رفتن به مطلب

لطفا کمکم کنید mwps.exe خواهش میکنم

GORBEH
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر همگی شما عزیزان

بنده جدیدا با یک ویروسی مواجه شدم به اسم mwps.exe که سایت dr.web دربارش نوشته و یه توضیحاتی راجبهش داده

این ویروس یک پروسه ایجاد میکنه شبیه به lsass.exe ویندوز تا مخفی بمونه 

این ویروس توی پوشه داکیومنت مخفی میشه

و فایلاش هم اینا هستن:

mwps.exe 

Compm.exe

Wpas Mgr.exe

Prodm.exe

و برای خودشون هم استارت آپ درست کردن تا هنگام بوت شدن سیستم دوباره اجرا بشن

خب این ویروس فایلهای exe رو بلاک میکنه و جلوی اجراشون رو میگیره و آنها رو آلوده میکنه تا وقتی که شما ویروس رو حذف کردید بازم با اجرای اشتباهی فایل exe آلوده برگرده (صرفا برای بقا)

فقط روی فایلهای exe تمرکز داره و به فایلهایی با فرمت های دیگر کاری نداره

جالب اینجاست که به فایلهای exe توی درایو سیستمی کاری نداره فقط فایلهای exe خارج از درایو سیستمی رو بلاک میکنه و الوده

و اینکه از وقتی این ویروس وارد کامپیوترم شد (به دلایلی که خودمم نمیدونم چون نه فایل مشکوک اجرا کردم نه فایل آلوده دانلود کردم نه فلش آلوده وصل کردم و نه روی لینک های مشکوک کلیک کردم) کامپیوترم تبدیل شد به یک تیکه آجر و کلا کار خاصی باهاش نمیشد کرد

زد فایلهای exe همه بازیهام رو به ... داد و دیگه حتی بازی هم نمیشد باهاش کرد

خلاصه من شاید ۲۴ ساعت روزم رو میزاشتم برای این که این .... رو از روی سیستم پاک کنم 

شبا کلا خواب تعطیل

چندین روز من داشتم دنبال راه میگشتم

تو گوگل سرچ کردم از هوش مصنوعی پرسیدم و خیلی کارای دیگه 

و از اونجای که اسم مکان فایلش رو تونستم پیدا کنم تونستم حذفش کنم از کامپیوتر و استارت آپ هاشم حذف کردم

(با کدای cmd )

خوش خرم رفتم همه بازی هام رو درست کردم و عشق و حال 

و دیگه سر و کلش پیدا نشد

تا اینکه آقا ما یه روز ویندوز عوض کردیم . فکر کنم از رو ۱۰ رفتم رو ۱۱ 

بعد دیدم وا دوباره اون ویروس وارد کامپیوتر شده و دوباره ... تو همه چی 

یعنی بعد از نصب ویندوز بلافاصله که صفحه ویندوز برای اولین بار بالا اومد و من تسک منیجر رو باز کردم دیدم ای وای اون .... دوباره برگشته

تا این لحظه من نتوستم درست بفهمم که اون ویروس از چه راهی دوباره برمیگرده 

رفتم از هوش مصنوعی پرسیدم و اون گفت که احتمالا اون فایل iso که باهاش ویندوز نصب میکنی آلوده هست. که والا من از soft98.ir دانلودش کردم

ویا از سکتور بوت و پارتیشن ها هست (یعنی باید برم کل فضای ذخیره سازی کامپیوتر رو فرمت کنم)

و یا فریمور مادربرد آلوده شده که این یکی واقعا ممکن نیست  چون خیلی آلوده کردن فریور پیچیدگی و از دست ویروسی ساده مثل این که اولین بار ۱۰ تا ۱۵ سال پیش دیده شده بر نمیاد 

لطفا اگه کسی تا حالا با این .... مواجه شده و یا از بدافزار و کامپیوتر سر درمیاره لطفا بهم راهو بگه که یه کاری کنم این .... بعد عوض کردن ویندوز دوباره برنگرده

خواهش میکنم کمکم کنید دوستان

ویرایش شده توسط EHSAN.K
لینک به دیدگاه

همچین بلایی سر منم سالها پیش اومد بیخیال همه چی شدم .کلی فلش دارم اما از ترس اینکه سیستم بقیه هم خراب شه رفتم یه فلش خریدم ویندوز از سیستم دیگه ای ریختم هارد خودمو با سیستم دیگه ای 0 کردم و از نو ویندوز ریختم و فایل ها رو دانلود کردم

شما هم همینکار کن حتی گوشی و حافظه هایی که داری رو 0 کن  اون زمان خیر سرم بیت دیفندر اورجینال نصب داشتم بعد اون داستان سمت هیچ انتی ویروسی نرفتم همین سیکوریتی ویندوز بهترینه

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

همین ویروس بود؟

حتما یه راهی هست که بشه درستش کرد 

لازم نبود همه چیز رو صفر کنی 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...