رفتن به مطلب

مزاید کارت گرافیک MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X

Alien87
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

عزیزان کارت MSI 3080 Ti SUPRIM X که یکی از بالارده ترین کارتهای سری 3080 ti هستش رو برای فروش و بصورت مزایده قرار میدم! کارت پلمبه و جعبه و استند همه موجوده! فقط یک نکته داره که یکی از فن های اون کمی نویز داره! یه بار فن رو باز کردم (فن از جلو باز میشه و ربطی به پیچ پلمب کارت نداره) و کمی گریس و روغن کاری کردن و چند ماهی بدون صدا شده بود ولی بعدش دوباره صداش در اومد! از لحاظ کارایی اوکیه ؛ تو تستها مشخصه ! این کارت هیت سینک بزرگی داره و حدود 400 وات مصرف میکنه! البته خودم همیشه بصورت اندرولت شده استفاده کردم و همیشه زیر 300 وات و دمای زیر 70 کار میکرده! 

برای همین مشکل من قیمت پایه رو در حد یه 3080 معمولی در نظر میگیریم! 

قیمت پایه 39 تومن! هر گام 500 تومن! اتمام مزایده 24 ساعت بعد از بالاترین پیشنهاد! مزایده در انجمن pcpin هم برقراره!

801730662_photo_2025-10-22_12-35-04(2).thumb.jpg.0464db930cb5d122ffcd4eb01a4edad1.jpgphoto_2025-10-22_12-35-04.thumb.jpg.fb9cf281e2a87e5a8b7fd4bfdb518c22.jpgphoto_2025-10-22_12-35-05.thumb.jpg.50ff35675733d31c15d637ba5a36c86c.jpgphoto_2025-10-22_12-35-07.thumb.jpg.5ac2a1b12bbdd3bd061abbd513678551.jpg1969860194_Screenshot2025-10-22122633.thumb.jpg.1a793697781fe636ffb061b2afa97511.jpg

ویرایش شده توسط Alien87
لینک به دیدگاه

پیشنهاد قیمت 40 تومن در انجمن pcpin

ساعت 2

ویرایش شده توسط Alien87
لینک به دیدگاه

45

ویرایش شده توسط 7alireza7
لینک به دیدگاه

سلام و عرض ادب 

usage کارت 86% هستش و دما 74 درجه ی زحمت بکشید در 100% کارکرد بعد از 10 دقیقه دما بگیرید و بفرستید 

لینک به دیدگاه

21 دقیقه قبل، Jooooker گفته است:

سلام و عرض ادب 

usage کارت 86% هستش و دما 74 درجه ی زحمت بکشید در 100% کارکرد بعد از 10 دقیقه دما بگیرید و بفرستید 

درود

برادر یوزج حد اخره عزیز لحظه ای موقع عکس پایین نشون داده! زیرش و برنامه سمت راست پاورو ببینید رو 397 واته! و مکس تا 399 رفته! توان کارت 400 واته! وگرنه دلیلی نداره من بیام یوزج رو 86% بزارم! در ضمن من غلط بکنم ده دقیقه بزارم زیر لود فرمارک! چیزی از کارت بیچاره نمیمونه! کسی هم که خریده 3 روز مهلت تست داره تا هر بازی دوست داره روش اجرا کنه و الکی تو فرمارک پدر کارتو در نیاره! 😄

موفق باشید

ویرایش شده توسط Alien87
لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، Alien87 گفته است:

درود

برادر یوزج حد اخره عزیز لحظه ای موقع عکس پایین نشون داده! زیرش و برنامه سمت راست پاورو ببینید رو 397 واته! و مکس تا 399 رفته! توان کارت 400 واته! وگرنه دلیلی نداره من بیام یوزج رو 86% بزارم! در ضمن من غلط بکنم ده دقیقه بزارم زیر لود فرمارک! چیزی از کارت بیچاره نمیمونه! کسی هم که خریده 3 روز مهلت تست داره تا هر بازی دوست داره روش اجرا کنه و الکی تو فرمارک پدر کارتو در نیاره! 😄

موفق باشید

من بر پایه عکسی که گذاشته بودید عرض کردم که نوشته بود 86% 😉

کارتی که نتونه 10 دقیقه فورمارک تحمل کنه دیکه واسه بازی سنگین نیست واسه خانه بازیه 😅 

در کل ممنون ❤

لینک به دیدگاه

39 دقیقه قبل، Jooooker گفته است:

کارتی که نتونه 10 دقیقه فورمارک تحمل کنه دیکه واسه بازی سنگین نیست واسه خانه بازیه 😅 

در کل ممنون ❤

ربطی به تونستن یا نتونستن نداره مهندس. حق با فروشندست،فورمارک تو زمان بالا پدر کارتو در میاره. مثل این میمونه که بگی ،ماشینی که نتونه پنج دقیقه بدون روغن کار کنه ،ماشینی نیست... 

ویرایش شده توسط Grayli
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
23 دقیقه قبل، Grayli گفته است:

ربطی به تونستن یا نتونستن نداره مهندس. حق با فروشندست،فورمارک تو زمان بالا پدر کارتو در میاره. مثل این میمونه که بگی ،ماشینی که نتونه پنج دقیقه بدون روغن کار کنه ،ماشینی نیست... 

سلام 
10 دقیقه زمان بالا به حساب نمیاد و در حد تست معمولی هست. 
نیم ساعت بازی در اکثر گیمهای امروزی فشارش بیشتر از 10 دقیقه فورمارک هست . ( بگذریم که خیلی ها 3-4 ساعت پشت سر هم گیم میزنن و این زمانها عادی هست برای گیمرها )

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، Behzad Tak گفته است:

سلام 
نیم ساعت بازی در اکثر گیمهای امروزی فشارش بیشتر از 10 دقیقه فورمارک هست . ( بگذریم که خیلی ها 3-4 ساعت پشت سر هم گیم میزنن و این زمانها عادی هست برای گیمرها )

سلام مهندس فورمارک فشار رو مدار تغذیه میاره با بازی مقایسه خوبی نیست 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
هم اکنون، رضا جعفری 007 گفته است:

سلام مهندس فورمارک فشار رو مدار تغذیه میاره با بازی مقایسه خوبی نیست 

عرض کردم 10 دقیقه هیچ فشاری نمیاره و خیلی عادی هست برای تست .
اگر قرار بود این مقدار آسیب بزنه اصلا چنین نرم افزاری برای تست ارایه نمیشد ( قطعا میدانید جزو پر کاربردترین نرم افزار ها تست گرافیک هست )

خیلی ها میگن پرایم 95  پدر سی پی یو را در میاره ولی پرایم 95 هم دقیقا همین وضعیت را دارد و برای تستهای کوتاه مدت مشکلی بوجود نمیاره 

لینک به دیدگاه

من درک نمیکنم چرا ده دقیقه زیر تست furmark کارت باید ناود بشه، psu مشکل نداشته باشه، دما بالای ۸۵ نره چه مشکلی داره 

الان خیلیا این کارتهارو برای هوش مصنوعی استفاده میکنن ، نزدیک به کل vram اشغال میشه و از تمام توانش برای پردازش استفاده میشه برای چند دقیقه برای ساخت عکس و ویدیو ،حتی برای آموزش مدلهای کوچیک هوش مصنوعی، کارت ممکنه چند ساعت زیر بار حداکثر توانش هم توی vram هم پردازندش بمونه و هیچ اتفاقی براش نمیفته 

لینک به دیدگاه

سلام با احترام به نظر اساتید تست فورمارک 10 دقیقه برای کارتهای nvidia مشکلی پیش نمیاد ولی برای کارتهای amd  تست 10 دقیقه ای فورمارک خطرناکه چون کارتهای amd دماشون همینجوری بالا هستش 

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Behzad Tak گفته است:

سلام 

موضوع اینه که این برنامه عملکرد استاندارد نداره. یه کارت خودم سر همین تست فورمارک رفت تو سطل آشغال

ویرایش شده توسط Grayli
لینک به دیدگاه

26 دقیقه قبل، ENERMAX گفته است:

سلام با احترام به نظر اساتید تست فورمارک 10 دقیقه برای کارتهای nvidia مشکلی پیش نمیاد ولی برای کارتهای amd  تست 10 دقیقه ای فورمارک خطرناکه چون کارتهای amd دماشون همینجوری بالا هستش 

میشه بگی چند تا و چه مدل های همرده انویدیا و amd رو تست دماش رو دیدی که میگی انویدیا خنک تر بوده؟

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، Jooooker گفته است:

در کل ممنون ❤

درود

توضیح دادم که اون لحظه ای اومد رو 86 و نیازی به  تست دوباره نیست! در ضمن عزیز طبق تجربه م کلی کارت دیدم که تو تست فرماک اوکی بود ولی تو بازی فریز میکرد! تست فرمارک بنظرم بیشتر بدرد دیدن حداکثر دمای کارت میخوره تا پایداری!

ویرایش شده توسط Alien87
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...