرش با نمونه مرغوب عوض شد به کیس که بستم و سیستمو روشن کردم دیدم که اول دوبار کامپیوتر ریستارت شد بعدا که وارد ویندوز شدم دیدم ارور تاریخ و ساعت میده و سیستم به شدت هنگ کرده و قابل استفاده نیست

تاریخ سیستم به سال 2045 رفته

اقداماتی که انجام دادم اینکه کارت رو روی اسلات های مختلف تست کردم روی اسلات دوم بدون درایور انویدیا شناسایی میشه!

باتری مادربردم عوض کردم فرقی نکرد

کارت قابل تعمیر هست آیا؟

ویرایش شده توسط Mahdi ZMS
لینک به دیدگاه

خیلی عجیبه اینکه تاریخ سیستمت اینجور شده فک نکنم رپتی به کارت داشته باشه همون از باتری سیماس هست 

اره احتمالا اگر از کارت باشه قابل تعمیر هست مدل کارتت چیه و اینکه زیرش پایه هم گزاشتی یا نه ؟

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، ariarko گفته است:

خیلی عجیبه اینکه تاریخ سیستمت اینجور شده فک نکنم رپتی به کارت داشته باشه همون از باتری سیماس هست 

اره احتمالا اگر از کارت باشه قابل تعمیر هست مدل کارتت چیه و اینکه زیرش پایه هم گزاشتی یا نه ؟

آخه باتری هم عوض کردم

Msi gaming x حقیقتا پشت دستمو داغ کردم کارت ماینی بخرم یه ریگ ۷ کارتی خریدیم ۵ تاش معیوب در اومد 

نه پایه نذاشتم بدون دخالت هیچ چیزی فقط پیچ شده رو کیس

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اول مطمئن بشید مشکل از کارت هست 

سعی کنید روی سیستم دیگه تست کنید 

پاورتون هم حتما چک کنید مشکل نداشته باشه 

لینک به دیدگاه

شک نکن کارت هست منم یه 3080راگ دسته دو خریدم 2ماه داشتم سوخت تو فوروم هست پستش حنو تو اتیشم 50تومن جم کردم در به در دنبال یه جام اقساطی بدن یه 4070superi چیزی بگیرم

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، ariarko گفته است:

شک نکن کارت هست منم یه 3080راگ دسته دو خریدم 2ماه داشتم سوخت تو فوروم هست پستش حنو تو اتیشم 50تومن جم کردم در به در دنبال یه جام اقساطی بدن یه 4070superi چیزی بگیرم

حس میکنم سری 3000 خیلی خرابی داشتن 

من خودم دو تا رفت تو پاچم یکی 3060 یکی 3080 ولی با هزار بدبختی و با ضرر پس دادم به صاحباشون 

ولی دو سه تا سری 6000 amd گرفتم میخورد حتی ماین شدن اوکی بود

ولی کارت خودمو خیلی دوست دارم 6900xt در حد درحد گرفتم الان نزدیک دو سال دستمه تازه یه خورده دماش رفته بالا

فکر کنم سری 3000 چون داستان lhr و hhr راه انداخته بودن اینجوری میشن اکثرا

تو این وضع بازار فقط خدا صبرتون بده

لینک به دیدگاه

22 ساعت قبل، Mahdi ZMS گفته است:

آخه باتری هم عوض کردم

Msi gaming x حقیقتا پشت دستمو داغ کردم کارت ماینی بخرم یه ریگ ۷ کارتی خریدیم ۵ تاش معیوب در اومد 

نه پایه نذاشتم بدون دخالت هیچ چیزی فقط پیچ شده رو کیس

هفت تا کارت همگی rx 3080 بود؟ کارت ها قابل تعمیر نبود؟ در مجموع چقدر ضرر کردید؟

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، amirafshar گفته است:

حس میکنم سری 3000 خیلی خرابی داشتن 

من خودم دو تا رفت تو پاچم یکی 3060 یکی 3080 ولی با هزار بدبختی و با ضرر پس دادم به صاحباشون 

ولی دو سه تا سری 6000 amd گرفتم میخورد حتی ماین شدن اوکی بود

ولی کارت خودمو خیلی دوست دارم 6900xt در حد درحد گرفتم الان نزدیک دو سال دستمه تازه یه خورده دماش رفته بالا

فکر کنم سری 3000 چون داستان lhr و hhr راه انداخته بودن اینجوری میشن اکثرا

تو این وضع بازار فقط خدا صبرتون بده

سلام دوست خوبم. یه سرچ ساده در گوگل میزان خرابی سری 6000 ای ام دی و 3000 انویدیا رو نشون میده. تازه میزان تولید انویدیا خیلی بیشتر از ای ام دی هستش اما خرابی ای ام دی به طور قابل ملاحظه ای بالاتر هستش.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۴/۱۵ در 20:26، WINNER گفته است:

اول مطمئن بشید مشکل از کارت هست 

سعی کنید روی سیستم دیگه تست کنید 

پاورتون هم حتما چک کنید مشکل نداشته باشه 

روی یک سیستم دیگه هم تست شد مشکل از گرافیکه

در ۱۴۰۴/۴/۱۶ در 00:01، ARMIN گفته است:

مشخصات کامل سیستم چیه؟

14700kf  z790f  green 1050 ocdg

در ۱۴۰۴/۴/۱۶ در 17:38، Hamed.Madadi گفته است:

هفت تا کارت همگی rx 3080 بود؟ کارت ها قابل تعمیر نبود؟ در مجموع چقدر ضرر کردید؟

4 تا 3080 و 3 تا 3080ti 

اوایل که کلا ۵ تا از یک ریگ ۷ کارتی خریدیم بعدا فریب کارکرد کم و سلامت فعلی رو خوردیم و ۷ تارو خریدیم برا دفترمون

یکی از 3080ti ها زیر رندر تصویرش کلا خاموش شد ۳ تاشون بعد یه مدت دچار خطوط شطرنجی شدن که قیدشونو زدیم و 4070ti super خریدیم و کارت خودمم اینطوری شد در مجموع بدون احتساب کارت های جدید نزدیک ۱۱۰ ملیون ضرر کردیم

فقط 3080ti ها سالم موندن

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، Mahdi ZMS گفته است:

روی یک سیستم دیگه هم تست شد مشکل از گرافیکه

14700kf  z790f  green 1050 ocdg

4 تا 3080 و 3 تا 3080ti 

اوایل که کلا ۵ تا از یک ریگ ۷ کارتی خریدیم بعدا فریب کارکرد کم و سلامت فعلی رو خوردیم و ۷ تارو خریدیم برا دفترمون

یکی از 3080ti ها زیر رندر تصویرش کلا خاموش شد ۳ تاشون بعد یه مدت دچار خطوط شطرنجی شدن که قیدشونو زدیم و 4070ti super خریدیم و کارت خودمم اینطوری شد در مجموع بدون احتساب کارت های جدید نزدیک ۱۱۰ ملیون ضرر کردیم

فقط 3080ti ها سالم موندن

یعنی 4070ti super هم خراب شد ؟؟

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، ariarko گفته است:

یعنی 4070ti super هم خراب شد ؟؟

نه خداروشکر اونا سالمن

لینک به دیدگاه

انشاالله که تجربه ای شه برای بعد

منکه بارها گفتم کارت ماین شده نخرید گول قیمت پایین وجملاتی مثل کارکرد استاندارد رو نخورید

انشاالله که هرچقدر ضرر کردی و فشار عصبی که در طول این اتفاقات بهت وارد شده خدا چندین برابرشو بهتر و بیشتر بهت برگردونه🌹

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...