رفتن به مطلب

مشکل فعال نشدن Video Encode در گرافیک انویدیا و پریمیر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

دوستان من با پرمیر و خروجی گرفتن ویدیو به مشکلی بر خوردم، اونم اینه که قبلا وقتی خروجی میگرفتم ویدیو ها با سرعت خیلی بیشتری خروجی گرفته میشد ولی الان همون ویدیو که قبلا تو 7 تا 10 دقیقه زمان میبرد ، شده 1 ساعت و طی بررسی هایی که کردم video encode هنگام خروجی گرفتن حدود 15 درصد استفاده میشه. و بقیش استفاده نمیشه. ( تصویر پیوست )

خیلی کارها انجام دادم از قبیل پاک کردن درایور گرافیک و نصب کردن نسخه قدیمی یا جدید ، نصب کردن ورژن های قدیمی پرمیر ، پاک کردن کش پرمیر و فعال بودن hardware Encoding در پریمیر و ... ولی درست نشد.

نکته اینکه همون ویدیو رو بردم روی سیستمی که گرافیک 1650 روش نصب بود همین ویدیو حدود 8 دقیقه طول کشید خروجی بگیره و Video Encode حدود 70تا 80 درصدش درگیر بود.

اما روی سیستم خودم 1 ساعت زمان میبره. تغییری روی سیستم انجام نشده و مثل قبل هست.

مشخصات سیستم خودم 

گرافیک 3080ti 

1سی پی یو 4700K

64GB رم

حالا سوالی که دارم آیا گرافیک به مشکل خورده ، ویندوز به مشکل خورده ، مشکل نرم افزاریه یا چی؟

دمتون گرم🌹

123.JPG

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

یه چند تا مورد رو چک کنید، سیستم روی high performance باشه، مدیا ها جایی باشه که با سرعت مناسب به پریمیر برسه( مثلا روی هارد اکسترنال یا رم نباشه) 

چیزی که به نظر من میاد، مشکل نرم افزاره، گرافیک درست زیر بار نرفته، حالا یا درایو ها ناسازگاره، یا موارد دیگه.

یه مورد دیگه هم هست، ادوبی نرم افزار های کرکی رو غیر فعال میکنه، ممکنه یه موردی از سمت کرک باشه، نرم افزار رو با ادوبی کلینر کامل پاک کنید، مجدد نصب کنید.

لینک به دیدگاه

20 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

یه چند تا مورد رو چک کنید، سیستم روی high performance باشه، مدیا ها جایی باشه که با سرعت مناسب به پریمیر برسه( مثلا روی هارد اکسترنال یا رم نباشه) 

چیزی که به نظر من میاد، مشکل نرم افزاره، گرافیک درست زیر بار نرفته، حالا یا درایو ها ناسازگاره، یا موارد دیگه.

یه مورد دیگه هم هست، ادوبی نرم افزار های کرکی رو غیر فعال میکنه، ممکنه یه موردی از سمت کرک باشه، نرم افزار رو با ادوبی کلینر کامل پاک کنید، مجدد نصب کنید.

سلام

همه مواردی که گفتین چک کردم. فایل ها هم همشون رو ssd هستن ولی باز تغییری نکرد.

Video encode سالمه . با نرم افزارهای دیگ مثل OBS که انکود رو گذاشتم روی Nvidia Nvenc ویدیو انکود گرافیک روی 70 تا 80 درصد درگیر میشه ولی توی پریمیر روی 15 درصد گیر میکنه.

ممکنه از ویندوز باشه؟

ویرایش شده توسط Mu3tang
لینک به دیدگاه

دوستان گرافیک که به اسلات بالایی PCi وصله تو برنامه GPU-z تو قسمت Bus Interface اینجوری تشخیص میده PCIe x16 4.0 @x1 4.0 ( تصویر پیوست اول)

گرافیک رو به PCi دوم وصل کردم تو GPU z تو قسمت باس اینترفیس PCIe x16 4.0 @x4 4.0  تشخیص داد (تصویر دوم ) و یه تست توی پرمیر گرفتم و 3D Encode Video بالا 90 درصد استفاده میشد و زمان خروجی گرفتن ویدیو ها به زیر 10 دقیقه رسیده بود.

حالا سوال اینه PCi مادربرد خراب شده؟ یا علتش چیز دیگه ای هست؟ چه تستی هست که بشه انجام داد؟؟

مدل مادربرد ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI

23.JPG

56.JPG

ویرایش شده توسط Mu3tang
لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Mu3tang گفته است:

دوستان گرافیک که به اسلات بالایی PCi وصله تو برنامه GPU-z تو قسمت Bus Interface اینجوری تشخیص میده PCIe x16 4.0 @x1 4.0 ( تصویر پیوست اول)

گرافیک رو به PCi دوم وصل کردم تو GPU z تو قسمت باس اینترفیس PCIe x16 4.0 @x4 4.0  تشخیص داد (تصویر دوم ) و یه تست توی پرمیر گرفتم و 3D Encode Video بالا 90 درصد استفاده میشد و زمان خروجی گرفتن ویدیو ها به زیر 10 دقیقه رسیده بود.

حالا سوال اینه PCi مادربرد خراب شده؟ یا علتش چیز دیگه ای هست؟ چه تستی هست که بشه انجام داد؟؟

مدل مادربرد ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI

ایا بایوس مادربرد را اپدیت کردی یا دست زدی به تنظیماتش ؟

احتمال اینکه مشکل از ویندوز و یا DirectX هم باشه زیاد هست

و یا اینکه از خود برنامه باشه چون کرک شده هست و احتمال اینکه برنامه دچار محدودیت شده هم بالا هست و چون در قسمت رجیستر ویندوز ثبت شده پاک کردنش دردسر داره ئ 100 بار هم برنامه را پاک کنی و نصب کنی فایده ای نداره همون اطلاعات ثبت شده را میشناسه

لینک به دیدگاه

8 دقیقه قبل، Royal گفته است:

ایا بایوس مادربرد را اپدیت کردی یا دست زدی به تنظیماتش ؟

احتمال اینکه مشکل از ویندوز و یا DirectX هم باشه زیاد هست

و یا اینکه از خود برنامه باشه چون کرک شده هست و احتمال اینکه برنامه دچار محدودیت شده هم بالا هست و چون در قسمت رجیستر ویندوز ثبت شده پاک کردنش دردسر داره ئ 100 بار هم برنامه را پاک کنی و نصب کنی فایده ای نداره همون اطلاعات ثبت شده را میشناسه

بایوس رو امشب آپدیت کردم. 
آخه وقتی گرافیک به اسلات دوم PCi وصل میشه درست کار میکنه ولی به PCi بالایی وصل میشه درست کار نمیکنه و انگار گرافیک پرفرمنس کامل نداره. حتی تو بازی هایی هم ک قبلا بازی میکردم تازگیها لگ احساس میکنم.

لینک به دیدگاه

باید تنظیمات PCI-E را در بایوس تغییر بدی در حالت دیفالت باید PCI-E 16X شماره 1 روی 16X باشه و چون با اسلات M2 زیر پردازنده Share هست مشکل درست میکنه

لینک به دیدگاه

یک علامت سوال کنار( سمت راست) pcie X16@4 درgpu-z هست اونو کلیک کن و یک تست میگیره و بعد نسل وپهنای باند رو درست ست میکنه.البته برای من اینجوری بوده.

ویرایش شده توسط Elderado
لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، Royal گفته است:

باید تنظیمات PCI-E را در بایوس تغییر بدی در حالت دیفالت باید PCI-E 16X شماره 1 روی 16X باشه و چون با اسلات M2 زیر پردازنده Share هست مشکل درست میکنه

این مورد رو تست کردم و همین 16x بود

4 ساعت قبل، Elderado گفته است:

یک علامت سوال کنار( سمت راست) pcie X16@4 درgpu-z هست اونو کلیک کن و یک تست میگیره و بعد نسل وپهنای باند رو درست ست میکنه.البته برای من اینجوری بوده.

موقع تست هم همینه. X1 نوشته.

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، Mu3tang گفته است:

موقع تست هم همینه. X1 نوشته.

این مورد نرمال هست و اگر در زمان بنچمارک گرفتن به 16 تغییر پیدا نمیکنه احتمالا مشکل در درایور و یا  در ویندوز هست درایور را با استفاده از برنامه DDU و در حالت SafeMode پاک کن و مجددا نصب کن ببین میشه یا نه

لینک به دیدگاه

سلام، با انکودر هم این مشکل پابرجاست؟ من 99% مواقع رندر با انکودر میگیرم فقط اگه کلیپ در حد یک دقیقه تا دو دقیقه باشه از خوده پریمیر استفاده میکنم، و میدونم سوالم پیش و پا افتادست و احتملا خودت چک کردی. اما hardware accelerated encoding فعال هست؟

لینک به دیدگاه

22 ساعت قبل، Royal گفته است:

این مورد نرمال هست و اگر در زمان بنچمارک گرفتن به 16 تغییر پیدا نمیکنه احتمالا مشکل در درایور و یا  در ویندوز هست درایور را با استفاده از برنامه DDU و در حالت SafeMode پاک کن و مجددا نصب کن ببین میشه یا نه

درایور رو پاک کردم و دوباره نصب کردم با DDU ولی مشکل پا برجاست.

14 دقیقه قبل، rewiecs گفته است:

سلام، با انکودر هم این مشکل پابرجاست؟ من 99% مواقع رندر با انکودر میگیرم فقط اگه کلیپ در حد یک دقیقه تا دو دقیقه باشه از خوده پریمیر استفاده میکنم، و میدونم سوالم پیش و پا افتادست و احتملا خودت چک کردی. اما hardware accelerated encoding فعال هست؟

بله با انکودر هم همینه. 

hardware accelerated هم فعاله. نکته اینه با سی پی یو خروجی میگرم تایم خروجی خیلی کمتره ولی با خود GPU 1 ساعت میشه.

احتمال داره از پین های سی پی یو باشه؟ که باعث شده PCi نتونه کامل کار کنه؟

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Mu3tang گفته است:

بعید بدونم اما برای اینکه بخوای اطمینان پیدا کنی پروژه بفرست توی داوینچی، توی داوینچی تست رندر بگیر چون داوینچی خیلی بیشتر گرافیک درگیر میکنه حداقل برای من اینطوریه. منهم خیلی وقتا چک میکنم میبینم گرافیک کامل درگیر نیست تو انکودر و پریمیر اما داوینچی چرا. 

ورژن های مختلف پریمیر تست کن واقعا نرم افزار استیبلی نبوده هیچوقت برای من. 

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Mu3tang گفته است:

درایور رو پاک کردم و دوباره نصب کردم با DDU ولی مشکل پا برجاست.

با Safe mode انجام دادی ؟

احتمال اینکه سخت افزاری باشه تقریبا 0% هست

سیستم را از برق بکش

مانیتور را هم جدا کن 

گرافیک را در بیار

باطری بایوس را هم در بیار

جامپر پین بایوس را به هم اتصال بده 20 ثانیه

کانکتورهای پرافیک را بدون تماس دست با دستمال کاغذی که با الکل خیس شده تمیز کن و جا بزن و بقیه مراحل تا روشن شدن سیستم ولی اگر نشد وجبوری برای تست دقیقتر مجددا ویندوز نصب کنی 

البته اگر ssd اضافه داری از تست نرم افزارها شروع کن ویندوز را نصب کن و تستش کن و در مرحله بعد کارهایی را که گفتم

همیشه از ساده ترین تست ها شروع کن سریع به سخت افزار گیر نده این بیشتر یک باگ نرم افزاری هست تا سخت افزاری 

من هم این مشکل را روی wondershare uniConverter داشتم که نرم افزار نسخه بروز را نصب کردم درست شد  

لینک به دیدگاه

هر چی جلوتر میریم عجیب تر میشه.🙃

یکی از SSD هارو خالی کردم که یه ویندوز روش بریزم تست کنم ببینم درست میشه یا نه.

ولی روی نصب ویندوز 11 همیشه روی 77 درصد این ارور میده ( تصویر اول )

روی نصب ویندوز 10 میره تا 100 درصد این ارور میده و هیچی به هیچی ( تصویر دوم ) بعضی اوقات هم اصلا شروع نمیشه به نصب که این ارور میده.

روی دو تا SSD مختلف تست کردم. که یکیش نوئه اون یکی قدیمی. یکیش M.2 و دیگری Sata.

همرو روی GPT گذاشتم. SCM  و Secure boot خاموش بوده و حتی روشن هم بوده همین ارورهارو داده.

درایوهارو کلا دیلیت زدم که خود ویندوز موقع نصب درایو بسازه و روش نصب کنه.

روی دو تا فلش مختلف هم ستاپ ویندوز ریختم که اگ مشکل از فلش باشه ، مشخص بشه.

photo_2025-10-30_13-52-47.jpg

photo_2025-10-30_13-52-42.jpg

لینک به دیدگاه

دوستان یه عکسی از پین های مادربرد پیدا کردم.

سمت راست بنظرم یکی از پین ها حالت عادی نیست. ممکنه از این باشه؟ اصلا این مشکل هست یا نه؟

photo_2025-10-30_14-08-28.jpg

لینک به دیدگاه

بنظر میرسه پردازندتون مشکل داره با یه پردازنده دیگه تست کنید.

لینک به دیدگاه

اگر اشتباه نکنم برای ورود به BOOT Menu در مادربردهای ایسوز باید F8 را فشار بدی و اگر هارد را GPT تعریف کردی باید فلش مموری را با گزینه UEFI انتخاب کنی که ویندوز نصب بشه

و اون گزینه CSM هم باید انتخاب کنی

حالا که این را گفتی چیزی به ذهنم رسید که شاید موقع بروز رسانی بایوس انجام ندادی و اون هم بروز رسانی  Intel(R) Management Engine Interface هست که باید قبل از بروز رسانی بایوس اول ایا مورد را بروز رسانی کنی که همیشه کنار اپدیت داخل سایت هست

اگر میخوای بدونی از کجا باید چک کنی چه نسخه ای را داری استفاده میکنی هم داخل بایوس میتوانی چک کنی هم داخل Device Manager این مورد برای سری Z690 , Z790 همیشه اپدیت داره

MEUpdateTool

Version 16.1.27.2176
5.39 MB 2023/07/05

Intel has identified security issue that could potentially place impacted platform at risk.
Use ME Update tool to update your ME.
*We suggest you update ME Driver to the latest Version 16.1.27.2176 simultaneously.
Please download the file and check the MD5 code first.
MD5: 37b600de79c6bb0d7ccb4bdccc6923ee

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...