رفتن به مطلب

راهنمایی درباره سرویس های گیم ابری ایرانی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام وقت بخیر خدمت دوستان عزیز

من چند وقت پیش با دوتا از سرویس های گیم ابری ایرانی آشنا شدم به نام های پلی پاد و رستیک 

پلی پاد رو امتحان کردم واقعا افتضاح بود جدا از اینکه بازی ها استارت نمیشد ، دخال بازی هم delay فراوان داشتم بعلاوه اینکه کنترل های بازی هم قابل تنظیم برای بازی با ماوس کیبرد هم نبود و انگار فقط مخصوص موبایل طراحی شده بود.

رستیک هم به مراتب سرویس دهی بهتری داشت(هرچند هزینه بیشتری هم داره) اما مشکل اینجاست که تا حدودی Delay دارم البته کمتر از پلی پاد ولی داخل بازی که هم پیکسل ها دچار بهم ریختگی میشن و کیفیت تصویر به شدت افت میکنه . برای مثال توی بازی forza وقت ماشین بی حرکت هست و کاری نمیکنم مشکلی نیست اما به محض اینکه ماشین حرکت میکنه کیفیت تصویر به شدت میاد پایین  ضمنا با اینترنت 4g ایرانسل تست کردم سرعت دانلود رو 40 بود و پینگ هم فکر کنم روی 43 بود

اتصال اینترنت  از گوشی به لپ تاپ منتقل میش و هم با کابل و هم با هات اسپات امتحان کردم.

لطفا اگر از سرویس گیم ابری استفاده میکنید تجربه خودتون رو بگید و اگر اینترنت رو به +4g ارتقا بدم (باید گوشی رو عوض کنم ) امکانش هست بهتر بشه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...