رفتن به مطلب

deepcool mystique مشکل LCD

mrs76
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

من یه deepcool mystique دارم LCD  اش کار نمیکنه کلا تو ویندوز نمیشناسدش چند باری هم اون usb2 رو مادربردشو جابه جا کردم ولی فایده نداشت برق اشم عوض کردم بازم فایده نداشت البته این داستان بعد عوض کردن گرافیک رخ داد حالا نمیدونم ربطی داره یا نه ممنون میشم راهنمای کنید.

باتشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام 
آیا برنامه دیپ کول رو نصب کردین ؟
شنیدم مشکل رایج هست در این مدل 

الان برای من اگر برنامه دیپ کول رو نصب کنم با آرموری ایسوس به مشکل میخوره و فن اکسپرت کار نمیکنه 
فعلا بیخیالش شدم 

لینک به دیدگاه

21 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است:

با سلام 
آیا برنامه دیپ کول رو نصب کردین ؟
شنیدم مشکل رایج هست در این مدل 

الان برای من اگر برنامه دیپ کول رو نصب کنم با آرموری ایسوس به مشکل میخوره و فن اکسپرت کار نمیکنه 
فعلا بیخیالش شدم 

اره برنامه deep cool و که داشتم بعد الان میرم اصلا میزنه device not found یه همچین چیزی میزنه 
اینم چک میکنم فکر کنم آرموری ایسوس و نصب کردم چون گرافیکه asus بود برای rgb اش اومدم نصب کنم که کامل ام نصب نشد اما میرم اونم پاک میکنم ببینم چی میشه ولی فکر میکنم اگر به خاطر اونم باشه حداقل باید بشناسه اما الان حتی نمیشناسدش

لینک به دیدگاه

با این اپ کولر پاک کن کامل تیک هاشو بزن ....چیپست مادربرد از سایتش بگیر نصب کن ریست کن اپ کولرت رو نصب کن

اا

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، Sabertooth گفته است:

با این اپ کولر پاک کن کامل تیک هاشو بزن ....چیپست مادربرد از سایتش بگیر نصب کن ریست کن اپ کولرت رو نصب کن

اا

تمام این کار هارو کردم فرقی نکرد بازم نمیشناسه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 ساعت قبل، mrs76 گفته است:

تمام این کار هارو کردم فرقی نکرد بازم نمیشناسه

اگه مقدور هست روی سیستم دیگه تست کنید 
اگر مقدور نیست از گارانتی پیگیر باشید 

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۷/۶ در 09:43، mrs76 گفته است:

سلام 

من یه deepcool mystique دارم LCD  اش کار نمیکنه کلا تو ویندوز نمیشناسدش چند باری هم اون usb2 رو مادربردشو جابه جا کردم ولی فایده نداشت برق اشم عوض کردم بازم فایده نداشت البته این داستان بعد عوض کردن گرافیک رخ داد حالا نمیدونم ربطی داره یا نه ممنون میشم راهنمای کنید.

باتشکر

به گارانتی مرجوع کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...