رفتن به مطلب

مشاوره در خرید مانیتور تا سقف ۲۵ تومن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض خسته نباشید خدمت تیم لیون و بچه های فروم.

دوستان تا رنج ۲۵ تومن چی پیشنهاد میدین ؟! 

بین ۲۴ تا ۲۷ اینچ باشه، کاربرد گیمینگ و فیلم دیدن.

توقعاتی ک دارم، کیفیت تصویرش بالا باشه( هرچی بالاتر بهتر )++++++++++

. پنل tn و va نمیخام. 

اصلا اهل بازی شوتر نیستم پس نرخ رفرش ریت خیلی بالا واسم مهم نیست.

و اینکه زودم خراب نشه ترجیحا و برند خوبی باشه 

خودم نظرم روی  27 samsung g5 g50d هستش.

یه مانیتور اولد هم ک مدل g5 50sf 27 هم هست که توی بازار ایران موجود نیست ولی ی نفر میتونه واسم تا ۵۵ بیاره ک بنظرم یکم گرونه. 

اگه پیشنهادی دارین ممنون میشم راهنمایی کنید ❤️

لینک به دیدگاه

شما هرچی میگیری از برند معتبر باشه، مثل ایسوس، سامسونگ،الجی، سونی ، ام اس ای (البته ایرانیزه هاش نباشه) و امثال این ها

پنل هم که باید بری سراغ Fast Ips

رفریش ریت هم دیگه کلا زیر 144 هرتز منسوخ به حساب میاد،نکته ای که خیلی مهم هست میزان روشنایی مانیتور حتما حداقل 350 نیت باشه، رزولوشن هم بستگی به سیستمتون داره، تا 27 اینچ میتونین فول اچ دی بگیرید ولی بالا تر حتما 2کی ، 32 اینچ به بالا هم 4کی

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

17 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است:

شما هرچی میگیری از برند معتبر باشه، مثل ایسوس، سامسونگ،الجی، سونی ، ام اس ای (البته ایرانیزه هاش نباشه) و امثال این ها

پنل هم که باید بری سراغ Fast Ips

رفریش ریت هم دیگه کلا زیر 144 هرتز منسوخ به حساب میاد،نکته ای که خیلی مهم هست میزان روشنایی مانیتور حتما حداقل 350 نیت باشه، رزولوشن هم بستگی به سیستمتون داره، تا 27 اینچ میتونین فول اچ دی بگیرید ولی بالا تر حتما 2کی ، 32 اینچ به بالا هم 4کی

ممنون گل فقط ی سوال، مانیتورای سامسونگ و ایسوس تو ایران مونتاژ نمیشن ؟!

و اینکه fast ips با  ips چقد باهم تفاوت دارن ؟!

چون یجا خوندم نوشته بود fast ips توی دراز مدت زود مشکل پیدا میکنه. 

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، emotion2 گفته است:

ممنون گل فقط ی سوال، مانیتورای سامسونگ و ایسوس تو ایران مونتاژ نمیشن ؟!

و اینکه fast ips با  ips چقد باهم تفاوت دارن ؟!

چون یجا خوندم نوشته بود fast ips توی دراز مدت زود مشکل پیدا میکنه. 

خیر رده بالاهاشون داخل ایران مونتاژ نمیشن ایسوس سری تاف یا راگ

ازون طرف هم Fast IPS به دلیل رسپانس تایم کمش برای گیمینگ مناسب هست و باعث جلوگیری از Ghosting میشه

اگر فکر میکنین با fast ips به مشکل میخورین در دراز مدت باید برید سراغ پنل VA که برای گیم مناسب تره کنتراست بالاتری داره ولی شفافیت مطلوبی نداره

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است:

ازون طرف هم Fast IPS به دلیل رسپانس تایم کمش برای گیمینگ مناسب هست و باعث جلوگیری از Ghosting میشه

اگر فکر میکنین با fast ips به مشکل میخورین در دراز مدت باید برید سراغ پنل VA که برای گیم مناسب تره کنتراست بالاتری داره ولی شفافیت مطلوبی نداره

سلام با اجازه استارتر عزیز  من یدونه مانیتور MSI ultra wide Optix MAG301RF  دارم گرافیک هم ۵۰۷۰ هست به نظرتون وقتش هست سوئیچ کنم روی 2k یا همین مانیتور خوبه خیلی دودل شدم 

لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است:

این مانیتوری من گذاشتم چی، داخل ایران مونتاژ میشه ؟! ینی مانیتورایی ک داخل ایران مونتاژ میشن کیفیتشون پایین تره ؟! پول خرید سری راگ رو ندارم خیلی گرونن.

پنل va هم واقعا بی روحه و دید زاویش خیلی بده. 

در کل پیشنهاد خاصی خودتون ندارید ؟ 

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۹/۷ در 18:22، emotion2 گفته است:

. پنل tn و va نمیخام. 

یه مانیتور اولد هم ک مدل g5 50sf 27 هم هست که توی بازار ایران موجود نیست ولی ی نفر میتونه واسم تا ۵۵ بیاره ک بنظرم یکم گرونه. 

همینو بگیر

2 ساعت قبل، mohsensoleymani220 گفته است:

سلام با اجازه استارتر عزیز  من یدونه مانیتور MSI ultra wide Optix MAG301RF  دارم گرافیک هم ۵۰۷۰ هست به نظرتون وقتش هست سوئیچ کنم روی 2k یا همین مانیتور خوبه خیلی دودل شدم 

از نظر بنده بله ارزش داره

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، emotion2 گفته است:

این مانیتوری من گذاشتم چی، داخل ایران مونتاژ میشه ؟! ینی مانیتورایی ک داخل ایران مونتاژ میشن کیفیتشون پایین تره ؟! پول خرید سری راگ رو ندارم خیلی گرونن.

پنل va هم واقعا بی روحه و دید زاویش خیلی بده. 

در کل پیشنهاد خاصی خودتون ندارید ؟ 

همین مانیتوری که خوتون گفتین مانیتور بسیار خوبیه و مشخصات خوبی هم داره فقط توجه داشته باشین 32 اینچ هست، رزولوشن 2کی برای 32 اینچ چندان جالب نیست، اگر نهایت کیفیت رو میخواین باید 27 اینچ 2کی بگیرین که بیشترین تراکم پشکسلی رو داره یا 32 اینچ 4کی

یک نیم نگاهی هم به این داشته باشین 

https://www.digikala.com/product/dkp-17584677/مانیتور-گیمینگ-27-اینچ-ایسوس-مدل-rog-strix-xg27acs/

مطمئنا بازار برید میتونین 3-4 تومن کمتر هم پیداش کنین بسیار عالی هست این مدل

2 ساعت قبل، mohsensoleymani220 گفته است:

برادر حیفه اون گرافیک نیست روی 1080پی بخواین ازش کار بکشین؟ با خیال راحت تعویض کنین روی 2کی و حالش رو ببرین

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۹/۷ در 18:22، emotion2 گفته است:

. پنل tn و va نمیخام. 

اولد اگه میتونی تو خریدش شک نکن

به دردسر و ریسک نگهداریش میارزه

اگه نه که اکثر ips 2k 27 با روشنایی بالای 350 نیت اوکی هستن هر کدومو دوست داری بردار

اگه خیلی دیگه رو دوام مانور میدی همین xg27acs که یکی از دوستانم پیشنهاد دادن گزینه بدی نیست منتها پنل چینی boe روشه و روکش ماتش خیلی غلیظه

از لحاظ پایه و ارگونومی ولی فوق العادست

ویرایش شده توسط Kiarash
لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است:

همین مانیتوری که خوتون گفتین مانیتور بسیار خوبیه و مشخصات خوبی هم داره فقط توجه داشته باشین 32 اینچ هست، رزولوشن 2کی برای 32 اینچ چندان جالب نیست، اگر نهایت کیفیت رو میخواین باید 27 اینچ 2کی بگیرین که بیشترین تراکم پشکسلی رو داره یا 32 اینچ 4کی

یک نیم نگاهی هم به این داشته باشین 

https://www.digikala.com/product/dkp-17584677/مانیتور-گیمینگ-27-اینچ-ایسوس-مدل-rog-strix-xg27acs/

مطمئنا بازار برید میتونین 3-4 تومن کمتر هم پیداش کنین بسیار عالی هست این مدل

برادر حیفه اون گرافیک نیست روی 1080پی بخواین ازش کار بکشین؟ با خیال راحت تعویض کنین روی 2کی و حالش رو ببرین

ممنون خوب چی پیشهناد میدین

این مهمه زیاد هم نمخوام فعلا هزینه کنم 

ویرایش شده توسط mohsensoleymani220
لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، mohsensoleymani220 گفته است:

ممنون خوب چی پیشهناد میدین

این مهمه زیاد هم نمخوام فعلا هزینه کنم 

دیگه فعلا ارزون ترین میشه این https://www.digikala.com/product/dkp-17249634/مانیتور-گیمینگ-27-اینچ-ایسوس-مدل-tuf-gaming-vg27aq3a/

تنها ایرادش هم 250 نیت روشناییشه که اگر اتاق نیمه تاریک و به دور از پنجره استفاده دارید مشکل خاصی نداره (این هم در نظر بگیرید که این مانیتور پایه آسانسوری تنظیم ارتفاع نداره)

https://www.digikala.com/product/dkp-14490226/مانیتور-27-اینچ-سامسونگ-مدل-odyssey-g5-g55c-ls27cg552/

این هست که پنل VA داره

https://www.digikala.com/product/dkp-18314665/مانیتور-گیمینگ-27-اینچ-ام-اس-آی-مدل-mag-275qf/

این مدل هم مشخصات خوبی داره

لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است:

دیگه فعلا ارزون ترین میشه این https://www.digikala.com/product/dkp-17249634/مانیتور-گیمینگ-27-اینچ-ایسوس-مدل-tuf-gaming-vg27aq3a/

تنها ایرادش هم 250 نیت روشناییشه که اگر اتاق نیمه تاریک و به دور از پنجره استفاده دارید مشکل خاصی نداره (این هم در نظر بگیرید که این مانیتور پایه آسانسوری تنظیم ارتفاع نداره)

https://www.digikala.com/product/dkp-14490226/مانیتور-27-اینچ-سامسونگ-مدل-odyssey-g5-g55c-ls27cg552/

این هست که پنل VA داره

https://www.digikala.com/product/dkp-18314665/مانیتور-گیمینگ-27-اینچ-ام-اس-آی-مدل-mag-275qf/

این مدل هم مشخصات خوبی داره

مهندس جان 

این مدل MSI  پنل داخلی هستن یا نه از پنل مونتاژ داخلی خیلی خوب تعریف نمیکنن

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، mohsensoleymani220 گفته است:

مهندس جان 

والا تا جایی که بنده اطلاع داره پنلش ایرانیزه نیست ولی اینکه مونتاژ ایران باشه یا نه رو حقیقتا نمیدونم

لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، mohsensoleymani220 گفته است:

مهندس جان 

مدل ام اس ای شخصا تست کردم بالای 15 تا پیکسل سوخته داشت کالای آکبند از اینور زاویه مضخرف اصلا به ips نمیخورد یک ساعت استفاده کردم از سردرد مردم

رو مانیتور و جعبهش نوشته شعبه ایران ، حالا یا به سفارش داخل تو خارج مونتاژ میشه یا وارد میشه اینجا مونتاژ میشه در کل زباله بود 
مانیتور کالایی هست که از نزدیک باید تست بشه ریووهای معتبر داشته باشه پنل درست حسابی داشته باشه مشخصات کاغذ اصلا روش خوبی برای تشخیص نیست مثل کارت گرافیک نیست به بنچمارک بسنده کنی

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

مدل ام اس ای شخصا تست کردم بالای 15 تا پیکسل سوخته داشت کالای آکبند از اینور زاویه مضخرف اصلا به ips نمیخورد یک ساعت استفاده کردم از سردرد مردم

رو مانیتور و جعبهش نوشته شعبه ایران ، حالا یا به سفارش داخل تو خارج مونتاژ میشه یا وارد میشه اینجا مونتاژ میشه در کل زباله بود 
مانیتور کالایی هست که از نزدیک باید تست بشه ریووهای معتبر داشته باشه پنل درست حسابی داشته باشه مشخصات کاغذ اصلا روش خوبی برای تشخیص نیست مثل کارت گرافیک نیست به بنچمارک بسنده کنی

برای همون هم ارزون تر هستن الان خودم دارم MSI  تایوان زده پشتش ۴ سال پیش گرفتم ..

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...