رفتن به مطلب

تبدیل اجباری Adsl مخابرات به vdsl ؟؟؟؟

Mahdi ZMS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان امروز بهم زنگ زدن و گفتن که Adsl داره جمع آوری میشه بخاطر تعرفه های سپاه با شرکت های مسی و vdsl داره جایگزین میشه گفتن فردا قطع میکنیم

این چه مدلی بود دیگه؟

به نظرتون vdsl بهتره یا tdlte ؟ برای مصارف خانگی بیشتر مد نظرمه

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۵/۲۶ در 12:53، Mahdi ZMS گفته است:

درود ...

باسلام.

welcome to IRAN.

ببین tdlte اگر گیم میزنی خیلی اذیتت میکنه. پینگش بالاتر از بقیس. استیبل نیست. خیلی وقتا میشه مثلا 1 دقیقه پینگت رو 400 نگه میداره.

اگر گیم نمیزنی اوکیه. سرعتش خوبه و مشکلی نداره.

اما بنظرم برو سمت فیبر نوری از شرکتی جز این مخابرات.

اگر نمیشه vdsl بنظر من از tdlte بهتره. هم از نظر قیمتی، هم از نظر استیبل بودن، هم از نظر قطعی!

لینک به دیدگاه

سلام واسه منم 6 ماه پیش همین اتفاق افتاد. مجبور شدم  مودم vdsl بگیرم. ماه پیش رفتم فیبر نوری شاتل گرفتم منتها مودی ک برام اوردن بجای پورت گیگابیتی نهایت 100 مگابیت ساپورت میکرد. این رو هم پس داد امروز . برگشتم رو همون vdsl تا این ک شرایط فیبر اوکی شه و برگردم بهش. بنظرم رو فیبر نوری تحقیق کن شما اگر همه چیزش اوکیه بگیر. فقط باید ببینی فیبر رو چه شرکتی ساپورت میکنه اونجا. مراقب کم فروشیشون هم باش. شرف ندارن. مثل حجم و مکس سرعت و مودمی ک میدن.

لینک به دیدگاه

اگه مجبور به انتخاب هستین VDSLبهتر از TDLTE هستش، اما اینجوری هم نیست که ADSL رو جمع کنن و اونو نصب کنن، دارن زور میگن و بخاطر همین ازشون VDSL نگیرین بهتره.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Mahdi ZMS گفته است:

درود دوستان امروز بهم زنگ زدن و گفتن که Adsl داره جمع آوری میشه بخاطر تعرفه های سپاه با شرکت های مسی و vdsl داره جایگزین میشه گفتن فردا قطع میکنیم

این چه مدلی بود دیگه؟

به نظرتون vdsl بهتره یا tdlte ؟ برای مصارف خانگی بیشتر مد نظرمه

کدوم شهر هستید؟

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان بعد از کلی کشمکش و درگیری با مخابرات کلا قطعش کردم و tdlte ایرانسل گرفتم

شاید vdsl بهتر بود منتها زیر بار زور نرفتم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...