رفتن به مطلب

پایین بودن سرعت اس اس دی Samsung 980 PRO

005
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز
یک مورد ssd سامسونگ سری 980 پرو موجوده که از نظر سلامت اکیه و تو نرم افزار hard disk sentinel هم سلامت هم کارایی 100 هستش.
در نرم افزار خود سامسونگ (samsung magician) هم همه چیز عادیه
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشکل اینجاست که در تست سرعت با نرم افزار CrystalDiskMark و samsung magician سرعت رید و رایت حدود 1700 هستش که خیلی پایینه
روی دو مینبرد asus z-270-a و asus b250-pro تست شده که در هر دو این مشکل وجود داشته.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
ممنون میشم اگر دوستان راه حلی دارن بفرمایند.

لینک به دیدگاه

درود

اگه اشتباه نکنم pci این مادربردها ورژن ۳ هستن برای همین این سرعتو میگیرید و چیز طبیعیه! 

لینک به دیدگاه

سلام و عرض ادب
ممنون از راهنمایی شما
درسته این مینبردها نسل 3 هستن و برای رسیدن به ماکزیمم سرعت خوااندن که برای این ssd مقدارش 7000 هستش باید مینبردی داشت که از نسل 4 پشتیبانی کنه.
منتها این ssd اگر بخواد سرعتی برابر نسل 3 هم داشته باشه باید حدودا 3400 باشه که الان 1700 خیلی پایین محسوب میشه
برای مثال سری 980 معمولی هم داشتم ، سری 970 evo plus هم داشتم که همگی با سرعت 3400 روی این مینبرد کار میکردن.
از این جهت مشکوک شدم که ببینم ssd مورد داره یا تنظیماتی وجود داره که به همون سرعت نسل 3 برسه.

ویرایش شده توسط 005
لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، 005 گفته است:

سلام و عرض ادب
ممنون از راهنمایی شما
درسته این مینبردها نسل 3 هستن و برای رسیدن به ماکزیمم سرعت خوااندن که برای این ssd مقدارش 7000 هستش باید مینبردی داشت که از نسل 4 پشتیبانی کنه.
منتها این ssd اگر بخواد سرعتی برابر نسل 3 هم داشته باشه باید حدودا 3400 باشه که الان 1700 خیلی پایین محسوب میشه
برای مثال سری 980 معمولی هم داشتم ، سری 970 evo plus هم داشتم که همگی با سرعت 3400 روی این مینبرد کار میکردن.
از این جهت مشکوک شدم که ببینم ssd مورد داره یا تنظیماتی وجود داره که به همون سرعت نسل 3 برسه.

سلام،

نه اینطوری نیست که چون Gen.4 روی Gen.3 گذاشتین، پس باید تا سقف Gen.3 سرعت داشته باشه. این اتفاق نمی افته.

باید برای تست و بنچمارکش باید فقط روی Gen.4 تست کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام وقت بخیر

یک مورد البته پیش پا افتاده هم هست ولی اگر چک نکردین انجام بدین. اگر فضای خالی زیر ۱۰ یا ۲۰ درصد فضای کل اس اس دی هست سرعت محدود میشه. خالی کنین مجدد تست کنین.

اس اس دی رو چک کنین NTFS فرمت شده باشه.

امکانش هم هست PCI lane های سیستمون اِشغال شده باشه. برای تستش یک اسلات رم استفاده کنین، هارد های اضافی یا هر دستگاه ساتایی که دارین رو جدا کنین، اگر سی پی یو گرافیک داخلی داره گرافیک جداگانه رو در بیارین یا اگر کارت صدا و کارت شبکه هم دارین جدا کنین مجدد تست کنین.

سی پی یو ضعیفی هم اگر رو این مادربورد ها تست کردین باز محدود میکنه سرعت رو.

توی همون Samsung magician چک کنین اگر PCIe 3.0 x2 زده دلیل نرسیدنتون به سرعت های بالاتر Gen 3 مثل ۳۰۰۰ مگ هم همینه. باید حداقل PCIe 3.0 x4 باشه.

با نرم افزار Crystal disk هم روی حالت فایل ۱ گیگابایتی تست کنین.

ویرایش شده توسط Danialdaneshmand
لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

سلام،

نه اینطوری نیست که چون Gen.4 روی Gen.3 گذاشتین، پس باید تا سقف Gen.3 سرعت داشته باشه. این اتفاق نمی افته.

باید برای تست و بنچمارکش باید فقط روی Gen.4 تست کنید.

سلام و عرض ادب آقا آرمین ، ممنون بابت پاسخگویی
---------------------------------------------------------------------------------
عرض کنم خدمتتون که من گفتم شاید مثل رم باشه که اگر باس رم بالاتر از حداکثر باس ساپورت شونده توسط مینبرد باشه با حداکثر باسی که مینبرد ساپورت میکنه کار کنه .(چون اکثرا رم میرسه دستم بیشتر از 90 درصد رمها به اینصورته)
---------------------------------------------------------------------------------
چون این مدل سرعت ریدش تو gen 4 حدودا 7000 هستش گفتم لابد مینبرد من که gen 3 هستش سرعت نصف میشه و حدود 3400 میشه یعنی در حد همون 970 evo plus که الان داره  کار میکنه ، اما سرعت 1700 الان عملا میشه نصف سرعت gen 3 که انصافا خیلی پایینه. یعنی اگر بخواد اینجوری کار کنه داشتن همون 970 توجیه بیشتری داره.
منتها یه نکته که متوجه شدم این بود که این 980 pro داره رو مینبرد با سرعت 2x کار میکنه اما 970 با سرعت 4x کار میکنه 
داخل تنظیمات مینبرد هم 2x رو به 4x تغییر میدم اما فقط روی 970 تاثیر داره و رو 980 همیشه 2x ثابته ( در تصویر هم مشخصه)
کارهای زیادی هم انجام دادم مثل نصب 980 بصورت تکی و جدا کردن بقیه ssd ها
ریختن ویندوز جدید روی 980
جدا کردن تمام قطعات مثل کارت صدا و عملا هیچ قطعه اضافه ای به سیستم وصل نیست (گرافیک هم که آنبرده)
پردازنده هم که i3  7100  هستش با مینبرد z270-a
تو سایتهای خارجی هم سرچ میکردم ظاهرا ایشون هم دقیقا همین مشکل رو داشتن و جالبه سرعت ایشون هم حدودا 1700 بوده

8e4330_253.jpg

24a301_2512.jpg

12-1-2025 6-52-32 PM.jpg

لینک به دیدگاه

41 دقیقه قبل، Danialdaneshmand گفته است:

سلام وقت بخیر

یک مورد البته پیش پا افتاده هم هست ولی اگر چک نکردین انجام بدین. اگر فضای خالی زیر ۱۰ یا ۲۰ درصد فضای کل اس اس دی هست سرعت محدود میشه. خالی کنین مجدد تست کنین.

اس اس دی رو چک کنین NTFS فرمت شده باشه.

امکانش هم هست PCI lane های سیستمون اِشغال شده باشه. برای تستش یک اسلات رم استفاده کنین، هارد های اضافی یا هر دستگاه ساتایی که دارین رو جدا کنین، اگر سی پی یو گرافیک داخلی داره گرافیک جداگانه رو در بیارین یا اگر کارت صدا و کارت شبکه هم دارین جدا کنین مجدد تست کنین.

سی پی یو ضعیفی هم اگر رو این مادربورد ها تست کردین باز محدود میکنه سرعت رو.

توی همون Samsung magician چک کنین اگر PCIe 3.0 x2 زده دلیل نرسیدنتون به سرعت های بالاتر Gen 3 مثل ۳۰۰۰ مگ هم همینه. باید حداقل PCIe 3.0 x4 باشه.

با نرم افزار Crystal disk هم روی حالت فایل ۱ گیگابایتی تست کنین.

سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز

باتشکر از توجه و راهنمایی شما 

عرض کنم خدمت شما که در مورد فضای ssd که اصلا کلا خالی بود ، بعد یکبار ویندوز ریختم ، ntfs هم بود 

در رابطه با سایر اقدامات انجام شده هم خدمت آقا آرمین توضیح داده شد ، با Crystal disk و فایل یک گیگابایتی هم تست شد 

الان فکر میکنم همون مشکل اصلی تغییر نکردن x2 به x4 هستش که داخل مینبرد انجام میشه اما داخل ویندوز برای 980 pro انجام نمیشه.

خلاصه انواع و اقسام کارها مثل جابجا کردن 970 با 980 و.... که متاسفانه هیچ تاثیری نداشت.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...