رفتن به مطلب

کمک برای خرید پردازنده مناسب

armin مهمان
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و تشکر مجدد از مطالب مفیدتون.

من قصد دارم برای cpu کامپیوترم مبلغی تا حدود 100 الی 110 تومان خرج کنم.(البته اگه یه پردازنده خیلی خوب نسبت به قیمتش بود می تونم بیش تر هم بابتش بدم.) خودم دانشجوی رشته برق هستم و خصوصا در اینده بیشتر با نرم افزارهای مربوط به رشتم مثل pspice, protel و(نرم افزارهای طراحی مدار) ...سر وکار دارم تا حدی هم به گیم و بازی علاقه دارم البته نه در حد خیلی حرفه ای.

خواستم ببینم شما اول از همه کدوم نوع پردازنده رو به من پیشنهاد می دید. amd یا intel

خود من بیش تر نظرم با amd هست چون با قیمت حدود 100 میشه یه سی پی یو سه هسته ای تهیه کرد ولی از نوع اینتل فقط دو هسته ایش(اون هم از رده پنیوم دوال کور) رو میشه تهیه کرد.

ایا مثلاintel e7300 از phenom x3 8450 قویتره؟

لینک به دیدگاه

من قصد دارم برای cpu کامپیوترم مبلغی تا حدود 100 الی 110 تومان خرج کنم.(البته اگه یه پردازنده خیلی خوب نسبت به قیمتش بود می تونم بیش تر هم بابتش بدم.) خودم دانشجوی رشته برق هستم و خصوصا در اینده بیشتر با نرم افزارهای مربوط به رشتم مثل pspice, protel و(نرم افزارهای طراحی مدار) ...سر وکار دارم تا حدی هم به گیم و بازی علاقه دارم البته نه در حد خیلی حرفه ای.

خواستم ببینم شما اول از همه کدوم نوع پردازنده رو به من پیشنهاد می دید. amd یا intel

خود من بیش تر نظرم با amd هست چون با قیمت حدود 100 میشه یه سی پی یو سه هسته ای تهیه کرد ولی از نوع اینتل فقط دو هسته ایش(اون هم از رده پنیوم دوال کور) رو میشه تهیه کرد.

سلام

دوست عزیز اگه مدل مادربوردتون رو بگید بهتر میشه راهنمایی کرد.

اما در مورد E7300 یا 8450 X3 باید بگم که E7300 بهتره.بهتر هم اورکلاک میشه.اگه به 4.0Ghz فکر کنید که دیگه عالی میشه.

یا علی مدد.

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز اگه مدل مادربوردتون رو بگید بهتر میشه راهنمایی کرد.

اما در مورد E7300 یا 8450 X3 باید بگم که E7300 بهتره.بهتر هم اورکلاک میشه.اگه به 4.0Ghz فکر کنید که دیگه عالی میشه.

یا علی مدد.

مادربورد خاصی مد نظرم نیست. من اول سی پی یو رو انتخاب می کنم بعد تصمیم دارم یه مادر بورد سازگار با اون بخرم.

فعلا اگه از سیستم اینتل باشه مدل asus p5ql pro

و cpu: e5200 intel

لینک به دیدگاه

خواستم ببینم شما اول از همه کدوم نوع پردازنده رو به من پیشنهاد می دید. Amd یا intel

ارمین جان شما میفرمایید که میخواید برای سیستمتون خرج کنید ایا شما مادربورد رو دارید و اگر دارید مدلش چیه . ؟ در ضمن کاملا مشخص کنید که سیستم رو الان میخواید بخرید یا میخواید سیستم قبلی رو ارتقا بدید و اگر میخواید ارتقا بدید حتما مشخصات رو بزارید کامل .

لینک به دیدگاه

مادربورد خاصی مد نظرم نیست. من اول سی پی یو رو انتخاب می کنم بعد تصمیم دارم یه مادر بورد سازگار با اون بخرم.

فعلا اگه از سیستم اینتل باشه مدل asus p5ql pro

و cpu: E5200 intel

چند تا سوال دیگه:

1-کل هزینه ای که میخواد بکنید چقدره؟

2-تا چه حد از اورکلاک سر رشته دارید؟

لینک به دیدگاه

با تشکر ازدوستان عزیز.

ببینید من می خواهم سیستم قبلیم رو ارتقا بدم. فقط مادربورد؛ سی پی یو، گرافیک،رم و احیانا پاور کل مبلغ هم برای این چند قلم زیر 400 تومان

سیستم قبلیم:

cpu: celeron d 2.80 GHZ,

M.B: asus p5p800 SE,

ram 256 ddr,

VGA: Geforce fx 5200(128 mb)

modem: Zoltrix smart spirit v.92

HDD: Maxtor 80 GB PATA, 2 M.B Cache, 6L080L0

DVD writer: LG multi DVD drive GSA-H10A

DVD ROM: Pioneer 52X

Floppy Drive

power:500 w

تا حالا اورکلاک نکردم اما بدم نمی یاد تا حدی سی پی یو و رم رو اورکلاک کنم

ویرایش شده توسط armin
لینک به دیدگاه

با تشکر ازدوستان عزیز.

ببینید من می خواهم سیستم قبلیم رو ارتقا بدم. فقط مادربورد؛ سی پی یو، گرافیک،رم و احیانا پاور کل مبلغ هم برای این چند قلم زیر 400 تومان

سیستم قبلیم:

ram 256 ddr,

Floppy Drive

با سلام

عزیز من با توجه به هزینه ای که میخواهید بکنید برای این چند قطعه اینها رو پیشنهاد میدم.

main: asus p5ql pro

cpu :e7300

ram:2gb 800

vga :9500gt

power:380 green

موفق باشید

لینک به دیدگاه

با تشکر ازدوستان عزیز.

سیستم قبلیم:

ram 256 ddr,

Floppy Drive

من قطعات زیر رو پشنهاد میکنم:

Main:Biostar TP35 D2A7

Cpu:E5200

Ram:2x1 GB Patriot DDR2 800

Vga:Gainward HD3870 DDR3

Power:AcBel 470W E2

اگه میخوای اور کنی هم بهم PM بده تا راهنماییت کنم.

این قطعات حدودا 410 تومن میشه.

لینک به دیدگاه

با سلام

عزیز من با توجه به هزینه ای که میخواهید بکنید برای این چند قطعه اینها رو پیشنهاد میدم.

Main: Asus p5ql pro

cpu :e7300

ram:2gb 800

vga :9500gt

power:380 green

موفق باشید

خیلی خیلی از شما ممنونم برای راهنماییتون

کل قیمتش از 400 بالاتر نمیره؟ میشه اخرین قیمت هر کدومشون رو بگید.راستی 9500 رو از چه برندی بگیرم؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

من قطعات زیر رو پشنهاد میکنم:

Main:Biostar TP35 D2A7

Cpu:E5200

Ram:2x1 GB Patriot DDR2 800

Vga:Gainward HD3870 DDR3

Power:AcBel 470W E2

اگه میخوای اور کنی هم بهم PM بده تا راهنماییت کنم.

این قطعات حدودا 410 تومن میشه.

ممنونم رضا جان

مادربوردش از چیپست سری p35 هستش؟

اگه انواع دیگه ای از مادربوردهای چیپست جدیدتر هم معرفی کنید ممنون میشم. قیمت رمش رو هم بگید اگه ممکنه

بازم ممنون.:D

لینک به دیدگاه

ببخشيد واسه بازي بيشتر cpu مهمه يا vga ؟؟؟؟ من ميخواستم برسم اينطوري بهتر نيست كه cpu رو كمتر برداري ولي به جاش كارت گرافيك رو خوب برداري ؟؟؟

لینک به دیدگاه

ممنونم رضا جان

مادربوردش از چیپست سری p35 هستش؟

اگه انواع دیگه ای از مادربوردهای چیپست جدیدتر هم معرفی کنید ممنون میشم. قیمت رمش رو هم بگید اگه ممکنه

بازم ممنون.:D

آرمین جان من با توجه به بودجه ی شما اون مادربورد رو پشنهاد دادم.قیمتشم 80 تومنه.یه مدل بالاتر میتونید tp43 hp رو بردارید که 110 تومنه و همچنین رکورددار اورکلاک در بین p43 تمام برند ها هستش.

رم ها هم طبق قیمت همین سایت 36-37 تومنه.

کارت هم 140 تومنه(Gainward HD3870 DDR3) و پاور هم 45 تومن.

ویرایش شده توسط Maximus
لینک به دیدگاه

درود :

2 گیگ رم پاتریوت حدود 35000 تا 37000 و کارت گرافیک XFX 9500 gt ddr3 که حدودا 105000تومان باشد

ویرایش شده توسط Alireza_Pc
لینک به دیدگاه

ببخشيد واسه بازي بيشتر cpu مهمه يا vga ؟؟؟؟ من ميخواستم برسم اينطوري بهتر نيست كه cpu رو كمتر برداري ولي به جاش كارت گرافيك رو خوب برداري ؟؟؟

درود :

دوست من به نظر من vga مهمتر از cpu خواهد بود و برای بازی بهتر که vga را بالاتر برداری

لینک به دیدگاه

ممنون

این گرافیک رو که فرمودید 9500gt 1gb باشه بهتره یا 512 اصلا تفاوت محسوسی با هم دارن. چون مثلا تو همین برند زوتک که من دیدم 512 با سرعت کلاک بالاتری بود.

در ضمن Gainward HD3870 نسبت به 9600gt بهتره؟ چون من با سری ati خیلی اشنا نیستم

لینک به دیدگاه

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم.

پاور دستگاه ارزش 45 تومن خرج کردن رو داره؟ اگه پاور های ارزون بذاریم برای سیستممون مشکلی به وجود میاد:D

لینک به دیدگاه

ATIvsNV.png

geforce_9600_averages_1280x1050.png

geforce_9600_averages_1680x1050.png

آنچنان فرقی با هم ندارند می بینی که در بعضی رزولیشن ها 3870 بالاتر بوده و در بعضی 9600 بالاتر بوده

اما به نظر من اگر برای بازی بخواهید کارت های سری NVIDIA بهتر خواهد بود و برای کارهای گرافیکی و 3d Max و....

کارتهای سری ATI مناسب تر خواهد بود.

ویرایش شده توسط Alireza_Pc
لینک به دیدگاه

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم.

پاور دستگاه ارزش 45 تومن خرج کردن رو داره؟ اگه پاور های ارزون بذاریم برای سیستممون مشکلی به وجود میاد:D

بستگی به کارتت داره اگه hd3870 برداری باید پاور رو برداری.ولی اگه 9500 برداری همون 380w کافیه.در ضمن hd3870 هم با 9600gt تو یه مایه هستن.

لینک به دیدگاه

خب، این سیستم هایی که شما فرمودین بر مبنای پلتفرم اینتل بودند. اگه بخواهیم ای ام دی انتخاب کنیم و با همون حدود قیمت به نظرتون سیستم خوبی خواهد شد؟

مثلا به نظرتون برای کار من کدوم دو سیستم مناسب تره؟

AMD:

Cpu=amd 8450x3

M.B= یه چیز مناسب مثل msi k9a2cf

intel:

Cpu:e5200

M.B p5ql pro یا bioster tp35 که اقا رضا پیشنهاد کردن

ا

لبته من کاربر حرفه ای هم نیستم

با تشکر

ویرایش شده توسط armin
لینک به دیدگاه

راستی سوال بدیم هم اینه که این گرافیکی که پیشنهاد کردید که xfx ddr3 9500 رمش چقدره؟512؟ ولی قیمتش به نظر پایین میاد.105 تومن خیلی به نظر کم میاد.

لینک به دیدگاه

خب، این سیستم هایی که شما فرمودین بر مبنای پلتفرم اینتل بودند. اگه بخواهیم ای ام دی انتخاب کنیم و با همون حدود قیمت به نظرتون سیستم خوبی خواهد شد؟

مثلا به نظرتون برای کار من کدوم دو سیستم مناسب تره؟

AMD:

Cpu=amd 8450x3

M.B= یه چیز مناسب مثل msi k9a2cf

intel:

Cpu:e5200

M.B p5ql pro یا bioster tp35 که اقا رضا پیشنهاد کردن

ا

لبته من کاربر حرفه ای هم نیستم

با تشکر

به نظر من Intel بهتره.

البته اگه مین رو TP35 برداری میتونی کارت رو HD3870 برداری که حدودا دو برابر قویتر از 9500GT DDR3 هستش.

ان شاء الله که شما هم حرفه ای میشی.من خودم اول بلد نبودم با کامپیوتر یه آهنگ گوش کنم.البته الانشم حرفه ای نیستیم.من بودم همون سیستمی رو که پیشنهاد دادم میگرفتم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...