رفتن به مطلب

فرق بین ناشران نرم افزار

Ali 123
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من خیلی علاقه به بازی هایی که روی دیسک هست دارم می خواستم بدونم کیفیت نرم افزار رایت چاپ کرک و خیلی موضوعات دیگه بین شرکت های مثل پرنیان و گردو کدوم بهتره چون در اکثر بازی ها و نرم افزار ها این دو شرکت محصول دادن می خواستم بدونم اگر دوتا شون یک بازی رو رایت کنند کدوم برای گرفتن بهتره بین این دو شرکت بهتر هست

لینک به دیدگاه

وقت بخیر

در واقع فرق خاصی بینشون نیست فقط ب اصطلاح شرکتی برای خودش ی اتوران زده ک موقعی ک برنامه یا بازی میاد بالا برای نصب با شکل و شمایل اون ناشر میاد بالا😄.

اصلی ترین فرقشون میشه گفت اینه ک بعد نصب بازی یا نرم افزار بصورت خودکار بعضی شرکت ها کرک میکنن بازی و نرم افزار رو در ادامه فرایند نصب و نرم افزارهای پیش نیاز هم اتومات نصب میشه ک برای افراد مبتدی بهتر هست،یا اموزش فعالسازی نرم افزار رو میزارن مخصوصا وقتی نرم افزار تخصصی(Ansys/AutoCad/Csi/و ...) نصب میشه باید بلد باشین بتونین ب صورت درست کرک کنین وگرنه شما میمونین و کلافگی بعد نصب و اجرا نشدن نرم افزار.

بشخصه بین گردو و پرنیان اگر برای نرم افزار تخصصی باشه گردو رو انتخاب میکنم 

اگر بحثتون سر بازی هست ک من بشخصه اصلا دیسک ناشران داخلی رو پیشنهاد نمیکنم.بخاطر دستکاری ک بعضا توی گیم میکنن.

ی مدت کوتاهی تفننی نسخه اصلی دانلود میکردم ۱۰-۱۵ سال پیش براش اتوران خودم طراحی میکردم اونطوری ک دوس داشتم، رایت میکردم رو دیسک، بعد خودم کاور از نت برمیداشتم درست میکردم و روی کاغذ گلاسه چاپ میکردم.

خرابی دیسک هم توی گردو ب مراتب کمتر از پرنیان هست!

ویرایش شده توسط yasin1402
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...