رفتن به مطلب

کدام RTX 3050 رو پیشنهاد میدید؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

خواستی بگیری حتما ۸ گیگ بگیر 

من تجربه کار با ایسوز ۸ گیگ داشتم

کارت خنک و کم صدایی هست 

لینک به دیدگاه

تو بین مدلهای 8 گیگ زوتاک موجوده

اگه ایسوس همون قیمت بهتره انتخاب دوم زوتاک

لینک به دیدگاه

با سلام.

بنظر من ارزونترین مدل ۸ گیگ رو تهیه کن.

همه این برند ها خوب هستن و اولویت با کمترین قیمته، بنظرم بگرد هرکدومو ارزونتر پیدا کردی بخر.

لینک به دیدگاه

حالا من پیشنهادم این هست شما یه مقدار بیشتر پول بزار یه rtx5050 بگیر که حداقل با فریم جن یه چیزی نصیبت بشه .

لینک به دیدگاه

هیچکدام. کارت 3050 قدرت و مموری در حد 580 داره. کدوم عقل سلیمی میاد 580 چهار پنج تومنی رو ول کنه بره 20 میلیون به بالا پول بده. میگید ماینیه خوب باشه. بگردید با قیمت 5 تومن تمیز و کم کارکردش رو پیدا کنید. امکان خراب شدنش خیلی کمه  اگه ترو تمیز باشه و از آدم کاردرستی تهیه کنید. هم تو دیوار پره و هم تو سایتها.من خودم چندین ساله استفاده کردم و برای خیلیا هم خریداری کردم و هیچکدوم بعد از سه چهار سال به مشکل نخوردن. نهایتا در بدترین حالت مشکل دار هم بشه بیشتر از مموریش هست که هم تعمیر میشه با نهایتا دوتومن و هم میتونی بری یکی دیگه بخری. تازه اون موقع هم هنوز نصف 3050  پول ندادی . فقط در صورت خرید کارتهای رده بالای نسل 3 انودیا یا نسل 6000 ام دی پیشنهاد میشه که برید پنج آک انویدیا یا نسل نه ای ام دی بخرید. چون باید 30 تا 40 میلیون هزینه کنید و میتونید با پنجاه تومن یا نهایت 60 تومن بستگی به نوع کارت ، کارت آک بخرید با همون کارایی، اینجا تفاوت 30  یا حداکثر 40 درصد  بیشتر  هست نه 400 درصد به بالا. درثانی نمیصرفه که 40 میلیون بدی و یک کارت ماینیه کارت کرده بخری ، اگه خراب بشه هزینه تعمیرش بالاست چون تعمیرکارهای عزیز مثل تعویض روغنیها که به قیمت ماشین نگاه میکنن اونام روی قیمت کارت قیمت میدن و اگه درست هم نشه 30 یا 40 میلیون پولت از دست رفته ولی اونجا در بدترین حالت 5 تومن رو به آب دادی و حتی اگه 3050 آک هم بخری و بخوای بفروشی بین 5 تا 7 میلیونش نیست.

ویرایش شده توسط blooder
لینک به دیدگاه

این کارت از همون روزای اول هم که به بازار اومد کمترین ارزش خرید رو با توجه به قیمت و کارایی داشت. الان که دو نسل ازش گذشته و بخاید برید سراغ اکبند این مدل به نظرم جالب نمیاد. به نظر من هم یا برید سراغ rtx 5050 یا اگر بودجشو ندارید دنبال دست دوم مدل های دیگه برید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...