رفتن به مطلب

افزایش وحشتناک قیمت رم های DDR4

Recommended Posts

• کاربر ویژه
1 ساعت قبل، EHSAN.K گفته است:

خب اولا که اینجا جو قیمتی ندیم . قیمت سازی هم نکنیم

ثانیا مگه وارد کننده میرفته ارز مسافرتی میگرفته میرفته اونطرف مرز جنس میخریده میگذاشته جیبش میومده ؟

این یک کار غلط و رانتی بود که شده بود منبع درآمد دلال ها که کارت ملی اجاره میکردن و دلار میگرفتن و تو بازار میفروختن و دلاری 30 هزار تومان سود میکردند

مثل خیلی دیگه از کارهامون که چوب حراج به داشته هامون میزنیم مثل فروش سکه که باید جلوش گرفته بشه

حتی بگیریم مسافر واقعی. ایشون هم مثل من و شما . قرار نیست چون داره میره سفر از جیب من و شما بهش جایزه و رانت بدیم

در ضمن همین حالا هم خیلی از کالاهای وارداتی با ارز آزاد که وارد نمیشه ولی اینکه چرا زمان فروش قیمت نمیدن تا بعد ساعت 11 و اون هم در ماشین حساب ضرب و جمع میشه به دلار اون ثانیه

که البته این فقط زمان عمودی طی کردن دلار هست وقتی نزولی میشه همه فروشندگان برای ما اقتصاد دان میشن و میگن نه دیگه چسبندگی قیمت پیدا کرده و به این زودی پایین نمیاد

این دیگه یک جای دیگه کار هست که میلنگه و بنده حداقل از سال 89 هست دارم این رفتار زیبا رو زمان فروش هر کالای وارداتی میبینم

درب و تخته باهم جوره 

کشور عاشق تورم !

آخ جون ماشین منم گرون شد 

چرا رم کامپیوتر من پس گرون نمیشع؟!

خب اونم شد خداروشکر 

و...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یعنی بیت کوین و طلا باید پیش رم تعظیم کنن

سه ماه پیش ۸ گیگ d4 حدود یک میلیون بود الان شده ۴ میلیون 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...