رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید اسپیکر

علیرضای دوم
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

اسپیکر GS510 WALTZ رو گرفتم ولی صداش واقعا بی کیفیت هست و هیچ بیسی هم نداره.

اسپیکری میخوام که هم ظاهر شیکی داشته باشه هم کیفیت صدا و بیس خوبی داشته باشه.

مثلا NOMMO V2 X الآن روی لیون موجوده ولی وقتی Review هارو میخونم یه عده راضی ان و یه عده هم میگن بیس نداره و اصلا سمتش نرین!

نمیدونم چکار کنم اگر شما صدای اسپیکر های مختلف رو شنیدین و امتحان کردین لطفا راهنمایی کنین.

و اینکه ترجیح میدم ساب نداشته باشه و فضای زیادی روز میز اشغال نکنه 🚶‍♀️

خیلی ممنون

ویرایش شده توسط علیرضای دوم
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۸/۱۷ در 15:37، علیرضای دوم گفته است:

سلام دوستان

باسلام.

اتفاقی که چند وقت اخیر افتاده اینه که یه سری برند نوآور مثل هارمن اومدن با یه ساب ووفر کوچیک 3 اینچی بیس خوب و عمیقی گرفتن و در نتیجه با اشغال فضایی کم صدای خیلی خوبی به خریدار ارائه کردن. که با توجه به کوچیک شدن هر روز محل زندگی و تراکم بالای میز کار و کامپیوتر خیلی لازم و حیاتیه این کم جا بودن.  این صدای خوب تو شرایط نرمال هزینه معقولی داره ولی با دلار 110 تومنی و سود 200 درصد فروشنده ها تو ایران خیلی گرون هستن.

به ناچار میریم سراغ برندهای کپی کار که بعضا صدای خوبی هم دارن ولی به صورت کلی قابل قیاس با نمونه اصلی نیستن.

هممون میدونیم عامل ایجاد بیس، ساب ووفر هست و نبودش باعث میشه بیس عمیق نداشته باشیم. اما بدون ساب ووفر هم میشه بیس خوبی داشت، با استفاده از یه فول رنج با کویل سنگین تر میشه بیس خوبی گرفت که اسمش دیگه فول رنج نخاهد بود، چون هرچی سیم پیچ یه درایور تعداد دورهاش بیشتر بشه و سنگین تر باشه فرکانس بالا رو حذف میکنه و تمایل به فرکانس های پایین پیدا میکنه. حالا فرکانس بالا چیه؟ فرکانس بالا میشه صدای سنج درام، یا صدای شکستن شیشه، صدایی که زیره. فرکانس پایین هم میشه صدای بم و بیس، صدای انجین 12 سیلندر امریکایی.

اسپیکر های رو میزی اکثرا یه فولرنج سبک در حد 4 وات دارن، اگر بخان حال بدن یه تویتر 1 وات هم کنارش میزارن که رنج فرکانسی کامل تری رو ارائه بده. که این به هیچ وجه بیس کافی نخاهد داشت.

اما این وسط برند های خوب هستن مثل ادیفایر و لاجیتک که میان فولرنج قویتر میزارن که بیس بیشتری داشته باشه. ولی همین قویتر شدن درایور باعث میشه فضای باکس بزرگتر لازم بشه و در نتیجه ابعاد نهایی بزرگتر بشه .

من خودم کلا اسپیکر های بوک شلف و رومیزی رو برای خودم نمیپسندم، چون بیس دوستم و یه ووفر 6.5 اینچی حداقل چیزیه که میتونه من رو راضی نگه داره.

شما بودجه ای که مد نظر دارید برای خرید رو بفرمایید، سبک موزیک هایی که گوش میدید رو بفرمایید، اسپیکری که صداش رو شنیدید و راضی کننده بوده براتون رو هم بفرمایید.

و اینکه اگر اسپیکر 2.1 باشه و ساب ووفر زیر پا بزاری و دو ستلایت روی میز باشن باز هم مورد پسند نیست؟

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۸/۱۷ در 15:37، علیرضای دوم گفته است:

سلام دوستان

اسپیکر GS510 WALTZ رو گرفتم ولی صداش واقعا بی کیفیت هست و هیچ بیسی هم نداره.

اسپیکری میخوام که هم ظاهر شیکی داشته باشه هم کیفیت صدا و بیس خوبی داشته باشه.

مثلا NOMMO V2 X الآن روی لیون موجوده ولی وقتی Review هارو میخونم یه عده راضی ان و یه عده هم میگن بیس نداره و اصلا سمتش نرین!

نمیدونم چکار کنم اگر شما صدای اسپیکر های مختلف رو شنیدین و امتحان کردین لطفا راهنمایی کنین.

و اینکه ترجیح میدم ساب نداشته باشه و فضای زیادی روز میز اشغال نکنه 🚶‍♀️

خیلی ممنون

سلام

حداکثر بودجه ای که مدنظرته بگو بزرگوار تا بتونیم راهنماییت کنیم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...