رفتن به مطلب

نظر شما درباره خرید از خارج کشور

علیرضای دوم
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان گل،

من هر یکی دو ماه یک مرتبه باید بخاطر کارهای اداری به خارج از کشور سفر کنم. معمولا هم دو یا سه روزه برمیگردم.

خواستم بدونم در حال حاضر ایده خوبیه که تاپیک بزنم و از طریق واسطه لیون قطعاتی که میخواین و اینجا موجود نیست رو براتون بیارم؟

لینک به دیدگاه

سلام ایده خوبیه ولی  احتمال داره قطعه ای رو یه کاربر بگه بیارید بعد که اوردید ایران بزنه زیرش بگه من فعلا پول ندارم !!!!!!!!!!!!!! 

خودتون  تحقیق کنید کدام قطعات کامپیوتر کمیاب هستن همونو وارد کنید - به نظرم خرید سی پی یو های کمیاب گزینه خوبی هستش   

لینک به دیدگاه

بستگی داره کجا مسافرت می رید اگه ترکیه و اون سمتا باشه که قیمتای اینجا بهتره اما سمت دبی امارات برید باز قضیه فرق داره

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، ENERMAX گفته است:

سلام ایده خوبیه ولی  احتمال داره قطعه ای رو یه کاربر بگه بیارید بعد که اوردید ایران بزنه زیرش بگه من فعلا پول ندارم !!!!!!!!!!!!!! 

خودتون  تحقیق کنید کدام قطعات کامپیوتر کمیاب هستن همونو وارد کنید - به نظرم خرید سی پی یو های کمیاب گزینه خوبی هستش   

قیمت سی پی یو داخل ایران خوب هستش، بعید میدونم کسی مایل به خرید باشه

تقریبا همه مدلا هم موجودن.

شاید گرافیک مورد خوبی باشه، یا قطعه سفارشی وارد کنین.

اونم باید ببینین سودش به ریسکش میارزه یا نه

دارو ها یا مکملهای خاص به نظرم میتونه بازار بهتری داشته باشه، ریسک کمتری هم داره (احتمال خرابی قطعه و ..)

باید خودتون ببینین اون ثکشوری که میرین چه وضعیتی داره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...