رفتن به مطلب

راه حل تمیز کردن سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید محترم

برای تمیز کردن کیس از گرد و غبار چه راهی رو پیشنهاد میکنین؟ شخصا که از سشوار با باد خنک استفاده میکردم ولی دیدم خیلی ها میگن این کار باعث آسیب به قطعات میشه بخاطر الکتریسیته ساکن

خیلی ها هم میگن باید از اسپری هوای فشرده استفاده کرد (که اصلا پیدا نمیشه همچین چیزی)

میخواستم ببینم راه حل شما عزیزان برای مشکل گرد و خاک در کیس چه چیزی هست؟

با سپاس از تمامی دوستان بزرگوار

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من که همیشه از همون سشوار استفاده میکنم 

اگر خیلی حساس هستی میتونی بلوور بگیری 

لینک به دیدگاه

واقعا داستانی شده این تمیزی کیس یعنی هر 20 روز کیس من پر گرد و غبار میشه 

منم سشوار باد خنک میگیرم اما به فن ها و روی قطعات خاک میمونه بازم رو مخم رفته این موضوع مخصوصا فن ها پشتشون که دسترسی نداره مثل گل شده انقدر خاک دارن 

تو فکر استفاده از اسپری انژکتورم چون رفیقم تعمیرکار موبایل رو برد از a10 تا آیفون 15 پرو همینو میزنه ازش پرسیدم قطعات کامپیوتر خراب نمیکنه گفت وقتی رو برد به این گرونی میزنم یعنی اوکی دیگه موندم استفاده کنم یا نه 

بعد از یه چی میترسم اینه پشت فن ها اسپری رو بزن بعد مثل گل بریزه رو بقیه قطعات نمیدونم والا

لینک به دیدگاه

17 دقیقه قبل، amirafshar گفته است:

واقعا داستانی شده این تمیزی کیس یعنی هر 20 روز کیس من پر گرد و غبار میشه 

منم سشوار باد خنک میگیرم اما به فن ها و روی قطعات خاک میمونه بازم رو مخم رفته این موضوع مخصوصا فن ها پشتشون که دسترسی نداره مثل گل شده انقدر خاک دارن 

تو فکر استفاده از اسپری انژکتورم چون رفیقم تعمیرکار موبایل رو برد از a10 تا آیفون 15 پرو همینو میزنه ازش پرسیدم قطعات کامپیوتر خراب نمیکنه گفت وقتی رو برد به این گرونی میزنم یعنی اوکی دیگه موندم استفاده کنم یا نه 

بعد از یه چی میترسم اینه پشت فن ها اسپری رو بزن بعد مثل گل بریزه رو بقیه قطعات نمیدونم والا

خب به نظر من شما ایرفلو کیست مشکل داره برادر من حتی بعد 1 سال این حجم خاکی که شما میگی رو نداشتم، حتما توی بستن فن ها دقت کن، فن دو طرف داره یه طرف ورودی + یه طرف خروجی -

همیشه تعداد فن ورودی باید بیشتر باشه، یا نهایت مساوی باشه، مثلا سه تا جلو ورودی و یه عقب خروجی اگه بر عکس این باشه و جریان خروجی کیس بیشتر از ورودی باشه کیس میشه پر از خاک!

برای این هم که بدونی کدوم طرفی فن ورودی و خروجی هست روی همه فن ها فلش داره

لینک به دیدگاه

شاید برای بعضیها مسخره به نظر بیاد ولی کیفیت خود کیس تاثیر داره در حجم گرد و خاک
قبلا گرین زد 5 داشتم مرتب هم تمیز میکردم با اینکه فیلتر هم داشت ولی داخل کیس پر گردو خاک میشد با تعویض به لیانلی 216 گرد و خاک داخل خیلی کمتر شد با اینکه فیلتر هم نداره حتی تعداد فنها هم بیشتر شده

تمیز کاری اول با بلوور و دستتو بزاری روی فنها که نچرخن بعد خیلی حساس اسپری ناهید خشک بزنی بزاری خوب خشک بشه برای چند ساعت

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

شاید برای بعضیها مسخره به نظر بیاد ولی کیفیت خود کیس تاثیر داره در حجم گرد و خاک
قبلا گرین زد 5 داشتم مرتب هم تمیز میکردم با اینکه فیلتر هم داشت ولی داخل کیس پر گردو خاک میشد با تعویض به لیانلی 216 گرد و خاک داخل خیلی کمتر شد با اینکه فیلتر هم نداره حتی تعداد فنها هم بیشتر شده

تمیز کاری اول با بلوور و دستتو بزاری روی فنها که نچرخن بعد خیلی حساس اسپری ناهید خشک بزنی بزاری خوب خشک بشه برای چند ساعت

داداش خیلی ها دیدم اسپری ناهید زدن قطعاتشون به چوخ رفتن !!!!!!!!!! (چون اب داره داخلش اسپری خشک ناهید ) من قطعاتم رو فقط با تینر 10000 میشورم خیلی تمیز میشه -تینر 20000 خیلی قویه و باعث میشه خازن ها سوراخ بشن  !!!!!!!!!  بعضی موقع ها هم که تینر ندارم   کیس رو میبرم سر کوچمون مکانیکی هستش یه باد خوشگل میگیرم  خیلی  تمیز میشه 

لینک به دیدگاه

46 دقیقه قبل، ENERMAX گفته است:

داداش خیلی ها دیدم اسپری ناهید زدن قطعاتشون به چوخ رفتن !!!!!!!!!! (چون اب داره داخلش اسپری خشک ناهید ) من قطعاتم رو فقط با تینر 10000 میشورم خیلی تمیز میشه -تینر 20000 خیلی قویه و باعث میشه خازن ها سوراخ بشن  !!!!!!!!!  بعضی موقع ها هم که تینر ندارم   کیس رو میبرم سر کوچمون مکانیکی هستش یه باد خوشگل میگیرم  خیلی  تمیز میشه 

دیروز خودم استفاده کردم برای کیبرد مکانیکال
هشبرد ماینر هم استفاده کردم تا حالا مشکلی نبوده
همون تینر من خودم خوشم نمیاد هشبرد ماینر یه جوری رنگ و لعابشو میبردن طرف میگفت در حده کار نکرده بعد باز میکردی میدی رنگ و لعاب نداره جنس ضایعاتی با تینر شسته !

آخرین راه حل قلم مو هست که حوصله میخواد لابه لای فنها رو تمیز کنی
و مهمترین مسئله همون کیس درست حسابی هست که ورود گرد وغبار بگیره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
44 دقیقه قبل، ENERMAX گفته است:

منم موافقم 

به نظرم نباید برای سیستم های خونگی از اسپری استفاده کرد 

کمپرسور هوا هم خیلی خوبه 

ولی خیلی خیلی باید احتیاط کنید و با فاصله و فشار لحظه ای دستگیره انجام بشه 

اگر با فاصله نزدیک و فشار ممتد انجام بشه ممکنه smd ها یا خازنها رو بکنه 

برای گرافیک هم اصلا کمپرسور هوا رو پیشنهاد نمیکنم همون سشوار یا بلور کافی هست 

پ ن

البته کمپرسور فقط برای مواقعی خوبه که کیس خیلی خیلی خاک گرفته باشه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...