رفتن به مطلب

فیبرنوری

PERSIAN GRIFFIN
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان ... از اونجایی که مخابرات جدیدا در بعضی مناطق adsl واسه سایر شرکت ها رانژه نمیکنه تو فکر این هستم واسه جایی که فعلا هیچ نتی نداره فیبرنوری بگیرم ... مخابرات فیبر نوریش هم مثل adsl اش قطعی و افت سرعت داره ؟ شاتل چطوریه؟ ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن حتما اعلام کنن

لینک به دیدگاه

اگه میدن معطل نکن بگیر اما بعید میدونم بدن. من که هرکار کردم نشدفیبر نوری مخابرات بگیرم. چندتا از دوستام دارن راضین. فیبر نوری مخابرات واقعا قیمتش خیلی بهتراز بقیه شرکتهاست

لینک به دیدگاه

سلام و ارادت

من تقریبا یکساله فیبر نوری مخابرات دارم. در طول این مدت شاید یک ساعت کلا قطعی داشتم

یه وقتاییم ممکنه بعضی ip هایی که میگیره خارج اکسس باشن! به این صورت که سایتای خارجی بدون مشکل لود میشه اما سایت های ایرانی لود نمیشه! (فکر کنم مربوط به فیبر نوری منطقه ما باشه، جای دیگه ای چیزی نشنیدم)

سرعت خوبی داره، تعرفه 100-200 مگابیت رو دارم سرعت دانلود چه داخلی چه خارجی حدود 20-25 مگابایت در ثانیه میده. سرعت آپ تو 1000 هم امتحان کردم تقریبا 70-80 مگابایت در ثانیه سرعت دانلود از سایتای ایرانی گرفتم.

پینگش برای رینبو6 سرور امارات حدود 70 هست و برای West Europe هم حدود 120 که بنظرم قابل قبوله. نسبت به vdsl که قبلا داشتم خیلی پینگ بهتری داره

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، danyal.fa79 گفته است:

سلام و ارادت

من تقریبا یکساله فیبر نوری مخابرات دارم. در طول این مدت شاید یک ساعت کلا قطعی داشتم

یه وقتاییم ممکنه بعضی ip هایی که میگیره خارج اکسس باشن! به این صورت که سایتای خارجی بدون مشکل لود میشه اما سایت های ایرانی لود نمیشه! (فکر کنم مربوط به فیبر نوری منطقه ما باشه، جای دیگه ای چیزی نشنیدم)

سرعت خوبی داره، تعرفه 100-200 مگابیت رو دارم سرعت دانلود چه داخلی چه خارجی حدود 20-25 مگابایت در ثانیه میده. سرعت آپ تو 1000 هم امتحان کردم تقریبا 70-80 مگابایت در ثانیه سرعت دانلود از سایتای ایرانی گرفتم.

پینگش برای رینبو6 سرور امارات حدود 70 هست و برای West Europe هم حدود 120 که بنظرم قابل قبوله. نسبت به vdsl که قبلا داشتم خیلی پینگ بهتری داره

ممنون از توضیحات

از چه مودمی استفاده می کنید؟به من گفتن پیمانکار باید بیاد بررسی کنه ... بسته به منطقه و تجهیزاتتتون مودم از ۱.۵ تا ۷.۵ بهت پیشنهاد میده که هرکدوم گفت باید بگیری

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، PERSIAN GRIFFIN گفته است:

ممنون از توضیحات

از چه مودمی استفاده می کنید؟به من گفتن پیمانکار باید بیاد بررسی کنه ... بسته به منطقه و تجهیزاتتتون مودم از ۱.۵ تا ۷.۵ بهت پیشنهاد میده که هرکدوم گفت باید بگیری

من مودم Huawei دارم ولی بازم بستگی به پیمانکارتون و نحوه پیاده سازی فیبر توی منطقتون داره. ممکنه برای شما هواوی یا فایبرهوم یا شرکتای دیگه باشه که هیچکدوم دیتاشیت های درست حسابی هم راجب مودم ها موجود نیست

مهم اینه بررسی کنید مودمی که بهتون میدن پورت لن گیگابیتی داشته باشه و یه Wifi 5ghz هم ساپورت کنه که تا سرعت 1 گیگابیت رو بتونید ازش بگیرید. بقیه چیز ها خیلی مهم نیستن

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، PERSIAN GRIFFIN گفته است:

مخابرات فیبر نوریش هم مثل adsl اش قطعی و افت سرعت داره ؟

خیر قطعی و افت نداره سرویس فیبر

شاتل چطوریه؟

خوبه ولی قیمت اش خیلی بیشتره از مخابرات

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، danyal.fa79 گفته است:

سلام و ارادت

فکر نمیکنید بخاطر نبود پکت لاست هست تا پینگ بهتر چون منم همین حدود پینگمه  ؟

4 ساعت قبل، PERSIAN GRIFFIN گفته است:

ممنون از توضیحات

ارزون ترین گزینه که یه پورت گیگابیتی داشته باشه ،کنارش یه اکسس پوینت یا روتر بخرید.

لینک به دیدگاه

سلام،

فیبر نوری مخابرات: از لحاظ قیمت ارزونتره، قطعی نداشته، سرعت 1000 مگابیت فقط روی یک بسته فعاله بقیه بسته ها 100-200 مگابیت هستن (سرعت دانلود تو استیم تا 90 میره اما ثابت نیست)، مدل مودم  HUAWEI HG8245Q2 (زمانی که خریدم همین یه مدل موجود بود) همونطور که دوستان گفتن با توجه به تجهیزات منطقه (هواوی، فایبرهوم، ...) تغییر میکنه، پینگ به سرور دبی cs2 تقریبا 37 (روی سرور دبی 50 درصد اوقات بین 0.5 الی 2 درصد پکت لاس هست، یه لحظه تا 2.5 میره دوباره 0 میشه، به اندازه پکت لاس adsl روی اعصاب نیست، بیشتر مثل اینه که دیلی داره یا رجیستر نمیشه)، پینگ اروپا cs2 بین 87 الی 110 (پکت لاس رو یادم نیست). 

لینک به دیدگاه

سلام.

من نزدیک دو ساله فیبر مخابرات دارم. سرعت 300 مگ ولی حجم بالا. و پیشنهاد میکنم فقط به سمت فیبر برید. خیلی عالیه.

مخابرات بسته هاش نسبت به تمام شرکت های دیگ ارزونتره. بطور مثال بسته من هر گیگش حدود 700 تومن میوفته که واقعا مفته.

تو کانتر سرور امارات همیشه پینگم زیر 40 بوده و تو اروپا هم همیشه زیر 100 و اکثرا بین 85 تا 90. 

مودم هم هوآوی HG8245Q2 که اون زمان حدود 2.5 بود.

4 تا پورت گیگ داره با دو باند وای فای .

لینک به دیدگاه

ممنون از همه ی دوستان❤️

پیش ثبت نامش رو انجام دادم

مثل اینکه بین ۱۵ روز تا یک ماه طول میکشه بیان برای نصب

گفتن ۲ تومن هم هزینه ی کابل کشی میگیرن😐

درحال حاضر پورت لن به کارم نمیاد و باید فقط از وای فای استفاده کنم ... مودم ارزون قیمت در حد ۲-۳ تومن چه مدلی پیشنهاد میدید؟

ویرایش شده توسط PERSIAN GRIFFIN
لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، PERSIAN GRIFFIN گفته است:

درحال حاضر پورت لن به کارم نمیاد و باید فقط از وای فای استفاده کنم ... مودم ارزون قیمت در حد ۲-۳ تومن چه مدلی پیشنهاد میدید؟

اگه از کابل لن نمیتونی استفاده کنی حتما باید مودم با وای فای نسل 5 یا 6 بگیری وگرنه سرعت وای فای نسل قدیمی همون در حد adsl میشه 😂

اینم پینگ شاتل توی بتل 6، مخابرات هم همینه
image.thumb.png.4e09fc10c68b022be0feaac385ceac2a.png

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

29 دقیقه قبل، mrp7 گفته است:

اگه از کابل لن نمیتونی استفاده کنی حتما باید مودم با وای فای نسل 5 یا 6 بگیری وگرنه سرعت وای فای نسل قدیمی همون در حد adsl میشه 😂

اینم پینگ شاتل توی بتل 6، مخابرات هم همینه
image.thumb.png.4e09fc10c68b022be0feaac385ceac2a.png

چه بد ... اینو نشنیده بودم 

ینی واقعا اینقدر اختلاف سرعت هست؟! ۲۰۰-۳۰۰ مگابیت کجا و ۱۶ مگابیت کجا!

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، PERSIAN GRIFFIN گفته است:

ینی واقعا اینقدر اختلاف سرعت هست؟! ۲۰۰-۳۰۰ مگابیت کجا و ۱۶ مگابیت کجا!

وای فای نسل قدیمی 2.4ghz خیلی دیگه خودشو بکشه 30 مگابیت سرعت میده اصلا به درد فیبر نمیخوره

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، PainKiller3X گفته است:

18430195143.png

عجب سرعتی😳

مودمتون چه مدلیه؟

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، PERSIAN GRIFFIN گفته است:

ممنون از همه ی دوستان❤️

پیش ثبت نامش رو انجام دادم

مثل اینکه بین ۱۵ روز تا یک ماه طول میکشه بیان برای نصب

گفتن ۲ تومن هم هزینه ی کابل کشی میگیرن😐

به سلامتی. امیدوارم تا 1 ماه آینده براتون نصب کنند. من خودم 2 سال دویدم تا گرفتم.

این مودم رو یه نگاه بندازید 

HG8245Q

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۸/۱۱ در 13:58، PERSIAN GRIFFIN گفته است:

درود دوستان ... از اونجایی که مخابرات جدیدا در بعضی مناطق adsl واسه سایر شرکت ها رانژه نمیکنه تو فکر این هستم واسه جایی که فعلا هیچ نتی نداره فیبرنوری بگیرم ... مخابرات فیبر نوریش هم مثل adsl اش قطعی و افت سرعت داره ؟ شاتل چطوریه؟ ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن حتما اعلام کنن

سلام من 6 ماهی هست فیبر نوری مخابرات دارم بدون دی ان اس داخل بازی کالاف وارزون 35 پینگ میگیرم  پکت لاست هم صفر همیشه ....مودم q2  هواوی دارم ..جای ما مشهد موقع شلوغی مثلا 12 تا 18 عصر سرعت روی 35 تا 40 مگابایت هست اما اخر شب ها یا صبح زود سرعت 110 مگابایت هم میگیریم بدون هیچ مشکلی..

لینک به دیدگاه

53 دقیقه قبل، Mu3tang گفته است:

به سلامتی

ممنون

53 دقیقه قبل، Mu3tang گفته است:

من خودم 2 سال دویدم تا گرفتم.

دو سال!چرا اینقدر طولانی؟!

لینک به دیدگاه

بقیه دوستان کابل کشی برای شما چقدر طول کشید؟

این یک ماهی که میگن کشکیه ینی؟!

لینک به دیدگاه

بقیه دوستان کابل کشی برای شما چقدر طول کشید؟

این یک ماهی که میگن کشکیه ینی؟!

یه سوال مگر داخل قرار داد نزده فیبر کشی رایگان الان من 4 تا اشتراک فیبر دارم با متراژ بالای 100 متر کابل کشی همه فیبر کشیش تا داخل خونه رایگانه...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...