رفتن به مطلب

چند تا سوال

amirafshar
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان سوالات جمع کردم یه جا بپرسیم :)

اولین مورد : بچه ها من یه موس پد ریزر دارم Razer Goliathus Extended Chroma این rgb طبق عکسی که میزارم بازش کردم تو یوتیوب دیدم لب شلنگو میبرن دوباره میزارن سر جاش اوکی میشه برا من نشد راهی هست تعمیر بشه ؟

image.thumb.png.3a8d7c6c1dda4bb62dcea937be59f808.png

دومین مورد : یه هدست Kraken 7.1 V2 OVAL Edition دارم این پد های گوشش از کجا بگیرم ؟ اصلا هست ؟ اگه نیست چی میشه جایگزین کرد ؟ حیف هدست خوبیه

image.thumb.png.17924c392131ab7e1b67b7969a09f81f.png

سومین مورد : یه گرافیک 6900xt دارم merc black edition فکر کنم ولی میدونم merc الان با فن دستی دماش تو سنگین ترین کارا 70 تا 72 ولی من خیلی کم دیدم بیاد بالا 70 اما فن اتوماتیک سریع میره بالا 80 

البته 2 سال و نیم دارم استفاده میکنم از طرفی سی پی یوم 7600x نمیدونم ارزش داره پول بزارم روش بکنمش 9900x یا نه مادربردم هم b650 aorus elite برای اینا میخوام یدونه خمیر سیلیکون خوب بگیرم 

چی پیشنهاد میدید که یه خمیر سیلیکون بگیرم برای جفتشون

سوال زیاد داشتم یادم نمیاد :) اومد میپرسم

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، amirafshar گفته است:

سلام دوستان سوالات جمع کردم یه جا بپرسیم :)

اولین مورد : بچه ها من یه موس پد ریزر دارم Razer Goliathus Extended Chroma این rgb طبق عکسی که میزارم بازش کردم تو یوتیوب دیدم لب شلنگو میبرن دوباره میزارن سر جاش اوکی میشه برا من نشد راهی هست تعمیر بشه ؟

image.thumb.png.3a8d7c6c1dda4bb62dcea937be59f808.png

دومین مورد : یه هدست Kraken 7.1 V2 OVAL Edition دارم این پد های گوشش از کجا بگیرم ؟ اصلا هست ؟ اگه نیست چی میشه جایگزین کرد ؟ حیف هدست خوبیه

image.thumb.png.17924c392131ab7e1b67b7969a09f81f.png

سومین مورد : یه گرافیک 6900xt دارم merc black edition فکر کنم ولی میدونم merc الان با فن دستی دماش تو سنگین ترین کارا 70 تا 72 ولی من خیلی کم دیدم بیاد بالا 70 اما فن اتوماتیک سریع میره بالا 80 

البته 2 سال و نیم دارم استفاده میکنم از طرفی سی پی یوم 7600x نمیدونم ارزش داره پول بزارم روش بکنمش 9900x یا نه مادربردم هم b650 aorus elite برای اینا میخوام یدونه خمیر سیلیکون خوب بگیرم 

چی پیشنهاد میدید که یه خمیر سیلیکون بگیرم برای جفتشون

سوال زیاد داشتم یادم نمیاد :) اومد میپرسم

وقتی دما به 80 رسید تو حالت اتومات فن روی چند درصد کار میکنه؟

البته در هر صورت نظر من اینکه که حتما خمیر رو عوض کنید

یه نمون خمیر جدید ترمال گریزلی رو روی کارت خودم هفته پیش زدم تستش رو میزارم 

ترمال گریزلی مدل Duronaut 2g

اینم بگم دمای اتاق با کولر خاموش و بالای 28 درجه بود

برای ارتقا پردازنده هم مدلی که داری برای این کارت کفایت میکنه. خودم با 7500f دارم استفادش میکنم

تست اول حالت دیفالت

دومی یکم دستکاری تو ولتاژ و سرعت فن 

222.jpg

3333.jpg

ویرایش شده توسط Grayli
لینک به دیدگاه

22 دقیقه قبل، Grayli گفته است:

وقتی دما به 80 رسید تو حالت اتومات فن روی چند درصد کار میکنه؟

البته در هر صورت نظر من اینکه که حتما خمیر رو عوض کنید

یه نمون خمیر جدید ترمال گریزلی رو روی کارت خودم هفته پیش زدم تستش رو میزارم 

ترمال گریزلی مدل Duronaut 2g

اینم بگم دمای اتاق با کولر خاموش و بالای 28 درجه بود

برای ارتقا پردازنده هم مدلی که داری برای این کارت کفایت میکنه. خودم با 7500f دارم استفادش میکنم

222.jpg

والا دقت نکردم تست میکنم

ولی فکر کنم همه چیز اتومات باشه دماش دقیق مثل ما شما باشه حالا هات اسپات تا 91 اینا میره بدون تعویض خمیر

لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، amirafshar گفته است:

والا دقت نکردم تست میکنم

ولی فکر کنم همه چیز اتومات باشه دماش دقیق مثل ما شما باشه حالا هات اسپات تا 91 اینا میره بدون تعویض خمیر

کارت شما بهتر از ماله منه(برای من مدل( swft )

تست کردی یه اسکرین هم تونستی بزار

لینک به دیدگاه

21 دقیقه قبل، amirafshar گفته است:

والا دقت نکردم تست میکنم

دور اتومات تا هات اسپات به 90 نرسه بالا نمیره الان هم تابستان هست تا فنها بخوان دور بگیرن دما هی بالاتر میره دور فن دستی بهتره مثلا با دور فن دستی 40% 35% دمای خوبی میگیری اما تومات میبینی به 45% هم رسیده اما هات اسپات شده 95

لینک به دیدگاه

صد درصد باید هم آندرولت کنید و هم دور فن رو دستی تنظیم کنید چون دور فن اتومات ، زیرو هست و مثلا دور پنجاه درصدش با سی تا 35 درصد دستی برابری میکنه ولی نه ثابت بلکه نموداری یعنی با بالا رفتن دما باید دور فن هم بالاتر بره. در کل کارتهای xfx انگار دور فن اتوماتش چنگی به دل نمیرنه و فقط در صورت آکبند بودن کالا کارایی داره و پس از مدتی کارد کارت داغ خواهد کرد و حتی با تعویض خمیر هم به دمای مطلوب نمیرسید و فقط راه حلش دو تا کار بالاست.

لینک به دیدگاه

خوب پس فکر کنم با توجه به گفته های شما نه نیازه سی پی یو عوض کنم (البته تو مخم رفته عوض کنم)

نه خمیر گرافیک رو 

گرافیک الان فن دستی با اندرولت بدون کاهش عملکرد 

دما تو last of us 2 رزولیشن 2k با آخرین تنظیمات گرافیکی 

دما نهایت تا 70 میرسه 

لینک به دیدگاه

برای پد ایشون رو پیدا کردم لینک 

نمیدونم کسی تجربه خرید داشته یا نه میخوام الان سفارش بدم 

لینک به دیدگاه

دوستان یه سوال دیگه برای تمیز کردن کیس و قطعات از اسپری انژکتور میشه استفاده کرد ؟

چون یه رفیق دارم تعمیرات موبایل و قطعه انجام میده دائم از اون استفاده میکنه میگه هیچ مشکلی هم نداره میشه ؟

چون وحشتناک خاک میشینه تو کیسم

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، amirafshar گفته است:

دوستان یه سوال دیگه برای تمیز کردن کیس و قطعات از اسپری انژکتور میشه استفاده کرد ؟

درود بهتره از اسپری خشک ناهید استفاده کنید البته برای تمیز کردن خاک یه پمپ باد ام کفایت میکنه و اسپری خشک بیشتری برای تمیز کاری عمیق هست نه نظافت روتین

اگر بیشتر از حد معمول کیس خاک میگیره ( بنده منطقه کویری هستم و تقریبا هر 40 تا 50 روز باید باد بگیرم داخل کیس ) اگر از این تایم خیلی زودتر داره کیستون خاک میگیره ممکنه ایرفلو کیس مشکل داشته باشه و با تغییر چیدمان فن ها میتونید مشکل خاک گرفتن رو خیلی کمتر کنید 

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، Siavash_96 گفته است:

درود بهتره از اسپری خشک ناهید استفاده کنید البته برای تمیز کردن خاک یه پمپ باد ام کفایت میکنه و اسپری خشک بیشتری برای تمیز کاری عمیق هست نه نظافت روتین

اگر بیشتر از حد معمول کیس خاک میگیره ( بنده منطقه کویری هستم و تقریبا هر 40 تا 50 روز باید باد بگیرم داخل کیس ) اگر از این تایم خیلی زودتر داره کیستون خاک میگیره ممکنه ایرفلو کیس مشکل داشته باشه و با تغییر چیدمان فن ها میتونید مشکل خاک گرفتن رو خیلی کمتر کنید 

تشکر از شما

بیشتر برای پشت فن ها میگم پشت فن ها خاک چسبیده با پمپ باد هم نمیره

حالا نمیدونم ناهید بزنم یا این انژکتوره

8 دقیقه قبل، amirafshar گفته است:

اینم قبل و بعد

image.thumb.png.02a5d6db2e61661a5c65db1b2dd4a7e0.png

image.thumb.png.23458c3ab2281ebdb100bfa419492e52.png

اینم تنظیمات

image.thumb.png.504d9810bedfc29394320a015ae3847e.png

با این تنظیمات فکر نکنم فعلا بخواد خمیرش عوض بشه

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، amirafshar گفته است:

با این تنظیمات فکر نکنم فعلا بخواد خمیرش عوض بشه

نه لازم نیست ، خمیرم عوض کنی تا زمانی که اندرولت و دور فن دستی نباشه نتایج خوب نمیشه 3 تا خمیر عوض کردم تازه فهمیدم ولتاژ زیادی به درایور دادن از اینور دور فن جوری تنظیم کردن که با دور پایین کار کنه و نویز پایین باشه

اندرولت حتی یه کوچولو عملکرد کارت بهتر میکنه

لینک به دیدگاه

هم اکنون، Hassan.SK گفته است:

نه لازم نیست ، خمیرم عوض کنی تا زمانی که اندرولت و دور فن دستی نباشه نتایج خوب نمیشه 3 تا خمیر عوض کردم تازه فهمیدم ولتاژ زیادی به درایور دادن از اینور دور فن جوری تنظیم کردن که با دور پایین کار کنه و نویز پایین باشه

اندرولت حتی یه کوچولو عملکرد کارت بهتر میکنه

سپاس دما و هات اسپات 6900xt مناسب تا چند باید باشه فکر کنم هات اسپات تا 95 اوکیه درسته ؟

لینک به دیدگاه

11 دقیقه قبل، amirafshar گفته است:

سپاس دما و هات اسپات 6900xt مناسب تا چند باید باشه فکر کنم هات اسپات تا 95 اوکیه درسته ؟

اره سافایر نیترو پلاس 100 هست تا 110 تحمل گرمایی داره و تا 90 حداکثر 95 اوکی هست روی 90 تازه درایور یادش میوفته شروع به کار کنه که پروفایلش جوری تنظیم شده کمترین نویز بده کارت از لحاظ نویز xfx ظاهرا از سایر برندها بدتره ولی تو عملکرد کلی همین مرک یکی از بهترین هاست

لینک به دیدگاه

31 دقیقه قبل، amirafshar گفته است:

بیشتر برای پشت فن ها میگم پشت فن ها خاک چسبیده با پمپ باد هم نمیره

برای بدنه فن ها که تفاوتی نداره البته نیازم نیست با چندتا گوش پاک‌کن/دستمال و الکل ام تمیز میشه 

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، Siavash_96 گفته است:

برای بدنه فن ها که تفاوتی نداره البته نیازم نیست با چندتا گوش پاک‌کن/دستمال و الکل ام تمیز میشه 

خوب موقعی که اسپری میزنی میخوره به قطعات

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...