رفتن به مطلب

لایسنس ویندوز 10

mahdi24
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

من ویندوز 10 به صورت کرکی استفاده میکردم و هر بار بعد از نصب خودکار بدون اینکه کاری کنم خودش اکتیو میشد 

الان میخوام ویندوز 10 غیر کرکی استفاده کنم و لایسنس اورجینال بگیرم برا همین از سایت مایکروسافت ویندوز 10 برداشتم و اون رو نصب کردم ولی بازم خودکار اکیتو کرده مثل اینکه اثرات اکتیو کرک قبلی مونده و اگه اشتباه نکنم روی مادربرد ذخیره شده 

من چه طور میتونم هر نوع لایسنس کرکی قبلی رو از کامپیوتر خودم به طور کامل حذف کنم ؟؟

لینک به دیدگاه

اگه به اکانت مایکروسافتت لوگین میکنی, خودش خودکار ویندوز را اکتیو خواهد کرد

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Elderado گفته است:

اگه به اکانت مایکروسافتت لوگین میکنی, خودش خودکار ویندوز را اکتیو خواهد کرد

ممنون از شما 
نه اکانت مایکروسافت ندارم ولی بعد از نصب ویندوز در اولین اتصال به اینترنت خودش اکتیو میکنه مثل اینکه لایسنس کرکی در واقع سخت افزار من رو لایسنس کرده به نظرتون اپدیت کردن بایوس و  در اوردن باتری مادربرد میتونه چنین اثرات کرک رو پاک کنه ؟

لینک به دیدگاه

همچین چیزی امکان نداره، یا لاگین به اکانت میکنید که از قبل لایسنس روش هست یا ویندوز اورجینال نصب نمیکنید و از قبل اکتیو هست. غیر از این دو حالت نمیشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱۴۰۴/۶/۳۱ در 17:15، mahdi24 گفته است:

سلام 

من ویندوز 10 به صورت کرکی استفاده میکردم و هر بار بعد از نصب خودکار بدون اینکه کاری کنم خودش اکتیو میشد 

الان میخوام ویندوز 10 غیر کرکی استفاده کنم و لایسنس اورجینال بگیرم برا همین از سایت مایکروسافت ویندوز 10 برداشتم و اون رو نصب کردم ولی بازم خودکار اکیتو کرده مثل اینکه اثرات اکتیو کرک قبلی مونده و اگه اشتباه نکنم روی مادربرد ذخیره شده 

من چه طور میتونم هر نوع لایسنس کرکی قبلی رو از کامپیوتر خودم به طور کامل حذف کنم ؟؟

دستگاهتون چیه؟ بعضی لپتاپ ها یا مینی کیس ها، لایسنس ویندوز روی خودشون دارن و ویندوز اورجینال که نصب کنید، به صورت خودکار بایوس لایسنس رو میده به ویندوز و ویندوز به صورت اورجینال میاد بالا، ولی اگر دسکتاپ ساده هست، چنین چیزی نیست و لایسنسی روی سخت افزار شما نمیره، احتمالا یا ویندوزی که میریزید، اسکریپت فعالسازی داره خودش و کرکی به حساب میاد یا اینکه یه جای دیگه اشتباه میکنید.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

دستگاهتون چیه؟ بعضی لپتاپ ها یا مینی کیس ها، لایسنس ویندوز روی خودشون دارن و ویندوز اورجینال که نصب کنید، به صورت خودکار بایوس لایسنس رو میده به ویندوز و ویندوز به صورت اورجینال میاد بالا، ولی اگر دسکتاپ ساده هست، چنین چیزی نیست و لایسنسی روی سخت افزار شما نمیره، احتمالا یا ویندوزی که میریزید، اسکریپت فعالسازی داره خودش و کرکی به حساب میاد یا اینکه یه جای دیگه اشتباه میکنید.

لپ تاپ و مینی کیس نیست همین رایانه ی شخصی هست . 

اگه لایسنس رو سخت افزار نیست پس چرا من وقتی ویندوز رو که از سایت مایکروسافت دانلود کردم نصب میکنم خودش اکتیو میکنه ؟؟ البته این اکتیو کردن خودکار هر بار اتفاق میوفتاد ولی اون موقع ها ویندز کرکی استفاده میکردم 

9 ساعت قبل، sooren.o.o.t گفته است:

همچین چیزی امکان نداره، یا لاگین به اکانت میکنید که از قبل لایسنس روش هست یا ویندوز اورجینال نصب نمیکنید و از قبل اکتیو هست. غیر از این دو حالت نمیشه

خودمم موندم واقعا , چون مطمعن هستم ویندوز دانلود شده از سایت ماکیرو سافت هست و درایوری که روش ویندوز نصب میکنم رو فرمت کامل میکنم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
4 ساعت قبل، mahdi24 گفته است:

اگه لایسنس رو سخت افزار نیست پس چرا من وقتی ویندوز رو که از سایت مایکروسافت دانلود کردم نصب میکنم خودش اکتیو میکنه ؟؟ البته این اکتیو کردن خودکار هر بار اتفاق میوفتاد ولی اون موقع ها ویندز کرکی استفاده میکردم 

چجوری دقیقا از سایت ماکروسافت دانلود کردید؟ تا جایی که میدونم، شدیدا حساسه سایت ماکروسافت و ذره ای اگه حس کنه داخل ایران هستید، هیچ جوره نمیذاره دانلود کنید.

ویندوزی که دانلود کردید چنین اسمی داره؟ Win11_23H2_English_x64v2.iso 

توی ستینگ ویندوز، بخش system یه جا هست که میزنه ویندوز چجوری فعال شده، با سریال، امضای دیجیتال یا توسط شرکت. اونجا دلیل فعال بودن ویندوز رو میتونید ببینید.

image.thumb.png.e69ff676f771162313cb2c0c72296692.png

مثلا ویندوز سیستم من کرکی هست و میزنه توسط شرکت فعال شده.

لپتاپم لایسنس اورجینال داره و میزنه توسط امضای دیجیتال فعال شده.

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

چجوری دقیقا از سایت ماکروسافت دانلود کردید؟ تا جایی که میدونم، شدیدا حساسه سایت ماکروسافت و ذره ای اگه حس کنه داخل ایران هستید، هیچ جوره نمیذاره دانلود کنید.

توی ستینگ ویندوز، بخش system یه جا هست که میزنه ویندوز چجوری فعال شده، با سریال، امضای دیجیتال یا توسط شرکت. اونجا دلیل فعال بودن ویندوز رو میتونید ببینید.

برای من اینشکلیه اورجینال

image.thumb.png.5a3e8af53696ddf688e6b9aabff96bd7.png

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

بله اول دانلود نمیکرد به خاطر همون تحریم بعدش با شبکه شخصی انتقال داده تونستم فایل iso رو دانلود کنم 

برا من نوشته windows is activated with digital license 
در نسخه ی کرکی که نصب میکردم همین طور خودش اوتوماتیک اکتیو میکرد ولی خب انبار مطمعن هستم نسخه ی قانونی ویندوز رو بدون هیچ گونه دستکاری و کرک نصب کردم بازم اکتیو کرده خودش طبعتا یک گزینه میمونه همون لایسنس کرک ویندوز قبلی اثراتش نمیدونم چه جوی ولی خب مونده .حالا اگه اکانت داشتم که منطقی بود که روی اون باشه ولی اصلا اکانت استفاده نکردم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
4 ساعت قبل، mahdi24 گفته است:

برا من نوشته windows is activated with digital license 

اگر چنین چیزی میزنه، سخت افزار شما لایسنس ویندوز رو داره و کرکی نیست. مشخصات دقیق سیستم رو بگید بهتر مشخص میشه.

لینک به دیدگاه

28 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

اگر چنین چیزی میزنه، سخت افزار شما لایسنس ویندوز رو داره و کرکی نیست. مشخصات دقیق سیستم رو بگید بهتر مشخص میشه.

خب من که به صورت قانونی هنوز لایسنس رو نخریدم و وارد نکردم پس میمونه همون گزینه ی لایسنس کرکی که به صورت اوتوماتیک حتی وقتی که ویندوز اورجینال نصب میکنم بازم خودکار اکتیو میشه نمیدونم چه طور اون لایسنس و اثرات کرک قبلی رو پاک کنم . احتمال خودم اینکه کرک سخت افزار من رو یاد گرفته . به نظرتون هارد اس اس دی میتونه فایل هایی رو نگه داره که بعد از فرمت کردن هم از بین نرن ؟ 

Asrock h97 performance 

i5 4460 3.2 

amd rx 580 g8 

transcend ssd 128 g

hdd 1tb western diital 

8g ram

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
23 ساعت قبل، mahdi24 گفته است:

خب من که به صورت قانونی هنوز لایسنس رو نخریدم و وارد نکردم پس میمونه همون گزینه ی لایسنس کرکی که به صورت اوتوماتیک حتی وقتی که ویندوز اورجینال نصب میکنم بازم خودکار اکتیو میشه نمیدونم چه طور اون لایسنس و اثرات کرک قبلی رو پاک کنم . احتمال خودم اینکه کرک سخت افزار من رو یاد گرفته . به نظرتون هارد اس اس دی میتونه فایل هایی رو نگه داره که بعد از فرمت کردن هم از بین نرن ؟ 

به هیچ وجه چنین چیزی ممکن نیست که اثر کرک باقی بمونه، اگه ویندوز رو درست نصب میکنید و ویندوز قبلی رو فرمت میکنید، نباید چنین چیزی پیش بیاد به هیچ وجه. یه احتمال کمی وجود داره که خیلی بعیده، اینکه یه کلید ویندوز روی بایوس ذخیره شده باشه که بایوس رو ریست کنید باید بپره، در غیر این صورت تنها چیزی که میمونه، اینه که روی مادربرد لایسنس ویندوز از زمان تولید بوده و موقع نصب ویندوز با فایل اورجینال، اون لایسنس رو میگیره و میاره روی ویندوز.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

یه احتمال کمی وجود داره که خیلی بعیده، اینکه یه کلید ویندوز روی بایوس ذخیره شده باشه که بایوس رو ریست کنید باید بپره،

سلام و ادب و احترام محمود جان اهلا و سهلا

یا شیخ یکبار کیس رو روشن کردم(سوکت 775) موقع بوت شدن دیدم بایوس ریست شده وقتی وارد ویندوز شد دیدم لایسنس ویندوز هم پریده-قدرت خدا

با کد اوریجینال و با کمک سایتهای چینی ویندوز 10 نسخه  LTSC 2021 را اکتیو کرده بودم(Volume) .وقتیکه کد ویندوز اوریجینال میخری(Volume)میگه به تعویض مادربرد حساسه!ولی Retail حساس نیست!

کلا" LTSC و iot نمیشه مادربرد را عوض کرد(چون کدشون Volume هست).ولی نسخه Pro میشه مادربرد را عوض کرد کد تا ابد مخصوص خودته(Retail)-{البته به شرطها و شروطها}

حالا استارتر عزیز بفرماییند که نسخه ویندوز 10 تون چیه؟(بهر حال ریست بایوس را باید انجام بدی)

فدای همگی

ویرایش شده توسط Elderado
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...