رفتن به مطلب

مشاوره در خرید سیستم گیمینگ با بودجه ۱۰۰ میلیون

emotion2
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان، من اخرین باری سیستم خریدم همینجا مشاوره گرفتم ک فک کنم واسه ۷ ۸ سال پیشه، با این بودجه میشه ی سیستم گیمینگ که بازیهای جدیدو ۱۰۸۰ اجرا کنه و روون باشه بست؟ 

کاربری فقط گیمینگه و اهل بازیهای شوتر هم نیستم.( فقط کیس بقیه چیزارو دارم) 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

لینک به دیدگاه

20 ساعت قبل، emotion2 گفته است:

سلام دوستان، من اخرین باری سیستم خریدم همینجا مشاوره گرفتم ک فک کنم واسه ۷ ۸ سال پیشه، با این بودجه میشه ی سیستم گیمینگ که بازیهای جدیدو ۱۰۸۰ اجرا کنه و روون باشه بست؟ 

کاربری فقط گیمینگه و اهل بازیهای شوتر هم نیستم.( فقط کیس بقیه چیزارو دارم) 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

h610 d4 WiFi 9000

13400f 15000

hyper 414 2500

ram 32 8000t

green ged 700 atx 3.1  9000t

western 580 1t 6000t

case cc560 v2 5000t

9060xt16g 50000t

all 104t

ویرایش شده توسط Grayli
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۷/۶ در 16:57، Grayli گفته است:

h610 d4 WiFi 9000

13400f 15000

hyper 414 2500

ram 32 8000t

western 580 1t 6000t

case cc560 v2 5000t

9060xt16g 50000t

all 104t

من ی پیام گذاشتم دیروز نمیدونم چرا نرسیده، داش نیازی ب ssd نیست ؟

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، emotion2 گفته است:

ssd گذاشتن وسترن البته پیشنهادم مدل SN5000  هست

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۷/۶ در 16:57، Grayli گفته است:

h610 d4 WiFi 9000

13400f 15000

hyper 414 2500

ram 32 8000t

western 580 1t 6000t

case cc560 v2 5000t

9060xt16g 50000t

all 104t

به نظرم یه پلتفرم مرده که قرار نیست هیچ سی پی یو جدیدی براش بیاد ارزش خرید نداره.

من باشم یه برد b650 ارزون ورمیدارم با 7500f چون 1 یا 2 نسل دیگه قراره هنوز واسش سی پی یو جدید بیاد و پرفورمنسشم به طور محسوسی بهتره. رم هم ترجیحا 6000 cl30

بقیه پیشنهادات خوبن، گرفتن کیس جدید هم سلیقه ایه.

5 ساعت قبل، emotion2 گفته است:

وسترن 580 دیگه

راستی پاورتون چیه؟

لینک به دیدگاه

به نظرم به جا گرافیک نو مدل های ۴۰۰۰ انویدیا رو بردارید اگه بتونید قیمت مناسب پیدا کنید ۴۰۷۰ti یا rtx 3090 

خرید قطعات نو منطقی نیست مگر هارد و پاور منم با دوستمون موافقم سمت اینتل نرید 

ویرایش شده توسط Sky84
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Cantaver گفته است:

به نظرم یه پلتفرم مرده که قرار نیست هیچ سی پی یو جدیدی براش بیاد ارزش خرید نداره.

من باشم یه برد b650 ارزون ورمیدارم با 7500f چون 1 یا 2 نسل دیگه قراره هنوز واسش سی پی یو جدید بیاد و پرفورمنسشم به طور محسوسی بهتره. رم هم ترجیحا 6000 cl30

وسترن 580 دیگه

راستی پاورتون چیه؟

خودم طرفدار amd هستم. ولی شما با این قیمت همین الان برو تو سایت ها بگرد و این باندلی که پیشنهاد دادی رو با این بودجه تنظیم کنن ببین چقدر میشه

7500f افزایش قیمت شدیدی داشته و الان هم تقریبا ناموجود شده

14 دقیقه قبل، Sky84 گفته است:

به نظرم به جا گرافیک نو مدل های ۴۰۰۰ انویدیا رو بردارید اگه بتونید قیمت مناسب پیدا کنید ۴۰۷۰ti یا rtx 3090 

شدیدا با نظرتون مخالف هستم. اتفاقا با این قیمت های دست دومی که میبینم خرید قطعه نو به شدت به صرفه تره از لحاظ اختلاف قیمت کم با دست دومش و ریسک و کارایی

لینک به دیدگاه

14 دقیقه قبل، Grayli گفته است:

خودم طرفدار amd هستم. ولی شما با این قیمت همین الان برو تو سایت ها بگرد و این باندلی که پیشنهاد دادی رو با این بودجه تنظیم کنن ببین چقدر میشه

7500f افزایش قیمت شدیدی داشته و الان هم تقریبا ناموجود شده

شدیدا با نظرتون مخالف هستم. اتفاقا با این قیمت های دست دومی که میبینم خرید قطعه نو به شدت به صرفه تره از لحاظ اختلاف قیمت کم با دست دومش و ریسک و کارایی

کارت rx 9060 یه کارت پایین رده ست دوست عزیز بحث ریترسینگ که میشه که دیگه اصلا عددی نیست اگه ادم وقت بزاره قیمت مناسب میشه خرید بحث سر پرفرامس و ضرر کمتر شما با خرید قطعات نو عملا دارید هزینه ۱۵ تا ۲۰ درصد پولتون به محض بستن قطعات از دست میدید چون بعد اون دست دوم حساب میشن به نظرم خریددکارت rtx 3080 ti ارزش خرید بیشتری داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
15 دقیقه قبل، Sky84 گفته است:

کارت rx 9060 یه کارت پایین رده ست دوست عزیز بحث ریترسینگ که میشه که دیگه اصلا عددی نیست اگه ادم وقت بزاره قیمت مناسب میشه خرید بحث سر پرفرامس و ضرر کمتر شما با خرید قطعات نو عملا دارید هزینه ۱۵ تا ۲۰ درصد پولتون به محض بستن قطعات از دست میدید چون بعد اون دست دوم حساب میشن به نظرم خریددکارت rtx 3080 ti ارزش خرید بیشتری داره

تا بخواد وقت بزاره اونوقت باید با این پول دست دو همین قطعات رو برداره 

برای خرید تعلل نکنید و همین امروز ثبت سفارش کنید 

همون پیشنهاد اولیه بهترین هست 

با این مبلغ بهتر از اینم گیرت نمیاد 

ویرایش شده توسط WINNER
لینک به دیدگاه

19 دقیقه قبل، Sky84 گفته است:

این رو برای دوستمون نمیگم فقط برای خودت میگم. فکر کن برای خودت داری 3080ti میگیری .شما حاظری کارتی که پنج سال کار کرده و معلوم نیست چه بلاهایی سرش اومده(برچسب پلمپ هم که ضمانتی بهش نیست) و معلوم نیست چقدر از عمرش مونده رو به همین قیمت بخری برای بلفرض 15 درصد عملکرد بهتر؟

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، Cantaver گفته است:

وسترن 580 دیگه

راستی پاورتون چیه؟

الان قیمتارو چک کردم b650  ۱۵ تومنه، h610 ۱۰ تومنه چجوری میگین ارزون؟ 7500f هم دو تومن گرونتره. احتمالا من دگ نتونم این زودیا ارتقا بدم و سی پی یو جدیدم بیاد با این اوضاع فک نکنم بتونم عوضش کنم. و اینکه بودجمم محدوده تا جای ممکن میخام کمتر هزینه کنم

5 ساعت قبل، Sky84 گفته است:

داش انلاین واسه گرافیک دست دو خیلی ریسکه، اگه حالا ی شهر بزرگ بودم و میتونستم حضوری ببسنم و چک کنم و بخرم حرفتون درست بود. یدونه rx580 دست دو واسه پی سی قدیمیم خریدم یک ماه کار نکرد، تستاشم اوکی بود توی فیلمی ک فرستاد واسم 

لینک به دیدگاه

42 دقیقه قبل، emotion2 گفته است:

الان قیمتارو چک کردم b650  ۱۵ تومنه، h610 ۱۰ تومنه چجوری میگین ارزون؟ 7500f هم دو تومن گرونتره. احتمالا من دگ نتونم این زودیا ارتقا بدم و سی پی یو جدیدم بیاد با این اوضاع فک نکنم بتونم عوضش کنم. و اینکه بودجمم محدوده تا جای ممکن میخام کمتر هزینه کنم

داش انلاین واسه گرافیک دست دو خیلی ریسکه، اگه حالا ی شهر بزرگ بودم و میتونستم حضوری ببسنم و چک کنم و بخرم حرفتون درست بود. یدونه rx580 دست دو واسه پی سی قدیمیم خریدم یک ماه کار نکرد، تستاشم اوکی بود توی فیلمی ک فرستاد واسم 

من والا دیروز پریروز قیمتهارو چک کردم برد prime b650m k حدود 12 میلیون بود، لیون هم موجود داشت.

قیمت 7500f هم حدود 16 که 13400f هم همین حدود قیمته. الان چک کنین ترب و ایمالز رو

بعد من توجه نکرده بودم اون سیستمی که دوستمون پیشنهاد دادن مادربرد ddr4 داره که فک نمیکنم ارزش خرید داشته باشه.

خلاصه اینکه هرکاری میخواین بکنین زودتر تصمیم بگیرین.

کارت رو هم نو بگیرید.

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، Grayli گفته است:

این رو برای دوستمون نمیگم فقط برای خودت میگم. فکر کن برای خودت داری 3080ti میگیری .شما حاظری کارتی که پنج سال کار کرده و معلوم نیست چه بلاهایی سرش اومده(برچسب پلمپ هم که ضمانتی بهش نیست) و معلوم نیست چقدر از عمرش مونده رو به همین قیمت بخری برای بلفرض 15 درصد عملکرد بهتر؟

من قطعا ۳۰۸۰ ti انتخاب میکردم یه کارت تاپ بود میتونید دنبال نسخه LHR بگردن بحث سر ۱۵ درصد نیست بحث سر ۳۰ درصد تازه نه تو ری ترسینگ به هر حال هر جور صلاح میدونند 

https://www.techpowerup.com/gpu-specs/radeon-rx-9060-xt-16-gb.c4293

ویرایش شده توسط Sky84
لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، emotion2 گفته است:

الان قیمتارو چک کردم b650  ۱۵ تومنه، h610 ۱۰ تومنه چجوری میگین ارزون؟ 7500f هم دو تومن گرونتره. احتمالا من دگ نتونم این زودیا ارتقا بدم و سی پی یو جدیدم بیاد با این اوضاع فک نکنم بتونم عوضش کنم. 

درسته روزی که من سرچ کردم کمترین قیمتی که دیدم ۱۹ تمن بود.ضمن اینکه با بودجه ای که مشخص کردین هزینه برای گرافیک کم میومد و مجبور به خرید ۵۰۶۰ هشت گیگ میشدین که جالب نمیشد از نظر من. ضمن اینکه  b 650 پرایم همین الان هم مادربرد خیلی خوبی برای پردازنده های میان رده به بالا نیست چه برسه که اینده بخاین پردازنده جدیدتر بزارین روش. 

قطعا اگر هزینتون کشش داشته باشه ترکیب 7500f با a620 mk و رم ddr5 قشنگتره ولی اگه قراره با این ترکیب از هزینه گرافیک کم بشه از نظر من ارزشش رو نداره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...