رفتن به مطلب

استفاده از هوش مصنوعی برای خرید قطعات

Saeed1980
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود.

میخاستم بپرسم برای خرید قطعات کامپیوتر یا گوشی ، آیا راهنمایی گرفتن از هوش مصنوعی که بازار ایران رو هم قیمتی و هم فنی بررسی میکنه درسته یا ما قدیمیا همون سرچ شخصی و سوال جواب از فروم بگذرانیم ؟

لینک به دیدگاه

باسلام.

بازار ایران رو هیچ هوشی چه طبیعی و چه مصنوعی نمیتونه بررسی کنه.

نهایتا به این نتیجه میرسی که صبر کنی ارزون شه و این صبر و انتظار هیچ وقت تموم نمیشه و فقط از مدل های قدیمی به مدل های جدید منتقل میشه.

چیزی که تو بازار ایران قطعیه اینه که امروز یه چیزی رو میخای گرونتر هم پیدا کنی بخری، ارزونتر از ۲۴ ساعت بعدشه و تمام.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز هوش مصنوعی هم قرار نیست کار خارق العاده ای برای ما یوزرهای عادی انجام بده

چیزی که فعلا هوش مصنوعی برای ما انجام میده در حد یک میانبر هست که کمتر از مغزمون کار بکشیم

که این به نظر من بدترین کار و بیشترین ضرر هست

داره قدرت فکر کردن و تجزیه و تحلیل و انتخاب رو هم از انسان میگیره

شبکه های اجتماعی به خودی خود بیشترین ضربه رو به انسانیت و روابط اجتماعی زدن

نگذارید این باقیمانده از خودمون رو هم بسپاریم به اینها

شما خودت برو بنچ مارک ها و تحلیل ها و نقد ها رو ببین که هم قطعات رو خودت انتخاب کرده باشی

هم دانش شما روی این موضوع بالاتر بره و هم بتونی بعدا" خودت صاحب نظر باشی و بقیه رو هم راهنمایی کنی

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۴/۲۶ در 16:05، Saeed1980 گفته است:

درود.

میخاستم بپرسم برای خرید قطعات کامپیوتر یا گوشی ، آیا راهنمایی گرفتن از هوش مصنوعی که بازار ایران رو هم قیمتی و هم فنی بررسی میکنه درسته یا ما قدیمیا همون سرچ شخصی و سوال جواب از فروم بگذرانیم ؟

GPT توانای سرچ سطح وب رو داره، حداقل برای پیدا کردن deal ها روی سایت های خارجی و حتی ebay. ولی فکرنکنم توانایی پیدا کردن قطعات تو فروم ها یا دیوار یا سایت های مثل emalls یا ترب رو داشته باشه به فارسی
حداقل من موفق نشدم مجبورش کنم انجام بده.
😶

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۴/۲۸ در 15:30، farshid0018 گفته است:

GPT توانای سرچ سطح وب رو داره، حداقل برای پیدا کردن deal ها روی سایت های خارجی و حتی ebay. ولی فکرنکنم توانایی پیدا کردن قطعات تو فروم ها یا دیوار یا سایت های مثل emalls یا ترب رو داشته باشه به فارسی
حداقل من موفق نشدم مجبورش کنم انجام بده.
😶

چرا این اواخر به من پیشنهاد بررسی کالای دست دو تمیز از دیوار و شیپور داد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...