رفتن به مطلب

تصاویر عجیب rx 580 قبل بوت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام یه rx 580 گرفتم که قبل بوت یکسری تصاویر عجیب نشون میده که هر دفعه رندومه (عکس میزارم) و بعد لوگوی asus و ویندوز بوت میشه بدون مشکل تست furmark گرفتم حدود 10 دقیقه دمای 71 تست occt هم نیم ساعت گرفتم برای vram و 3d اروری نداشت میخواستم ببینم کارت مشکل داره یا این عادیه؟ مدل بایوس و اینا هم گذاشتم، در ضمن با وجود روشن بودن igpu داخل بایوس امکان بوت با گرافیک آنبرد نیست.

Screenshot_2025-09-08-11-05-07-582_com.openai.chatgpt.jpg

Screenshot_2025-09-08-11-05-04-786_com.openai.chatgpt.jpg

1000094299.jpg

لینک به دیدگاه

وقت بخیر

چند روز پیش یه ویدیو دیدم دقیق یادم نیست همین مشکل شما رو داشت فکر کنم رفت بایوس قسمت boot یه چیزی که به cms اینا ربط داشت و تغییر داد

شما هم تست کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام اولا این کارت الان روی بایوس ماینینگ هست و فروشنده قبلا سر در نمیوورده نکرده دکمشو بده اون ور . اول دکمه بایوس رو بدین سمت راست تا بشه گیمینگ . دوما اون مربوط به uefi بودن بایوس گرافیکه و مشکلی نیست همشون اینجورین اگه میخوای اینجوری نشه تو بایوس مین تو بوت گزینه csm یا csm support رو فعال کنین

لینک به دیدگاه

40 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است:

سلام اولا این کارت الان روی بایوس ماینینگ هست و فروشنده قبلا سر در نمیوورده نکرده دکمشو بده اون ور . اول دکمه بایوس رو بدین سمت راست تا بشه گیمینگ . دوما اون مربوط به uefi بودن بایوس گرافیکه و مشکلی نیست همشون اینجورین اگه میخوای اینجوری نشه تو بایوس مین تو بوت گزینه csm یا csm support رو فعال کنین

با تشکر از هر دو دوستان csm رو فعال کردم مشکل حل شد سوییچ روی کارت رو هم عوض کردم الان اوکیه؟

Screenshot (33).png

لینک به دیدگاه

41 دقیقه قبل، azerilan گفته است:

با تشکر از هر دو دوستان csm رو فعال کردم مشکل حل شد سوییچ روی کارت رو هم عوض کردم الان اوکیه؟

Screenshot (33).png

Screenshot (28).jpg

Screenshot (34).jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 ساعت قبل، azerilan گفته است:

Screenshot (33).png

بایوس کارت اوکیه اما درایور هنوز رو ماینینگ میشناسه و تست رو با اون انجام داداه. حتما باید درایور رو با برنامه ddu پاک کنین اولش هم حتما تیکش رو بزارین روی سیف مود تا از اونجا پاک کنه از تو ویندوز احتمالا جواب نده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...