رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی یا راه حل برای مادربرد آسیب دیده

Merodach
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و عرض ادب.

حدود دوشب پیش بود که بطور ناگهانی سیستم که در حال انجام کار سنگینی هم نبود، (در منوی بازی cs2) خاموش میشه و بعد از ۱۵ ثانیه خود بخود روشن میشه ولی به همراه دود و آتیش.

قطعات رو که چک کردم متوجه شدم اسلات اول m.2 آتیش گرفته.(عکس هاش رو  پایین میزارم)

مادربرد asus rog strix z790-I

کیس cooler masternr200max هستش بهمراه واترکولر ۲۴۰ میلیمتریش و پاور ۸۵۰ گولد کولر مستر.

سی پی یو ۱۳۶۰۰k و گرافیک هم 4070 proart. اس اس دی هم روی اسلات m.2 آسیب دیده نصب بود سامسونگ evo 970(برای اینکه سوالی پیش نیاد؛ بله تمام برچسب های ترمال پد ها کنده شده و هیچ وقت اور هیت نشده بودند اس اس دی ها)

آخرین بایوس مادربرد همیشه آپدیت شده بود و گزینه enforce all limits هم برای سی پی یو فعال کرده بودم و دماش بیشتر از ۷۵ درجه نمیشد باتوجه به sff بودن ستاپ.

بعد از ۲ روز تماس و ارتباط با گارانتی mit گفتند که آسیب فیزیکی شامل گارانتی نمیشه و کاری نمیکند. و معتقدند به احتمال زیاد مشکل از پاور بوده.

با توجه به اینکه تمام قطعات گارانتی داره هیچ کاری نمیتونم بکنم و با توجه به sff بودن ستاپ و نبود مادربرد itx راه حل زیادی ندارم.ممنون میشم اگر کسی تجربه این مورد آسیب دیدگی یا تعمیرشو داره به اشتراک بزاره.

واقعا در این شرایط گارانتی کاری نمیکنه؟ اگه در این مواقع بدرد نمیخوره پس چرا جنس گارانتی دار میخریم؟

الان یک راهی دارم اینه که یک مادربرد itx جدید بگیرم با توجه به اینکه گفته شده پاور مشکل داره؟(تست نشده)

راه دیگه هم خرید کیس کولر و پاور جدیده که اصلا نمیخوام هزینه کنم وقتی کمتر از دوسال سیستم نو خریدم. 

با تشکر.

IMG_0640.jpeg

IMG_0641.jpeg

IMG_0642.jpeg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واقعا خیلی متاسف شدم

هیچ جای دنیا اسیب فیزیکی شامل گارانتی نمیشه 

برای این مورد پیش امده هیچ کاری نمیشه کرد 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...