رفتن به مطلب

چند سوال در مورد کارت گرافیک

mamad-pc
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من چند وقتی هست که گرافیک asus dual rtx 5060ti 16gb خریدم، چندتا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید

ضمنا اطلاعاتی که تو سوالات میدم با توجه به برنامه hwmonitor هست؛

۱- چرا سرعت چرخش ۲تا فن معمولا مثل هم نیست و یه مقدار تفاوت داره؟ طبیعی هست تو کارت‌های جدید؟

۲- فرق دمای gpu و memory چیه؟ برای من تو حالت عادی دمای مموری ۱۰ تا ۱۵ درجه گرمتره! این مورد طبیعی هست؟ البته بالاترین دمایی که ثبت میشه یه اندازه هست و نهایتش یکی دو درجه اختلاف دارن ولی دمای خارج از بازی اختلاف زیادی با هم داره!

۳- bus interface برای من حتی خارج از بازی ۱۰۰ درصد میشه! یعنی مثلا ۱۵ درصد یهویی میشه ۱۰۰ درصد، بعد دوباره مثلا ۲۵ میشه باز میره روی ۱۰۰ درصد و این چرخه ادامه داره... آیا این مورد باگ برنامه‌ست؟

مشخصات بقیه قطعات سیستم؛

i5 14400f

asus prime b760 plus

gskill 32gb 6000 ddr5

fsp 750 gold

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

گزینه یک و دو طبیعی و نرماله

گزینه ۳ رو اگه تو گیم افت فریم نداره طبیعیه

لینک به دیدگاه

28 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است:

سلام

گزینه یک و دو طبیعی و نرماله

گزینه ۳ رو اگه تو گیم افت فریم نداره طبیعیه

خیر تو بازی افت فریم ندارم و مثل ویدیوهای یوتیوب فریم میگیرم، ولی عجیبه برام چرا وقتی خارج از بازی هستم bus interface باید مدام بره روی ۱۰۰ و برگرده، شاید هم باگ باشه!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز یه چیز طبیعی هست. بر اساس استفاده از اون قطعه به صورت ناگهانی یا رندوم میزان استفاده بالا پایین میشه. قطعات و درگاههای ارتباطی شما تقریبا نسل جدید و رده بالا هستند و نرم افزارها و بازیهای نمیتونن از حداکثر توان اونا استفاده کنند و نباید هم استفاده کنند. فقط در مواقع نیاز فوری اطلاعات ردوبدل میشه و دوباره میزان استفاده کم میشه. قطعات و درگاههای قدیمی نیست که داده ها بیش از توان سیستم باشه و همیشه گلوگاه وجود داشته باشه. مثل یه اتوبان شش لاینه هست که گه گداری یه ماشین توش رد میشه.

ویرایش شده توسط blooder
لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، blooder گفته است:

دوست عزیز یه چیز طبیعی هست. بر اساس استفاده از اون قطعه به صورت ناگهانی یا رندوم میزان استفاده بالا پایین میشه. قطعات و درگاههای ارتباطی شما تقریبا نسل جدید و رده بالا هستند و نرم افزارها و بازیهای نمیتونن از حداکثر توان اونا استفاده کنند و نباید هم استفاده کنند. فقط در مواقع نیاز فوری اطلاعات ردوبدل میشه و دوباره میزان استفاده کم میشه. قطعات و درگاههای قدیمی نیست که داده ها بیش از توان سیستم باشه و همیشه گلوگاه وجود داشته باشه. مثل یه اتوبان شش لاینه هست که گه گداری یه ماشین توش رد میشه.

اگه داخل بازی بود بله، ولی مسئله اینه که بیرون از بازی bus interface مدام به ۱۰۰ میرسه و برمیگرده، وقتی لود گرافیک صفر درصد هست عجیبه این مورد! نمیدونم باگ هست یا مشکلی وجود داره..

لینک به دیدگاه

احتملا باگی چیزی هست به قول خودتون و با آپدیت درایور رفع میشه. تو نت سرچ کنید شاید طبیعی باشه.

البته اینو در نظر بگیرید که اگه m2 به درگاه نزدیک cpu متصل باشه ، هردو از لاینهای pcie استفاده می کنند و شاید تداخل m2 و گرافیک باعث این امر میشه و  نرم افزار به اشتباه داره تبادل اطلاعات ویندوز رو برای گرافیک نشون میده.

ویرایش شده توسط blooder
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...