رفتن به مطلب

مشکل با خنک کننده glacier evo 360

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و وقت بخیر من یه glacier evo 360 روی پردازنده i9 9900k دارم و ۸ سال هم هست که داره کار میکنه تو این مدت به دمای سی پی یو دقت نمیکردم ولی دیشب متوجه شدم دمای سی پی یو به ۱۰۰ درجه رسیده آیا مشکل از خنک کننده است ؟ اینم بگم که خنک کننده روی مانیتور بلاکش دور پمپ رو همیشه ۲۴۳۰ مینویسه بعضی وقتا تا ۲۷۰۰ هم میره دمای مایع خنک کننده هم بیشتر از ۴۴ میزنه و وقتی سیستم هیچ کاری انجام نمیده دمای سی پی یو از ۵۲ ناگهانی میپره به ۶۰_۷۰ درجه و اینکه دمای سی پی یو رو از این ۳ برنامه چک میکنم msi afterburner , core temp , hw monitor و اینکه مادر بردم هم gigabyte z390 auros ultra هستش ممنون میشم راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

شما توی 8 سال اصلا تابحال خمیر انتقال حرارت زیر کولر را تعویض کردید؟

لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، mrp7 گفته است:

شما توی 8 سال اصلا تابحال خمیر انتقال حرارت زیر کولر را تعویض کردید؟

بله عوض کردم هر سال و اخرین بار هم ماه پیش بوده

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

این سی پی یو کلن دمای بالایی داره 

منم i9 9900k دارم و از روز اولی که خریدمش آندرولتش کردم و دماش رو زیر 90 نگه داشتم ، با تعویض خمیر هم فرق چندانی ندیدم

مادربردم هم Z370 هست ، فرکانس رو روی 4.5 گیگاهرتز ست کردم ، البته من زیادی وسواسم و نخواستم دماش بالا بره وگرنه ذاتا خود این سی پی یو دماش بالاست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...