رفتن به مطلب

خرابی پاور گرین

Ghte
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بنده پاور گرین uk550 Gold گرین دارم که گارانتیش تموم شده و جعبه رو گم کردم پاور مثل اینکه خراب شده چون بعضی وقت ها یک ویز ویز ریز می‌کن و ولتاژ کارت گرافیک که داخل gpu z زد PCI 8pin voltaj در حالت معمولی 12.1 هست اما روی لود میر رو 11.7 که فکنم نباید ایجوری بشه

میخواستم ببینم گیرین پارو رو تعمیر می‌کن بدون گارانتی تا حالا پلمش باز نشده و تعمیری صورت نگرفت روش 

اگه تعمیر می‌کن چطوری بیاد براشون بفرستم که تعمییر کنند

لینک به دیدگاه

در حالت معمولی pcie slot voltage رو 12.1 هست ولی رو لود 100 میشه 11.7 

و اون یکی دیگه 8pin voltage همه رو معمولی 12.1 هست و روی لود 11.7 میشه این عادی یا خیر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام مشکلی نداره تا ۵ ۶ درصد بالا پایین اوکیه اما گرین اگه پلمپ باشه با هزینه شما تعمیر میکنه . فقط قبلش زنگ بزن هماهنگ کن ببین قبول میکنن

ویرایش شده توسط میلاد بهرامن
لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، Ghte گفته است:

و اون یکی دیگه 8pin voltage همه رو معمولی 12.1 هست و روی لود 11.7 میشه این عادی یا خیر

اکثر پاور ها همین هستن من سری پلاتینیوم داشتم همین بود 

لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، Ghte گفته است:

درود مشخصات کامل سیستمتون چیه؟

لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، Ghte گفته است:

سلام بنده پاور گرین uk550 Gold گرین دارم که گارانتیش تموم شده و جعبه رو گم کردم پاور مثل اینکه خراب شده چون بعضی وقت ها یک ویز ویز ریز می‌کن و ولتاژ کارت گرافیک که داخل gpu z زد PCI 8pin voltaj در حالت معمولی 12.1 هست اما روی لود میر رو 11.7 که فکنم نباید ایجوری بشه

میخواستم ببینم گیرین پارو رو تعمیر می‌کن بدون گارانتی تا حالا پلمش باز نشده و تعمیری صورت نگرفت روش 

اگه تعمیر می‌کن چطوری بیاد براشون بفرستم که تعمییر کنند

اون ویز ویز صدای کویل وان هست ،مشخصا شما پاور رو سرویس نکردید ،زحمت بکشید بازش کنید یا از بیرون قاب پاور با بلوور روش باد بگیرید که بخوبی  تمیز شه ،صدای کویل وان هم کاهش یا ازبین خواهد رفت.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...