رفتن به مطلب

راهنمایی برای تعمیر کارت گرافیک gxt 1050

Master
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض ادب

ما یه گرافیک asus 1050 2g داشتیم که خیلی خوب داشت کار میکرد. دو سه روز پیش دیدم برادرزاده ام داره سعی میکنه usb جلوی کیس رو جا بندازه (سوکتش بیرون بود) کیس خاموش بود اما دکمه پاور پشتش خاموش نبود که کلا برق نرسه. 

خلاصه ما هم رفتیم کمکش اون سوکت رو جا انداختیم یه پیچم دوبار افتاد من کیس رو برعکس کردم تکون دادم پیچه رو بگیریم. کارمون که تموم شد روشن کردیم دیدم ویندوز گرافیک رو نمیشناسه (مانیتور به گرافیک انبرد وصل بود) هیچی در اوردیم فوت زدیم گذاشتم سرجاش هیچی نشد! فن هاش میچرخه اما نه ویندوز میشناستش نه قاعدتا خروجی داره! 

مشخصه این چش شده؟‌ مثلا کابلی خورده به یه جایش اتصالی کرده باشه؟‌یا نه جی پی یوش به رحمت خدا رفته ؟‌

برای تعمیر گرافیک چیکار باید کرد کجا معتبره من ببرم بدم؟‌

پیشاپیش از همه شما ممنونم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

قبل از بردن برای تعمیر کار 

کارت رو روی یک سیستم دیگه تست کنید 

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، Master گفته است:

سلام و عرض ادب

ما یه گرافیک asus 1050 2g داشتیم که خیلی خوب داشت کار میکرد. دو سه روز پیش دیدم برادرزاده ام داره سعی میکنه usb جلوی کیس رو جا بندازه (سوکتش بیرون بود) کیس خاموش بود اما دکمه پاور پشتش خاموش نبود که کلا برق نرسه. 

خلاصه ما هم رفتیم کمکش اون سوکت رو جا انداختیم یه پیچم دوبار افتاد من کیس رو برعکس کردم تکون دادم پیچه رو بگیریم. کارمون که تموم شد روشن کردیم دیدم ویندوز گرافیک رو نمیشناسه (مانیتور به گرافیک انبرد وصل بود) هیچی در اوردیم فوت زدیم گذاشتم سرجاش هیچی نشد! فن هاش میچرخه اما نه ویندوز میشناستش نه قاعدتا خروجی داره! 

مشخصه این چش شده؟‌ مثلا کابلی خورده به یه جایش اتصالی کرده باشه؟‌یا نه جی پی یوش به رحمت خدا رفته ؟‌

برای تعمیر گرافیک چیکار باید کرد کجا معتبره من ببرم بدم؟‌

پیشاپیش از همه شما ممنونم

توی دیوایس منیجر هیچی نزده یعنی ؟

لینک به دیدگاه

الکی خراب نمیشه ، یا پیچ افتاده روی گرافیک بعد سیستم روشن کردی اتصالی کرده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...