رفتن به مطلب

مشکل فعال نشدن Video Encode در گرافیک انویدیا و پریمیر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

دوستان من با پرمیر و خروجی گرفتن ویدیو به مشکلی بر خوردم، اونم اینه که قبلا وقتی خروجی میگرفتم ویدیو ها با سرعت خیلی بیشتری خروجی گرفته میشد ولی الان همون ویدیو که قبلا تو 7 تا 10 دقیقه زمان میبرد ، شده 1 ساعت و طی بررسی هایی که کردم video encode هنگام خروجی گرفتن حدود 15 درصد استفاده میشه. و بقیش استفاده نمیشه. ( تصویر پیوست )

خیلی کارها انجام دادم از قبیل پاک کردن درایور گرافیک و نصب کردن نسخه قدیمی یا جدید ، نصب کردن ورژن های قدیمی پرمیر ، پاک کردن کش پرمیر و فعال بودن hardware Encoding در پریمیر و ... ولی درست نشد.

نکته اینکه همون ویدیو رو بردم روی سیستمی که گرافیک 1650 روش نصب بود همین ویدیو حدود 8 دقیقه طول کشید خروجی بگیره و Video Encode حدود 70تا 80 درصدش درگیر بود.

اما روی سیستم خودم 1 ساعت زمان میبره. تغییری روی سیستم انجام نشده و مثل قبل هست.

مشخصات سیستم خودم 

گرافیک 3080ti 

1سی پی یو 4700K

64GB رم

حالا سوالی که دارم آیا گرافیک به مشکل خورده ، ویندوز به مشکل خورده ، مشکل نرم افزاریه یا چی؟

دمتون گرم🌹

123.JPG

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

یه چند تا مورد رو چک کنید، سیستم روی high performance باشه، مدیا ها جایی باشه که با سرعت مناسب به پریمیر برسه( مثلا روی هارد اکسترنال یا رم نباشه) 

چیزی که به نظر من میاد، مشکل نرم افزاره، گرافیک درست زیر بار نرفته، حالا یا درایو ها ناسازگاره، یا موارد دیگه.

یه مورد دیگه هم هست، ادوبی نرم افزار های کرکی رو غیر فعال میکنه، ممکنه یه موردی از سمت کرک باشه، نرم افزار رو با ادوبی کلینر کامل پاک کنید، مجدد نصب کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...