رفتن به مطلب

راهنمایی خرید مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان مانیتور برای فیلم و کدنویسی و کمی گیم (و چشم رو در استفاده طولانی اذیت نکنه). از بین مدل های زیر کدومو پیشنهاد میدید:

LG 24MR400-B

Asus VZ24EFH

Asus VA249HG

Benq GW2491

Viewsonic va240-h

ویرایش شده توسط Tempel
لینک به دیدگاه

11 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

مانیتور msi pro mp-252 تهیه کنید.

چندوقت پیش میخواستم مانیتور msi mag275QF بگیرم (قیمتش حدود 15و ... بود) گفتند msi مونتاژه داخل و بدردنخور و نخرید همچنین بیشتر مدل هاش کلاس مصرف انرژی بالایی دارند و حدس میزنم برندهای دیگه حداقل مصرف بهینه تر و برای استفاده طولانی مدت مناسب ترند

لینک به دیدگاه

29 دقیقه قبل، Tempel گفته است:

چندوقت پیش میخواستم مانیتور msi mag275QF بگیرم (قیمتش حدود 15و ... بود) گفتند msi مونتاژه داخل و بدردنخور و نخرید همچنین بیشتر مدل هاش کلاس مصرف انرژی بالایی دارند و حدس میزنم برندهای دیگه حداقل مصرف بهینه تر و برای استفاده طولانی مدت مناسب ترند

درایران که شما پولی بابت مصرف انرژی عملا پرداخت نمی کنید.

من الان مانیتور مونتاژی تهیه کردم از همین شرکت و راضی هستم بودن هم افرادی که ناراضی بودن به هرحال با خودتون هست انتخاب ولی پنل باکیفیت تر از این تو بازار بعدی میدونم باتوجه به بودجتون پیدا بشه.

لینک به دیدگاه

25 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

درایران که شما پولی بابت مصرف انرژی عملا پرداخت نمی کنید.

من الان مانیتور مونتاژی تهیه کردم از همین شرکت و راضی هستم بودن هم افرادی که ناراضی بودن به هرحال با خودتون هست انتخاب ولی پنل باکیفیت تر از این تو بازار بعدی میدونم باتوجه به بودجتون پیدا بشه.

رفته رفته هزینه مصرف انرژی داره بالا میره و نسبت به سال پیش هم افزایش زیادی داشته

خب پنل های باکیفیت در کدوم مدل ها و سری ها استفاده میشه؟ تاجایی که میدونم ال جی الکترونیکز بهترین پنل های IPS رو تولید میکنه (مدل هایی هم که مدنظر گرفتم همگی دارای پنل IPS هستن) ولی هیچ جایی نام کمپانی پنل های استفاده شده در سری VA و VZ ایسوس آورده نشده برای همین اینجا مطرح کردم که ببینم از لحاظ کیفیت پنل و تصویر و فناوری های به کاررفته شده کدوم برتری و ارزش خرید بیشتری داره

ویرایش شده توسط Tempel
لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، Tempel گفته است:

رفته رفته هزینه مصرف انرژی داره بالا میره و نسبت به سال پیش هم افزایش زیادی داشته

خب پنل های باکیفیت در کدوم مدل ها و سری ها استفاده میشه؟ تاجایی که میدونم ال جی الکترونیکز بهترین پنل های IPS رو تولید میکنه (مدل هایی هم که مدنظر گرفتم همگی دارای پنل IPS هستن) ولی هیچ جایی نام کمپانی پنل های استفاده شده در سری VA و VZ ایسوس آورده نشده برای همین اینجا مطرح کردم که ببینم از لحاظ کیفیت پنل و تصویر و فناوری های به کاررفته شده کدوم برتری و ارزش خرید بیشتری داره

ببینید در محدوده قیمت پایین که پنل va کیفیت خوبی نداره  ،به اسم برند هم فقط بسنده نکنید ،پنل هایی که الان تو این رنج هستند کلا 8bit frc هستند که عملا پنل 6 بیتی باید حساب کنید ،تنها وجه تمایز بین این Ips ها شدت روشنایی میتونه باشه که مدل مذکور از msi  هست 300 نیتی بقیشون 250 هستند که دیگه عدد منطقی نیست ،تفاوت 250 و 300 نیتس روشنایی هم مشهوده.

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Tempel گفته است:

سلام دوستان مانیتور برای فیلم و کدنویسی و کمی گیم (و چشم رو در استفاده طولانی اذیت نکنه). از بین مدل های زیر کدومو پیشنهاد میدید:

LG 24MR400-B

Asus VZ24EFH

Asus VA249HG

Benq GW2491

Viewsonic va240-h

درود بر شما من این مدل مانیتور رو به تازگی تهیه کردم Asus VZ24EFH. مشکلی باهاش ندارم فقط یک باگ داره که نمیدونم از مانیتوره یا درایور یا کابل که گاهی یک چهارم بالای صفحه قفل میکنه

و تصویر ثابت میشه و باید برنامه رو با موس تکون بدم تا رفرش بشه و صفحه حرکت کنه

ضمنا خیلی سعی کردم با نرم افزار ها سازنده پنلش رو پیدا کنم اما داخل برنامه فقط اسم ایسوس رو میاره و سازنده اصلی پنل رو نشون نمیده.

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، Black Boy گفته است:

درود بر شما من این مدل مانیتور رو به تازگی تهیه کردم Asus VZ24EFH. مشکلی باهاش ندارم فقط یک باگ داره که نمیدونم از مانیتوره یا درایور یا کابل که گاهی یک چهارم بالای صفحه قفل میکنه

و تصویر ثابت میشه و باید برنامه رو با موس تکون بدم تا رفرش بشه و صفحه حرکت کنه

ضمنا خیلی سعی کردم با نرم افزار ها سازنده پنلش رو پیدا کنم اما داخل برنامه فقط اسم ایسوس رو میاره و سازنده اصلی پنل رو نشون نمیده.

درود احتمالا با برنامهٔ Monitor Asset Manager (MonInfo) بشه فایل EDID را خواند و به‌صورت واضح «Manufacturer» و «Product Code» را دید

منم اول نظرم روی همین مدل بود ولی محدودیتش برام اینه که فقط یک پورت داره (1*hdmi 1.4) ولی مدل va249hg دو پورت (hdmi , vga) داره و هم طبق نظر دوستمون 300 nits هست. درسته پنل های موجود دراین رنج همه 8 بیتی و 100-120 هرتز هستند ولی اگر تولیدکننده پنل مانیتور 24mr400 ، ال جی الکترونیکز باشه ولی پنل های به کاررفته در مدل های ایسوس از کمپانی هایی با کیفیت پایین تر و کم دوام تر باشه، ممکنه 24mr400 دارای ارزش خرید بیشتری باشه

لینک به دیدگاه

27 دقیقه قبل، Tempel گفته است:

درود احتمالا با برنامهٔ Monitor Asset Manager (MonInfo) بشه فایل EDID را خواند و به‌صورت واضح «Manufacturer» و «Product Code» را دید

منم اول نظرم روی همین مدل بود ولی محدودیتش برام اینه که فقط یک پورت داره (1*hdmi 1.4) ولی مدل va249hg دو پورت (hdmi , vga) داره و هم طبق نظر دوستمون 300 nits هست. درسته پنل های موجود دراین رنج همه 8 بیتی و 100-120 هرتز هستند ولی اگر تولیدکننده پنل مانیتور 24mr400 ، ال جی الکترونیکز باشه ولی پنل های به کاررفته در مدل های ایسوس از کمپانی هایی با کیفیت پایین تر و کم دوام تر باشه، ممکنه 24mr400 دارای ارزش خرید بیشتری باشه

شرکت رو نوشته AUS که احتمال میدم همون ایسوس منظورش هست. بله va249hg رفرش ریت 120 هرتز هم داره که بهتر از مال من هست (100هرتز)

در رابطه با مانیتور مونتاژ داخل هم اگر واقعا پنلش ال جی باشه و مونتاژش خوب باشه ارزش داره. کاش دوستمون که دارن این برنامه رو نصب کنند و تست کنن

ویرایش: اون قضیه قفل کردن صفحه از ویندوز و درایور بود

Screenshot 2025-09-30 220902.png

ویرایش شده توسط Black Boy
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...