رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید لپ‌تاپ

PC2025
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

ببخشید بنده بودجه‌ای بین 45 تا 55 دارم (نهایت 60 میلیون) که میخوام یه لپ‌تاپ بگیرم؛ با مشخصات زیر:

اول: اینکه حتما 16 گیگ رم داشته باشه
دوم: هاردش ssd باشه
سوم: یه باتری خوب داشته باشه که سریع خالی نشه
چهارم: بشه بازیهای جدید مثل GTA VI و... رو توش بازی کرد (حالا اگه با کیفیت خیلی بالا هم نشد، مشکلی نیست؛ در حدی که بشه یه تجربه خوب از بازی کردن داشت، کفایت میکنه)
پنجم: قابلیت ارتقاء هم داشته باشه؛ مثلا رم، هارد، گرافیک و...

ممنون میشم راهنمایی کنید؛ بتونم خرید خوبی داشته باشم

لینک به دیدگاه

یه لپتاپ با موارد 1 2 3 رو میشه پیدا کرد، مورد پنجم هم حداکثر میشه توی لپ تاپ ها رم و حافظه رو ارتقا داد(تو بیشتر لپ تاپ های گیمینگ میشه)

درباره مورد 4 نمیشه نظر داد چون درباره بازی ای که هنوز نیومده نمیشه با اطمینان گفت که چه گرافیکی براش نیازه. ولی بخوایم منطقی نگاه کنیم با بودجه شما حداکثر میتونین لپ تاپ با 3050 6gb پیدا کنین که گرافیک قوی ای نیست و بعید میدونم بتونه یه بازی مثل GTA VI که قراره 2 سال دیگه برا PC بیاد رو با تنظیمات و فریم ریت لذت بخش اجرا کنه.

هرچند بیشتر بازی های فعلی رو با کمک DLSS میتونه با تنظیمات اکی اجرا کنه.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Cantaver گفته است:

یه لپتاپ با موارد 1 2 3 رو میشه پیدا کرد، مورد پنجم هم حداکثر میشه توی لپ تاپ ها رم و حافظه رو ارتقا داد(تو بیشتر لپ تاپ های گیمینگ میشه)

درباره مورد 4 نمیشه نظر داد چون درباره بازی ای که هنوز نیومده نمیشه با اطمینان گفت که چه گرافیکی براش نیازه. ولی بخوایم منطقی نگاه کنیم با بودجه شما حداکثر میتونین لپ تاپ با 3050 6gb پیدا کنین که گرافیک قوی ای نیست و بعید میدونم بتونه یه بازی مثل GTA VI که قراره 2 سال دیگه برا PC بیاد رو با تنظیمات و فریم ریت لذت بخش اجرا کنه.

هرچند بیشتر بازی های فعلی رو با کمک DLSS میتونه با تنظیمات اکی اجرا کنه.

خیلی ممنونم از توضیحات خوب شما

فقط درخصوص مواردی که فرمودید:

پس یعنی گرافیک هیچ لپ‌تاپی رو نمیشه در آینده ارتقاء داد؟ یا فقط لپ‌تاپ‌هایی که توی این رنج قیمت هستن، امکان ارتقای گرافیک رو ندارن؟

خب به جز بازی GTA VI؛ بازی‌هایی که الان موجوده؛ مثل کالاف و رد دد و سری‌های قدیمی‌تر GTA رو میشه با لپ‌تاپ‌های توی این رنج قیمت، بازی کرد؟

در پایان هم ممنون میشم در کنار توضیحات خوبتون؛ چند نمونه از بهترین لپ‌تاپ‌هایی که مناسب کاربری و بودجه بنده هست رو هم معرفی کنید!
چون لپ‌تاپ توی بازار خیلی زیاده و من میخوام وقتی اقدام میکنم واسه خرید؛ بهترین گزینه‌ها متناسب با بودجه‌ای که دارم رو در اختیار داشته باشم که سردرگم نشم!

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، PC2025 گفته است:

خیلی ممنونم از توضیحات خوب شما

فقط درخصوص مواردی که فرمودید:

پس یعنی گرافیک هیچ لپ‌تاپی رو نمیشه در آینده ارتقاء داد؟ یا فقط لپ‌تاپ‌هایی که توی این رنج قیمت هستن، امکان ارتقای گرافیک رو ندارن؟

خب به جز بازی GTA VI؛ بازی‌هایی که الان موجوده؛ مثل کالاف و رد دد و سری‌های قدیمی‌تر GTA رو میشه با لپ‌تاپ‌های توی این رنج قیمت، بازی کرد؟

در پایان هم ممنون میشم در کنار توضیحات خوبتون؛ چند نمونه از بهترین لپ‌تاپ‌هایی که مناسب کاربری و بودجه بنده هست رو هم معرفی کنید!
چون لپ‌تاپ توی بازار خیلی زیاده و من میخوام وقتی اقدام میکنم واسه خرید؛ بهترین گزینه‌ها متناسب با بودجه‌ای که دارم رو در اختیار داشته باشم که سردرگم نشم!

شرکت FrameWork به صورت محدود لپ تاپ با گرافیک قابل تعویض رو تولید میکنه ولی قیمت لپتاپاش 3 4 برابر بودجه شماست و تو ایرانم که اصلا نیست. اونم البته بیشتر واسه آدماییه که خوره تکنولوژی ان و حاضرن براش پول زیادی بدن وگرنه با همون قیمت لپ تاپای بهتری پیدا میشه. گرافیک اکسترنال هم هست ولی اونم هزینه زیادی داره، داکش و گرافیکش رو باید بخرین و یه سری لپ تاپا هم ساپورتش میکنن(پورت تاندربولت میخواد).

آره این بازی هایی که گفتین رو میتونه با تنظیمات و فریم ریت قابل قبول اجرا کنه.

والا مدل دقیق نمیتونم بگم، خودتون باید ریویو هاش رو توی یوتیوب و اینور اونور نگاه کنین. فقط اینکه با این بودجه میتونین یه لپ تاپ با حداکثر گرافیک 3050 6gb تهیه کنین. توجه داشته باشین که یه مدل دیگه 3050 هست که فقط 4 گیگ رم داره، اون اصلا خوب نیست. حتی 6 گیگ هم کافی نیست برای بازی های جدید چه برسه به 4 گیگ، حواستون باشه حتما نسخه 6 گیگ رو تهیه کنین. اینکه قابلیت افزایش رم داره رو هم حتما چک کنین.

لپ تاپ رو گرفتین هم ترجیحا هم هر بازی ای که dlss ساپورت میکنه روشنش کنین و روی تنظیمات Quality بذارین. هم تا حدی مشکل vram رو کم میکنه و هم بدون اینکه کیفیت تصویر به طور محسوسی پایین بیاد پرفورمنس بهتری از بازی ها میتونین بگیرین.

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، Cantaver گفته است:

شرکت FrameWork به صورت محدود لپ تاپ با گرافیک قابل تعویض رو تولید میکنه ولی قیمت لپتاپاش 3 4 برابر بودجه شماست و تو ایرانم که اصلا نیست. اونم البته بیشتر واسه آدماییه که خوره تکنولوژی ان و حاضرن براش پول زیادی بدن وگرنه با همون قیمت لپ تاپای بهتری پیدا میشه. گرافیک اکسترنال هم هست ولی اونم هزینه زیادی داره، داکش و گرافیکش رو باید بخرین و یه سری لپ تاپا هم ساپورتش میکنن(پورت تاندربولت میخواد).

آره این بازی هایی که گفتین رو میتونه با تنظیمات و فریم ریت قابل قبول اجرا کنه.

والا مدل دقیق نمیتونم بگم، خودتون باید ریویو هاش رو توی یوتیوب و اینور اونور نگاه کنین. فقط اینکه با این بودجه میتونین یه لپ تاپ با حداکثر گرافیک 3050 6gb تهیه کنین. توجه داشته باشین که یه مدل دیگه 3050 هست که فقط 4 گیگ رم داره، اون اصلا خوب نیست. حتی 6 گیگ هم کافی نیست برای بازی های جدید چه برسه به 4 گیگ، حواستون باشه حتما نسخه 6 گیگ رو تهیه کنین. اینکه قابلیت افزایش رم داره رو هم حتما چک کنین.

لپ تاپ رو گرفتین هم ترجیحا هم هر بازی ای که dlss ساپورت میکنه روشنش کنین و روی تنظیمات Quality بذارین. هم تا حدی مشکل vram رو کم میکنه و هم بدون اینکه کیفیت تصویر به طور محسوسی پایین بیاد پرفورمنس بهتری از بازی ها میتونین بگیرین.

خیلی ممنون بابت توضیحات خیلی خوبتون

والا من مطابق با توضیحاتی که دادید سرچ زدم؛ دو مدل گیر آوردم، ولی هر دو، گرافیکشون 4گیگ بود و مدلای 6 گیگ، از بودجه من بیشتر بود و معمولا از 65ت و حتی 70ت، به بالا بود

اون دو مدل هم، اینا بود!

HP Victus 15 FA0033DX i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX3050

Asus TUF Gaming A15 FA506NFR-HN064-R7 7435HS-16GB DDR5-512GB SSD-RTX2050-FHD

اینا خوب نیست؟

لینک به دیدگاه

یا باید سیستم ،بخش به بخش تهیه کنی ،یا یه ps5pro بخری که با اپ اسکیل بتونه 60 فریم بده برای بازی gta vi.

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، PC2025 گفته است:

خیلی ممنون بابت توضیحات خیلی خوبتون

والا من مطابق با توضیحاتی که دادید سرچ زدم؛ دو مدل گیر آوردم، ولی هر دو، گرافیکشون 4گیگ بود و مدلای 6 گیگ، از بودجه من بیشتر بود و معمولا از 65ت و حتی 70ت، به بالا بود

اون دو مدل هم، اینا بود!

HP Victus 15 FA0033DX i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX3050

Asus TUF Gaming A15 FA506NFR-HN064-R7 7435HS-16GB DDR5-512GB SSD-RTX2050-FHD

اینا خوب نیست؟

خواهش میکنم

به نظر من خیر، اگه میخواید بازی های جدید رو پلی بدین واقعا 4 گیگ vram کمه، مدل 4گیگ 20% هم تعداد هسته های پردازش CUDA اش کمتره.

من در مورد مدلای مختلف اطلاع ندارم، باید از تعمیرکار های لپ تاپ سوال کنید که کدوم مدلا کیفیت ساخت بهتری دارن. ولی در مورد کانفیگش میتونم کمکتون کنم.

https://www.lioncomputer.com/product/k6lm7/Lenovo-LOQ-15IRX9-i5-13450HX-24GB-DDR5-512GB-SSD-RTX3050-15-6Inch-FHD-Laptop-اورجینال

این مدل هست که یکمی بالاتر از بودجه شماست.

اگه نمیتونید این مقدار هزینه کنین هم باید برین سراغ دست دوم، سیستم دست دوم هم میتونه گزینه خوبی باشه.
یا اینکه دیگه مجبورا یه لپ تاپ با 3050 4گیگ بخرین، هرچند من باشم یه ذره میذارم یه چیز بهتر میگیرم.

ویرایش شده توسط Cantaver
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...