رفتن به مطلب

دوستان تعمیر کار پاور لطفا کمک کنید

King Cyrus
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان عزیز فروم لیون 

یه پاور گرین 850 OCPT دارم که متاسفانه ای سی برقش ترکید و گارانتی هم داشت و زیرش نرفتن به خاطر شوک الکتریکی

من خودم بازش کردم ولی ای سی ترکیده و نمیدونم شماره و مشخصاتش چیه برا خرید و تعویضش

لطفا کمک کنید دوستان

ادرس سایت برا خرید لطف کنید 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

اقای شعبانی رو تگ کنید 

البته اگر هنوز تو فرم فعالیت میکنن 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

اسم کاربریش چیه 

لینک به دیدگاه

@mousa_shabani

آیدی تلگرام استاد شعبانی 

47 دقیقه قبل، King Cyrus گفته است:

سلام

اسم کاربریش چیه 

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، King Cyrus گفته است:

سلام دوستان عزیز فروم لیون 

یه پاور گرین 850 OCPT دارم که متاسفانه ای سی برقش ترکید و گارانتی هم داشت و زیرش نرفتن به خاطر شوک الکتریکی

من خودم بازش کردم ولی ای سی ترکیده و نمیدونم شماره و مشخصاتش چیه برا خرید و تعویضش

لطفا کمک کنید دوستان

ادرس سایت برا خرید لطف کنید 

عزیز چرا خودت رو اذیت میکنی. بده خوده گرین برات تعمیر میکنه . یکسال هم دوباره گارانتی میکنه. هزینش خیلی نمیشه. من یه 580 داشتم سال پیش 200 گرفتن. یه واتر کولر هم داشتم 300 گرفتن. الان مثلا از شما 700 800 بگیرن بهتره تا بدی تعمیرکار

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، blooder گفته است:

عزیز چرا خودت رو اذیت میکنی. بده خوده گرین برات تعمیر میکنه . یکسال هم دوباره گارانتی میکنه. هزینش خیلی نمیشه. من یه 580 داشتم سال پیش 200 گرفتن. یه واتر کولر هم داشتم 300 گرفتن. الان مثلا از شما 700 800 بگیرن بهتره تا بدی تعمیرکار

دادمش به خودشون و کلی التماس کردم ولی گفتن ما نمیتونیم براتون کاری انجام بدیم باور کنید دوتا 200 تومن هم کرایه دادم و بدونه هیچ دست کاری پس فرستادن 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...