رفتن به مطلب

چند تا سوال

amirafshar
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
9 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است:

اگر خمیر خشک شده باشه 
اختلاف دما بیشتر از 10 میشه یا همین 10 درجه هم نشونه  خشکی خمیر هست ؟

کارت به کارت میتونه متفاوت باشه ولی طبق تجربه من 10 درجه معمولا عدد خوبی هست و اگر خمیر کاملا خشک بشه این عدد  تا 20 30 درجه هم میتونه برسه. 

خمیر (کاملا) خشک معمولا هات اسپات رو به سقف مجاز میرسونه و کارت تراتل میکنه.

لینک به دیدگاه

ممنون 

کارت چون سلامت بوده و ماین نشده و تو فکر این هستم جا به جاش کنم دلم نمیاد بازش کنم واقعا با این تنظیمات فکر نکنم منطقی باشه بازش کنم خمیرشو عوض کنم

ولی از طرفی کلی باید بزارم روش تا بتونم تازه 5070 بگیرم دو دلم 

لینک به دیدگاه

آرجی بی که بیخیالش شو 

پد هدست هم 4 سو هست اگر جمع نکرده باشه

به نظرم خمیر عوض کن 

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Sabertooth گفته است:

آرجی بی که بیخیالش شو 

پد هدست هم 4 سو هست اگر جمع نکرده باشه

به نظرم خمیر عوض کن 

سلام مهدی جان 

آره بیخیالش شدم

پد موس خوبیه

پد هدست از شمال سفارش دادم طرف کارش این بود ایشالله خوب باشه

بالا گفتم دلم نمیاد بازش کنم بعد از طرفی فکر تعویضم نمیدونم

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، amirafshar گفته است:

سلام مهدی جان 

آره بیخیالش شدم

پد موس خوبیه

پد هدست از شمال سفارش دادم طرف کارش این بود ایشالله خوب باشه

بالا گفتم دلم نمیاد بازش کنم بعد از طرفی فکر تعویضم نمیدونم

شما نیاز به تعویض خمیر ندارید دوست عزیز. به نظرم کارت شما کارت خوبی هست و دماش هم مناسبه. دمای بالا ندیدید ، این دما چیزی نیست. تعویض خمیر به غیر از درومدن پلمپ کاری انجام نمیده. مضاف بر این که ریسک داره و خطرناک هم هست. در ضمن بهترین خمیرم بگیری غیر از لیکویید متال هیچ خمیری به کیفیت خمیر کارخونه نمیرسه. زیاد توجه نکنید. چون من تعداد زیادی کارت رو تعویض خمیر کردم از 1070ti و 580 و 480و 2060 سوپر تا 5700xt و 6700xt و  6800xt اونم با خمیر ضریب 15. باید بگم هیچ کدوم تاثیر قابل توجهی توی کاهش دما نداشتن و حتی بعضیهاشون  با تعویض خمیر بدتر شدن. فقط دو راه گفته شده در پستهای بالا میتونست دما رو در حد قابل توجهی پایین بیاره.  وات مصرفی قطعه تاثیر مستقیم در میزان دمای اون داره. در تاپیک دیگه ای گفتم حتی 50 مگاهرتزکاهش فرکانس کاری که تاثیر کمی در کارایی داره میتونه وات مصرفی و  دما رو به طرز چشمگیری پایین بیاره. مثلا کارت 5700xt با کاهش 50 مگاهرتز میشد ولتاژ ورودی رو تا حد زیادی پایین تر بیاورد که باعث کاهش وات مصرفی و طبعا دما میشد. صحبت دوستمون که  بالاتر گفتند کاملا صحیحه .  اگر خمیر کارت خراب باشه تفاوت دمای هات اسپات و gpu به بالای 20 درجه میرسه. کارت شما در اکثر بازیها درحد 3090 قدرت داره و در بازیهای انحصاری amd به لطف درایورهای جدید حتی 3090 رو هم پشت سر میزاره پس لزومی به تعویض کارت ندارید ولی اگه پولش رو دارید دیگه خودتون میدونید.

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، blooder گفته است:

شما نیاز به تعویض خمیر ندارید دوست عزیز. به نظرم کارت شما کارت خوبی هست و دماش هم مناسبه. دمای بالا ندیدید ، این دما چیزی نیست. تعویض خمیر به غیر از درومدن پلمپ کاری انجام نمیده. مضاف بر این که ریسک داره و خطرناک هم هست. در ضمن بهترین خمیرم بگیری غیر از لیکویید متال هیچ خمیری به کیفیت خمیر کارخونه نمیرسه. زیاد توجه نکنید. چون من تعداد زیادی کارت رو تعویض خمیر کردم از 1070ti و 580 و 480و 2060 سوپر تا 5700xt و 6700xt و  6800xt اونم با خمیر ضریب 15. باید بگم هیچ کدوم تاثیر قابل توجهی توی کاهش دما نداشتن و حتی بعضیهاشون  با تعویض خمیر بدتر شدن. فقط دو راه گفته شده در پستهای بالا میتونست دما رو در حد قابل توجهی پایین بیاره.  وات مصرفی قطعه تاثیر مستقیم در میزان دمای اون داره. در تاپیک دیگه ای گفتم حتی 50 مگاهرتزکاهش فرکانس کاری که تاثیر کمی در کارایی داره میتونه وات مصرفی و  دما رو به طرز چشمگیری پایین بیاره. مثلا کارت 5700xt با کاهش 50 مگاهرتز میشد ولتاژ ورودی رو تا حد زیادی پایین تر بیاورد که باعث کاهش وات مصرفی و طبعا دما میشد. صحبت دوستمون که  بالاتر گفتند کاملا صحیحه .  اگر خمیر کارت خراب باشه تفاوت دمای هات اسپات و gpu به بالای 20 درجه میرسه. کارت شما در اکثر بازیها درحد 3090 قدرت داره و در بازیهای انحصاری amd به لطف درایورهای جدید حتی 3090 رو هم پشت سر میزاره پس لزومی به تعویض کارت ندارید ولی اگه پولش رو دارید دیگه خودتون میدونید.

تشکر از راهنمایی شما دوست من

من تازه وقت برای اندرولت نزاشتم فقط همینجوری یه چی زدم 

حتی فرکانس هم پایین نیاوردم 

فکر کنم وقت بزارم یه اندرولت خوب بزنم دما پایین تر هم میاد 

چون منم دیدم اکثر بچه ها با دما 80 به بالا استفاده میکنن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...