رفتن به مطلب

مشکل فعال نشدن Video Encode در گرافیک انویدیا و پریمیر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با یک مادربرد دیگ تست کردم و همه چی درست بود و ویندوز نصب شد و PCi هم 16 شناخته شد ، گرافیک هم خیلی راحت موقع خروجی گرفتن درگیر بود.

این هم عکسهای سوکت مادربرد.

دیگ مطمئنا از مادربرد بوده. حالا سوالی که هست درست میشه؟ گارانتی قبول میکنه؟ یا باید به عنوان دکور ازش استفاده کنم 

photo_2025-11-02_00-41-47.jpg

photo_2025-11-02_00-41-49.jpg

photo_2025-11-02_00-42-00.jpg

photo_2025-11-02_00-42-03.jpg

photo_2025-11-02_00-42-12.jpg

photo_2025-11-02_00-42-18.jpg

photo_2025-11-02_00-42-04.jpg

لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، Mu3tang گفته است:

با یک مادربرد دیگ تست کردم و همه چی درست بود و ویندوز نصب شد و PCi هم 16 شناخته شد ، گرافیک هم خیلی راحت موقع خروجی گرفتن درگیر بود.

این هم عکسهای سوکت مادربرد.

دیگ مطمئنا از مادربرد بوده. حالا سوالی که هست درست میشه؟ گارانتی قبول میکنه؟ یا باید به عنوان دکور ازش استفاده کنم 

photo_2025-11-02_00-41-47.jpg

photo_2025-11-02_00-41-49.jpg

photo_2025-11-02_00-42-00.jpg

photo_2025-11-02_00-42-03.jpg

photo_2025-11-02_00-42-12.jpg

photo_2025-11-02_00-42-18.jpg

photo_2025-11-02_00-42-04.jpg

سوکت سالم هست و هیچ مشکلی نداره

همچنان تاکید میکنم مشکل نرم افزاری هست با احتمال 99.99%

و جالب اینجا هست که ویندوز را نمیشه نصب کرد 

با ویندوز دیگری هم تست کردی ؟ اینی هم که در سوکت مشاهده میشه جرم گرفتگی هست و با یک فرچه بسیار نرم آغشته به الکل و در جهت خمیدگی یا در مسیر خمیدگی پایه ها بکشی تمیز میشه

در جهت مخالف نکشی اگر انجام دادی قبلش هم فوت کن شاید با فوت کردن بیرون بیاد ولی به مشکل فعلی ربطی نداره

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Royal گفته است:

سوکت سالم هست و هیچ مشکلی نداره

همچنان تاکید میکنم مشکل نرم افزاری هست با احتمال 99.99%

و جالب اینجا هست که ویندوز را نمیشه نصب کرد 

با ویندوز دیگری هم تست کردی ؟ اینی هم که در سوکت مشاهده میشه جرم گرفتگی هست و با یک فرچه بسیار نرم آغشته به الکل و در جهت خمیدگی یا در مسیر خمیدگی پایه ها بکشی تمیز میشه

در جهت مخالف نکشی اگر انجام دادی قبلش هم فوت کن شاید با فوت کردن بیرون بیاد ولی به مشکل فعلی ربطی نداره

روی مادربرد قبلی هم ویندوز 10 خواستم نصب کنم ، نصب نشد هم ویندوز 11. اما مادربرد دیگری رو یه ویندوز 11 نصب کردم برای تست ک دیدم شد.

جالب این بود روی مادربرد قبلی که میخواستم ویندوز نصب کنم ، هارد رو ارور میگرفت ، حتی با فورمت هم نصب نمیکرد باید دیلیت میکردم میزدم خود ستاپ ویندوز  پارتیشن بسازه تا بتونه نصب کنه. اما مادربرد دیگ ک تست کردم روی همون چیزی که از قبل بود زدم بدون ارور نصب کرد.

خب آخه اگ نرم افزاری باشه رو مادربرد جدید هم باید ارور میگرفت. روی مادربرد دیگری ک تست کردم ویندوز خودم رو آوردم بالا بدون هیچ دستکاری. ولی همه چی عادی بود. بازی ها لگ نداشت . GPUz گرافیک رو روی 16x شناخت ، موقع خروجی پریمیر Video Encode بالای 90 درصد درگیر بود.

والا اینکه میفرمایید تمیز کنم رو جراتش رو ندارم. چون خیلی پین ها ریز هستن و حساس ، میترسم بزنم از اینی ک هست خراب تر بشه.

۱ ساعت قبل، Royal گفته است:

پاور سیستم شما چه پاوری هست ؟

پاور لیان لی EG1000G

لینک به دیدگاه

55 دقیقه قبل، Mu3tang گفته است:

روی مادربرد قبلی هم ویندوز 10 خواستم نصب کنم ، نصب نشد هم ویندوز 11. اما مادربرد دیگری رو یه ویندوز 11 نصب کردم برای تست ک دیدم شد.

جالب این بود روی مادربرد قبلی که میخواستم ویندوز نصب کنم ، هارد رو ارور میگرفت ، حتی با فورمت هم نصب نمیکرد باید دیلیت میکردم میزدم خود ستاپ ویندوز  پارتیشن بسازه تا بتونه نصب کنه. اما مادربرد دیگ ک تست کردم روی همون چیزی که از قبل بود زدم بدون ارور نصب کرد.

خب آخه اگ نرم افزاری باشه رو مادربرد جدید هم باید ارور میگرفت. روی مادربرد دیگری ک تست کردم ویندوز خودم رو آوردم بالا بدون هیچ دستکاری. ولی همه چی عادی بود. بازی ها لگ نداشت . GPUz گرافیک رو روی 16x شناخت ، موقع خروجی پریمیر Video Encode بالای 90 درصد درگیر بود.

والا اینکه میفرمایید تمیز کنم رو جراتش رو ندارم. چون خیلی پین ها ریز هستن و حساس ، میترسم بزنم از اینی ک هست خراب تر بشه.

پاور لیان لی EG1000G

اگر برای نصب ویندوز چنین مشکلی پیش میاد  در اصل همون مورد GPT و MBR هست 

اگر پارتیشن MBR باشه باید موقعی که میخوای به سیستم بگی از فلش فایل ویندوز را اجراء کنه فقط درایو فلش را انتخواب کنی مثلا USB A

ولی اگر GPT هست میشه UEFI USB A

به این عکس نگاه کن بعد داخل بایوس ببین تنظیمات درست هست یا نه

PCI-e.jpg

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...