رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی یا راه حل برای مادربرد آسیب دیده

Merodach
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و عرض ادب.

حدود دوشب پیش بود که بطور ناگهانی سیستم که در حال انجام کار سنگینی هم نبود، (در منوی بازی cs2) خاموش میشه و بعد از ۱۵ ثانیه خود بخود روشن میشه ولی به همراه دود و آتیش.

قطعات رو که چک کردم متوجه شدم اسلات اول m.2 آتیش گرفته.(عکس هاش رو  پایین میزارم)

مادربرد asus rog strix z790-I

کیس cooler masternr200max هستش بهمراه واترکولر ۲۴۰ میلیمتریش و پاور ۸۵۰ گلد کولر مستر.

سی پی یو ۱۳۶۰۰k و گرافیک هم 4070 proart. اس اس دی هم روی اسلات m.2 آسیب دیده نصب بود سامسونگ evo 970(برای اینکه سوالی پیش نیاد؛ بله تمام برچسب های ترمال پد ها کنده شده و هیچ وقت اور هیت نشده بودند اس اس دی ها)

آخرین بایوس مادربرد همیشه آپدیت شده بود و گزینه enforce all limits هم برای سی پی یو فعال کرده بودم و دماش بیشتر از ۷۵ درجه نمیشد باتوجه به sff بودن ستاپ.

بعد از ۲ روز تماس و ارتباط با گارانتی mit گفتند که آسیب فیزیکی شامل گارانتی نمیشه و کاری نمیکند. و معتقدند به احتمال زیاد مشکل از پاور بوده.

با توجه به اینکه تمام قطعات گارانتی داره هیچ کاری نمیتونم بکنم و با توجه به sff بودن ستاپ و نبود مادربرد itx راه حل زیادی ندارم.ممنون میشم اگر کسی تجربه این مورد آسیب دیدگی یا تعمیرشو داره به اشتراک بزاره.

واقعا در این شرایط گارانتی کاری نمیکنه؟ اگه در این مواقع بدرد نمیخوره پس چرا جنس گارانتی دار میخریم؟

الان یک راهی دارم اینه که یک مادربرد itx جدید بگیرم با توجه به ریسک اینکه گفته شده پاور مشکل داره.(تست نشده)

راه دیگه هم خرید کیس کولر و پاور جدیده که اصلا نمیخوام هزینه کنم وقتی کمتر از دوسال سیستم نو خریدم. 

با تشکر.

IMG_0640.jpeg

IMG_0641.jpeg

IMG_0642.jpeg

ویرایش شده توسط Merodach
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واقعا خیلی متاسف شدم

هیچ جای دنیا اسیب فیزیکی شامل گارانتی نمیشه 

برای این مورد پیش امده هیچ کاری نمیشه کرد 

لینک به دیدگاه

چند سال پیش یه کاربری تو همین انجمن تاپیکی در همین مورد زد.

مادربورد شرکت گیگابایت بود با گارانتی اصلی یادمه که مدار تغذیه مادربوردش آتیش گرفته بود به گارانتی مراجعه کرده بود اما گارانتی قبول نکرده بود.

خود کاربر از طریق سایت گیگابایت با پشتیبانی تماس گرفته بود و موضوع بهشون اطلاع داده بود که نهایت بعد از دو هفته ای شرکت ایرانی که نماینده گیگابایت بود با کاربر تماس گرفته بود و قبول کرده بود مادربورد تعویض کنه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

مادربرد مینی با واتر در مجموعه بسته فشرده قرار نمیدهند اسمبل کار باید کولر بادی به کار می گرفت برای تهویه کل مدار حیف شد 

ویرایش شده توسط mnaderi45
لینک به دیدگاه

20 دقیقه قبل، rahman1700 گفته است:

واتر از قسمت پمپ نشتی نداشته ؟

خیر هیچ علايمی از خیسی هم نبود نه در زمانی که اتفاق افتاد نه تا الان که چک کردم.

فکر میکنم احتمالش هست ولی بسیار کم بخاطر سی پی یو باشه بدلیل اینکه این اسلات m.2 که اتیش گرفته برای سی پی یو بوده ولی گرمای غیرعادی فقط در همونجا حس میشد.

باز هم فکر نمیکنم دمای سی پی یو بالا بوده باشه و این اتفاق بخاطر اورهیت شدن سی پی یو باشه چون هیچ افت پرفورمنسی هم دیده نمیشد قبل از اون. 

لینک به دیدگاه

11 دقیقه قبل، mnaderi45 گفته است:

درود

مادربرد مینی با واتر در مجموعه بسته فشرده قرار نمیدهند اسمبل کار باید کولر بادی به کار می گرفت برای تهویه کل مدار حیف شد 

درود عزیز.

کیس،پاور و واتر کولر یک باندل توسط خود کولرمستر به اسم nr200max هست و تعداد قابل توجهی ستاپ با این کیس اسمبل شده حتی با ۴۰۹۰.

من بار ها دمای قطعات رو با hwmonitor چک میکردم سر موضوع مینی بودن و حساس هم بودم سر این قضیه که همچی عادی بود.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 ساعت قبل، masooyan گفته است:

چند سال پیش یه کاربری تو همین انجمن تاپیکی در همین مورد زد.

مادربورد شرکت گیگابایت بود با گارانتی اصلی یادمه که مدار تغذیه مادربوردش آتیش گرفته بود به گارانتی مراجعه کرده بود اما گارانتی قبول نکرده بود.

خود کاربر از طریق سایت گیگابایت با پشتیبانی تماس گرفته بود و موضوع بهشون اطلاع داده بود که نهایت بعد از دو هفته ای شرکت ایرانی که نماینده گیگابایت بود با کاربر تماس گرفته بود و قبول کرده بود مادربورد تعویض کنه.

ایسوز هیچ گارانتی رسمی تو کشور ما نداره 

حتی سایتشم روی ای پی ایران بسته 

حالا بنظرت ایمل بزنن جواب میدن ؟

لینک به دیدگاه

آپدیت:

خب من اون قسمت سوخته( جفت اس اس دی ها روی این قسمت نصب میشوند) رو جدا کردم و تونستم به صفحه بایوس برسم.

-این بار بدون اتیش سوزی

IMG_5378.jpeg

IMG_5377.jpeg

IMG_5376.jpeg

IMG_5375.jpeg

ویرایش شده توسط Merodach
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...