رفتن به مطلب

مانیتور27اینچ 2k مستر تک بخرم؟

Recommended Posts

۱ ساعت قبل، saeed0c گفته است:

زمان پاسخدهی پیکسل های tn اصلا قابل مقایسه با va ips نیست اینو من درک کردم الان.

یکی از دوستام اینو بهم گفته بود گفت" چاره یی به جز اولد خریدن نداری". اونم tn بنکیو داشت یک مدل 27 ایسوس Rog گرفته بود فروختش!! گفت منتظر اولد میمونه.

وقتی گوستینگ va رو دیدم باورم نمیشد کیفیت tn در گیمینگ بهتر هست. برای همینه TNهنوز تولید میشه. حالا نمیدونم شاید ips و fast -ips بهتر باشه؟!

مانیتور asus رو امروز ری کپ کردم. درست شد خداروشکر. پولش هست انگیزه خریدش oled نیست واقعا اون قدر پای کامپیوتر نمیشینم.

قیمت اولد 27 اینچ حدود 95 میلیون هست. همین مشخصات. فقط زمان پاسخدهی پیکسل ها 0.03 میلی ثانیه و 240 هرتز هست. از گیگابایت دیدم فقط موجود در بازار.

تجربتون در fast ips چطور هست؟ میتونه جای سرعت tn رو بگیره؟

شما بازیکن هاردکور بازی های شوتر هستی ؟ تو مسابقات جهانی شرکت میکنی اینقدر حساس هستند به رسپانس تایمینگ

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، saeed0c گفته است:

فول اچ دی هست. من 2کا میخاستم.

سعی کن یه چیزی بخری چون قیمتها بصورت باور نکردنی داره افزایش پیدا میکنه ممکن هست بعدا دیر بشه و نتونی چیزی بخری

2 هفته قبل SSD خریدم 6.5 امروز قیمتها را چک کردم از 8 داره تا 11

و وسایل برقی دیگر را هم چک کردم آنها هم قیمتهاشون خیلی بالا رفته همشون بین 2 تا 3 هفته این چنین رشد کرده و موجودیشون هم کم شده داخل بازار

یا باید پول بیشتری جور کنی یا باید به 1080 رضایت بدی یا بری برای مانیتور کارکرده

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، mehrdadb3 گفته است:

شما بازیکن هاردکور بازی های شوتر هستی ؟ تو مسابقات جهانی شرکت میکنی اینقدر حساس هستند به رسپانس تایمینگ

گوستینگش قابل تحمل نیست.

۱ ساعت قبل، Royal گفته است:

سعی کن یه چیزی بخری چون قیمتها بصورت باور نکردنی داره افزایش پیدا میکنه ممکن هست بعدا دیر بشه و نتونی چیزی بخری

2 هفته قبل SSD خریدم 6.5 امروز قیمتها را چک کردم از 8 داره تا 11

و وسایل برقی دیگر را هم چک کردم آنها هم قیمتهاشون خیلی بالا رفته همشون بین 2 تا 3 هفته این چنین رشد کرده و موجودیشون هم کم شده داخل بازار

یا باید پول بیشتری جور کنی یا باید به 1080 رضایت بدی یا بری برای مانیتور کارکرده

عاره به دولار هم نیست(فعلا 😅)حافظه گران شده علت هوش مصنوعی هست....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...