رفتن به مطلب

کمک فوری ناپایداری و کرش 14700k و رم 6000 cl30 تریدنت زد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

1 دقیقه قبل، PERSIAN GRIFFIN گفته است:

شما تو بایوس یه تغییرات ولتاژی انجام داده بودی ممکنه از همون باشه که سی پی یو با اون تغییرات سازگار نبوده

الان با حالت دیفالت یه چند روزی بگذرون ببین چی میشه

با دیفالت هم الان دوباره یهویی تو محیط ویندوز بلو اسکرین داد 😑
  خستم کرده دیگه 

لینک به دیدگاه

8 دقیقه قبل، samannaseri گفته است:

خستم کرده دیگه 

والا این دو تا تست ycruncher و prime95 از سنگین ترین ها بودن که طبق گفته ی شما پاس کرده حداقلش شک از سی پی یو برداشته میشه

باید بری سراغ سایر قطعات

این دفعه اگر بلواسکرین گرفتی از کدش یه عکس بگیر ... البته فکر کنم اگر بری توی event viewer بخش system ، کد قبلیا رو هم بتونی ببینی مسیرش دقیق یادم نیست ... سرم خلوت شد میفرستم

لینک به دیدگاه

15 دقیقه قبل، PERSIAN GRIFFIN گفته است:

والا این دو تا تست ycruncher و prime95 از سنگین ترین ها بودن که طبق گفته ی شما پاس کرده حداقلش شک از سی پی یو برداشته میشه

باید بری سراغ سایر قطعات

این دفعه اگر بلواسکرین گرفتی از کدش یه عکس بگیر ... البته فکر کنم اگر بری توی event viewer بخش system ، کد قبلیا رو هم بتونی ببینی مسیرش دقیق یادم نیست ... سرم خلوت شد میفرستم

خودمم دیگه گیج شدم  الان چیزی که به ذهنم رسید غیر فعال کردن گرافیک مجمع خوده  cpu بود  تا بتونم برنامه کورل رو اجرا کنم و دوباره سیستم رو با  aida64 گذاشتم یکساعتی تست کنه ببینم چی میشه بعدش  y cruncher 
  حتما عکس میگیرم اگه ارور داد    باشه ممنون محبت میکنین

لینک به دیدگاه

41 دقیقه قبل، samannaseri گفته است:

خستم کرده دیگه 

از طریق بایوس فرکانس پردازنده کم کن و مجددا چک کن

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، masooyan گفته است:

از طریق بایوس فرکانس پردازنده کم کن و مجددا چک کن

کم کردم الان ولتاژ رو 1.4 هست بقیه رو حالت دیفالت  

لینک به دیدگاه

32 دقیقه قبل، samannaseri گفته است:

کم کردم الان ولتاژ رو 1.4 هست بقیه رو حالت دیفالت  

ولتاژ منظورم نبود خود فرکانس پردازنده باید کم کنی!

لینک به دیدگاه

10 دقیقه قبل، masooyan گفته است:

ولتاژ منظورم نبود خود فرکانس پردازنده باید کم کنی!

تاثیری نداره وقتی تا 4.8 پایین اوردم با ولتاژ 1.3 تا یکروز پایدار بود 

لینک به دیدگاه

37 دقیقه قبل، samannaseri گفته است:

تاثیری نداره وقتی تا 4.8 پایین اوردم با ولتاژ 1.3 تا یکروز پایدار بود 

شما فقط فرکانس کاهش بده و ولتاژ بزار رو همون حالت auto بمونه مجدد چک کن 

cpu turbo boost هم غیر فعال کن 

ویرایش شده توسط masooyan
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، samannaseri گفته است:

خستم کرده دیگه 

ببینین بلو اسکرین از نرم افزار هم میتونه باشه، بیشترین قطعه ای که تجربه بلو اسکرین رو داشتم رم و هارد بوده، هارد یا اس اس دی سالم هست؟، دمای بالای سیپیو هم میتونه باعث بلو اسکرین بشه که اون سیپیو شما کلا جهنمیه برای خودش، فعلا اصلا سمت اینتل نباید رفت تا وقتی رایزن هست

برای اینکه خیالت از گرافیک راحت بشه دو سه تا تست و بنچمارک بگیری و پاس کنه با دما و کلاک مناسب اوکی هست

لینک به دیدگاه

https://youtu.be/F8cn0gpTWuY?si=7ySbPYY11QL5KpK_

این ویدئو برای استفاده از event viewer میتونه کمک کنه 

لینک به دیدگاه

AIDA64 و MemTest سخت‌افزار رو با ی تسک ثابت تحت فشار قرار می‌دن. در حالی که در بازی‌ها و رندرها، بار ترکیبی و تغییرات لحظه‌ای درIMC، کش، و Ring Bus اتفاق می‌افته و اینجاست که ناپایداری‌های جزئی خودشون رو نشون می‌دن. تست‌هایی مثل y-cruncher در حالت VST یا Prime95 با Large FFTs در شبیه‌سازی بارهای سنگین و پیچیده خیلی بهتر عمل می‌کنن و اینکه حداقل باید 12 ساعت انجام بشه تا بشه گفت 99 درصد سیستم استیبله با یکی، دو ساعت نمیشه مطمئن شد (البته باید کولر خوبی هم داشته باشید)

بگذریم... 

ارور MEMORY_MANAGEMENT  ب احتمال زیاد مربوط به ناپایداری IMC پردازنده یا خود ماژول‌های رم شماست.

بهترین راه اینه که با بایوس دیفالت+xmp1 تست کنید

اگ ارور داد فرکانس رمو دستی  به 5800MHz یا حتی 5600MHz کاهش بدید. (تایمینگ و بقیه ولتاژ ها رو تغییر ندید)

احتمال دیگرید شدن بخش هایی از پردازنده هم وجود داره پس فرکانس p core رو دستی قفل کنید رو 4.5 الی 5 گیگاهرتز  و e core ها و igpu رو هم غیر فعال کنید تا ب ringbus , imc کمتر فشار بیاد و بازم تست کنید

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، samannaseri گفته است:

خب تست انجام شد با این بنچمارک چندین بار هم امتحان کردم و بنچمارک رو بدرستی تا پایان انجام داد 

دیگه کار دیگه ای لازم نیست، از سیستم استفاده کن.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان عزیز من هم این مشکل داشتم البته تو چند تا بازی و فتوشاپ در ویندوز 11 من هم اول شک کردم به سخت افزار و لپ تاپ نسل 13 فرستادم گارانتی اونجا تست کرد گفتن مشکلی نیست و با تعویض ویندوز فرستادن بعد مدتی استفاده همون مشکلات پیش اومد به پیشنهاد یکی از دوستان که از ویندوز 11 متنفر بود😂 ویندوز 10 زدم و اون مشکلات نیست خدارو شکر اگه شماهم ویندوز 11 داری امتحان کن ان شاالله که مشکلت حل بشه .نظرات اساتید بالا خوندم اونطور که معلوم هست سخت افزارت سالمه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...