رفتن به مطلب

سوال در مورد کارت گرافیک سری 9500!؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز و گرامی :::

یک سوال داشتم ازتون که سری 9500GT من دیدم فقط ddr2داره! می خواستم ببینم این سری ddr 3 داره؟ و اگر میشه یک تستی از این کارت گرافیک با بقیه کارت گرافیک های هم سطح خودش بذارید ! متشکر

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

سلام دوستان عزیز و گرامی :::

یک سوال داشتم ازتون که سری 9500GT من دیدم فقط ddr2داره! می خواستم ببینم این سری ddr 3 داره؟ و اگر میشه یک تستی از این کارت گرافیک با بقیه کارت گرافیک های هم سطح خودش بذارید ! متشکر

موفق و موید باشید

رضا مقدم

سلام رضا جان خیر 9500 gt ddr3 هم وجود دارد

pr_zotac95gtamp.jpg

zotac21.png

ویرایش شده توسط Alireza_Pc
لینک به دیدگاه

سلام خدمت آرمان جان عزیز برو بچ عزیز شیراز:::

آرمان لینک تست رو بد گذاشتید باز نمیشه! بعد میشه چند تا برند از همین مدل ddr3 9500 رو بگویید!؟

متشکر از زحماتت::

موفق و موید باشی

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

رضا جان روی عکس دوبار کلیک کنید باز خواهد شد.

R-VGA150904 GEFORCE 9500GT with 512MB DDR3 memory

pov-walle-gf9500-gt-512mb.thumbnail.jpg

ویرایش شده توسط Alireza_Pc
لینک به دیدگاه

آرمان جان اگر زحمتت نمیشه عزیز 1: اون عکس رو که دیدم ! می خوام ببینم چه برند هایی رو میشه تو تهران پیدا کرد ddr3شو! با عکس! یعنی شما چه برندی رو پیشنهاد می کنید الان تو برند GAINWARD سری 9500 ddr3 داره!؟ شما یه جندتا برند 9500 ddr3 بگو متشکر اذیتت کردیم مخلص بچه های شیرازم هستیم (یا علی )

موفق و موید باشی

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

خواهش می کنم رضا جان

آلان که تو بازار مارک های , palit , point of view , و احتمالا club 3d باید وجود داشته باشد.

لینک به دیدگاه

سلام

آقا رضا من هفته ی پیش xfx 9500gt ddr3 گرفتم 80 تومن.با گارانتی سازگار که 2 ساله هستش.

لینک به دیدگاه

سلام

آقا رضا من هفته ی پیش xfx 9500gt ddr3 گرفتم 80 تومن.با گارانتی سازگار که 2 ساله هستش.

رضا جان من 100 درصد مطمئن هستم که دارید اشتباه میکنید . چون 9500gt ddr2 این قیمته البته اون هم فکر میکنم بالاتر باشه یه چند تومانی . Ddr3 باید بالای 100 تومان باشه . یه نگاهی حتما هب کارتتون بندازید عزیز

لینک به دیدگاه

رضا جان من 100 درصد مطمئن هستم که دارید اشتباه میکنید . چون 9500gt ddr2 این قیمته البته اون هم فکر میکنم بالاتر باشه یه چند تومانی . Ddr3 باید بالای 100 تومان باشه . یه نگاهی حتما هب کارتتون بندازید عزیز

نه جناب حسینی.اشتباه نمیکنم.

اگه خواستید آدرسشم بدم.

لینک به دیدگاه

نه جناب حسینی.اشتباه نمیکنم.

اگه خواستید آدرسشم بدم.

رضا جان من حاضرم همین الان 100 تا به بالا و هر چی که تعدادی که موجود داره ازتون خریداری کنم و دونه ای 5000 تومان بهتون سود بدم .

لینک به دیدگاه

رضا جان من حاضرم همین الان 100 تا به بالا و هر چی که تعدادی که موجود داره ازتون خریداری کنم و دونه ای 5000 تومان بهتون سود بدم .

آقای حسینی من که اون فروشنده نیستم.ولی همونطور که گفتم آدرسشو میدم.هر چقدر داشت و دلتون خواست تهیه کنید.مبارکتون هم باشه.من برای خودم هم نخریدم برای یکی از دوستانم که بهم سپرده بود گرفتم و خودم هم از قیمتی که گرفتم خیلی تعجب کردم.

باشه من آدرسو بهتون میدم و بعد از خریدتون ارزون به اندازه ی همون سودی که قرار بود به من بدید قطعه برمیدارم.

خوبه؟

لینک به دیدگاه

آقای حسینی من که اون فروشنده نیستم.ولی همونطور که گفتم آدرسشو میدم.هر چقدر داشت و دلتون خواست تهیه کنید.مبارکتون هم باشه.من برای خودم هم نخریدم برای یکی از دوستانم که بهم سپرده بود گرفتم و خودم هم از قیمتی که گرفتم خیلی تعجب کردم.

باشه من آدرسو بهتون میدم و بعد از خریدتون ارزون به اندازه ی همون سودی که قرار بود به من بدید قطعه برمیدارم.

خوبه؟

ما مخلصیم رضا جان شرطت هم قبول عزیز. خدای نکرده فکر نکنید که این یک بحث بوده فقط خیلی برام جای سوال داشت و ادرس و تلفن رو بدید همین الان ازش خرید میکنم . اون هم نقد

لینک به دیدگاه

ما مخلصیم رضا جان شرطت هم قبول عزیز. خدای نکرده فکر نکنید که این یک بحث بوده فقط خیلی برام جای سوال داشت و ادرس و تلفن رو بدید همین الان ازش خرید میکنم . اون هم نقد

خواهش میکنم.

پس من آدرس رو براتون pm میکنم.

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم.

پس من آدرس رو براتون pm میکنم.

رضا جان حضوری برام مقدور نیست که کسی رو بفرستم اگر ممکنه تلفن رو برام بزارید ممنون میشم

لینک به دیدگاه

آقا رضا سلام اقا شما مطمین هستید ddr3 هست؟

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

آقا رضا سلام اقا شما مطمین هستید ddr3 هست؟

موفق و موید باشید

رضا مقدم

سلام

بله مطمئن هستم 100%.:->

لینک به دیدگاه

شرمنده دوستان مثل اینکه اون کارت مد نظرمن تموم شده.(xfx 9500gt ddr3)

به بزرگی خودتون ببخشید.

لینک به دیدگاه

شرمنده دوستان مثل اینکه اون کارت مد نظرمن تموم شده.(xfx 9500gt ddr3)

به بزرگی خودتون ببخشید.

درود

موردی نیست رضا جان پیش میاد دیگه عزیز . کالا میاد و میره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...