رفتن به مطلب

مانیتور27اینچ 2k مستر تک بخرم؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان بین این سه مورد کدام رو انتخاب کنم؟

مسترتک مدل PA279QT

مسترتک مدل PA275AQ

مسترتک مدل PG277AQ

فقط بین این سه مدل میخام ببینم کدام بهترینه.

کاربرد فقط گیمینگ هست

تیرگی تصویر برام مهمه و کنتراست و روشنایی. بک لایت بلیدینگ کمتر. فقط هم روبری مانیتور میشینم در روشنایی بازی میکنم.

مانیتور حال حاظرم ایسوس vg278he هست که tn دو میلی ثانیه هست 144 هرتز fhd که تنها مشکلم باش 144هرتزش روی dvi هست و کلی تبدیل گران خریدم کار نکرده برای تبدیل به DP

گرافیکای جدید هم dvi ندارن. خاستم تا اولد ارزونتر بشه یک مانیتور گذری تهیه کنم.

لینک به دیدگاه

به قول انگلیسی ها، ما هنوز انقدر پولدار نشدیم جنس بنجل و ارزون قیمت بخریم!

کلا این برند نا معتبر و کیفیتش هم افتضاحه از برند های مطرح مثل بنکیو،ایسوس،سامسونگ یا الجی خرید کنین

(ام اس ای به جز مدل های ایرانیش کیفیت خوبی داره)

لینک به دیدگاه

27 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است:

به قول انگلیسی ها، ما هنوز انقدر پولدار نشدیم جنس بنجل و ارزون قیمت بخریم!

کلا این برند نا معتبر و کیفیتش هم افتضاحه از برند های مطرح مثل بنکیو،ایسوس،سامسونگ یا الجی خرید کنین

(ام اس ای به جز مدل های ایرانیش کیفیت خوبی داره)

از مانیتور خودم هم بیکیفیتر هست ؟یعنی از  TN هم بدتره؟ مطمعنید؟

لینک به دیدگاه

36 دقیقه قبل، saeed0c گفته است:

از مانیتور خودم هم بیکیفیتر هست ؟یعنی از  TN هم بدتره؟ مطمعنید؟

برادر الان پنل های IPS بعلت اینکه میان رسپانس تایم 1 میلی ثانیه میزنن و خیلی هم کیفیت همه برند ها افت کرده تصویرشون مات هست اکثرا، یعنی انقدر فرق خیلی خاص و ویژه ای بین یه پنل با کیفیتTN و پنل IPS متوسط وجود نداره (همین دیروز مانیتور بنکیو که داخل انجمن گذاشتم برای فروش رو با مانیتور فعلی خودم که TUF Gaming VG27AQ3Aهست رو مقایسه کردم و در شفافیت تصویر اگه رزولوشن رو فاکتور بگیریم فرق خیلی خاص و آنچنانی ندیدیم حقیقتش!)، شما اگر IPS خیلی خوب میخواین باید سراغ مثلا مانیتور های Pro Art ایسوس برید، در غیر ایصنورت برای گیم پنل VA هم کفایت میکنه

راجع به اون برند بله کیفیت فوق العاده پایینی داره و اصلا خریدش پیشنهاد نمیشه، مانیتور هم جزو قطعاتی هست که چند سال باهاش هستی پس سعی کن که یه مانیتور خوب بخری از همین اول در ثانی الان همون مسترتک رو هم طرفای 18-19 میگن شما از یه برند درست و حسابی مانیتور خوب بخوای میشه 24-25 تومن که مطمعنا ارزشش رو داره

اما کلیت مانیتور علاوه بر اینکه از برند های مطرح حتما خرید کنین حواست به اینها باشه

- رنگ هاش 10 بیت باشه

-روشناییش حدال 350 نیت

-رفرش ریت که دیگه حداقل الان 144 باید باشه برای یه مانیتور گیمینگ

-رسپانس تایم 1 میلی ثانیه

-سایز و روزولوشن با هم همخوانی داشته باشه ، مثلا 2k بهترین سایز مانیتورش 27 اینچ هست تا 32 هم قابل قبوله ولی بالاتر از 32 اینچ فقط باید بری روی 4k

-پنل هم VA بیشتر برای گیم توصیه میشه کنتراست بالاتری داره ولی IPS برای گیم زیاد خوب نیست.

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...