رفتن به مطلب

راهنمایی برای انتخاب هدست

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

بین هدست jbl live 660 nc و jbl tune 720 nc کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ و آیا مدل jbl live 770 nc نسبت به اختلاف قیمتش با jbl live 660 nc ارزش خرید داره؟

کاربرد اصلی دیدن فیلم و گوش دادن موسیقی هست و هیچ نیازی به بیس اغراق شده و صدای بی کیفیت ولی با حجم بالا ندارم.

با تشکر

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

منون از پیشنهادتون.

مورد بیردینامیک رو دیدم. بهینه شده برای بازی هست و من نیازی به هدستی با سیم (aux) و بی سیم برای استفاده با موبایل برای موسیقی و فیلم دارم.

مورد فیلیپس چجوری هست؟ نیاز های من رو برآورده میکنه؟

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، DM.JAGUAR گفته است:

منون از پیشنهادتون.

مورد بیردینامیک رو دیدم. بهینه شده برای بازی هست و من نیازی به هدستی با سیم (aux) و بی سیم برای استفاده با موبایل برای موسیقی و فیلم دارم.

مورد فیلیپس چجوری هست؟ نیاز های من رو برآورده میکنه؟

هردو سیمی هستند.

فیلیپس خیلی خوبه تو رنج خودش.

نکته دیگه ،فیلیپس پشت باز هست اینم مدنظر داشته باشید .

لینک به دیدگاه

من اون هدفون فیلیپس رو دارم.

سیمی هست، سیمشم 3 متره و زیاد واسه کار با موبایل ایده آل نیست. البته سیمش جدا میشه و میشه سیم کوتاهتر وصل کرد.

درباره کیفیت و راحتی و غیره شم میتونم بگم فوق العادست.

فوق العاده راحت، گوش بعد چند ساعت استفاده درد نمیگیره و عرق نمیکنه. کیفیت صداشم بسیار شفاف و خوبه و بیس اغراق شده ای نداره و کاملا طبیعیه.

تنها مشکل و شاید هم یک نکته مثبت اینه که پشت بازه و نشط صدا داره. واسه من مهم نیست و خب در کل هدفون پشت باز رو به پشت بسته ترجیح میدم.

لینک به دیدگاه

اگر بیشتر میتونید هزینه کنید گزینه زیر هم هست که بیسیم هست و اینکه از یه برندی هست که به هرحال حوزه کاریش دقیقا تولید ایرفون هست و،دوست داشتید بررسی کنید.

https://moondroplab.com/en/products/edge

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...