رفتن به مطلب

قیمت بالای مودم فیبر نوری هواوی مدل Huawei HG8245Q2

BehrouzSedigh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

چرا قیمتی که تانوما مخابرات میگه 5.4 تومان ولی در بازار قیمت میزنه بین 3.5 تا 4.2 ؟ علت این اختلاف زیاد چیه ؟ کارشناس مخابرات ادعا میکنه که این مودم اصل است و تقلبی یا فیک نیست.

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، BehrouzSedigh گفته است:

چرا قیمتی که تانوما مخابرات میگه 5.4 تومان ولی در بازار قیمت میزنه بین 3.5 تا 4.2 ؟ علت این اختلاف زیاد چیه ؟ کارشناس مخابرات ادعا میکنه که این مودم اصل است و تقلبی یا فیک نیست.

ادعایی که مخابرات داره اینه که اگر مودم رو از ما بگیرید ، برای کانفیگ مبلغی نمیگیره و اینکه مودم رو یکسال گارانتی میکنه. بخاطر همین گرونتر میگیره. به نظر من اختلاف 2 میلیونی ارزش نداره.

من برای خودم مودم رو  از بیرون با یک سال گارانتی خریدم و مودم هم خودم کانفیگ کردم و مابه تفاوت رو هم گذاشتم جیبم.

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، Mu3tang گفته است:

ادعایی که مخابرات داره اینه که اگر مودم رو از ما بگیرید ، برای کانفیگ مبلغی نمیگیره و اینکه مودم رو یکسال گارانتی میکنه. بخاطر همین گرونتر میگیره. به نظر من اختلاف 2 میلیونی ارزش نداره.

من برای خودم مودم رو  از بیرون با یک سال گارانتی خریدم و مودم هم خودم کانفیگ کردم و مابه تفاوت رو هم گذاشتم جیبم.

راهی هست که بشه شماره سریال مودم با هواوی چک کرد ؟ من نتونستم لینک سایت هواوی برای بررسی اصالت مودم پیدا کنم

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، BehrouzSedigh گفته است:

راهی هست که بشه شماره سریال مودم با هواوی چک کرد ؟ من نتونستم لینک سایت هواوی برای بررسی اصالت مودم پیدا کنم

در مورد چک کردن سریال نمی دونم ولی خیالت رو راحت کنم که مودم های که شرکت ها میدن یا اونایی که توی بازاره هواوی اصل نیستن

فقط روی کارتن و خود مودم برند هواوی دارند.
من یه مودم X6  گرفتم که با اینکه لوگو هواوی روش هست اما کیفیت چاپ لوگو و کیفیت پلاستیک بدنه و همینطور LED ها به طرز واضحی پایین تر از چیزی هست که از هواوی دیدم

فریمور و رابط کاربری کاملا شبیه مودم های هواوی هست اما توی پنل تنظیمات مودمم هم هر جا اسم و لوگو هواوی بوده پاک شده به جز یه مورد که احتمالا جا مونده ( پی دی اف راهنمای کاربر رو از سایت هواوی برا همین مدل دانلود و مقایسه کردم)

من از شرکت فناپ گرفتم و مخابرات هم همین مودما رو میده....مودم های توی بازار هم همینطورن....حالا دلیلش متونه کپی بودن مودم ها باشه و یا تحریم

از نظر کارایی و پایداری من راضیم....سرعت وافای خوبه و مشکل قطع شدن یا هنگ کردن نداره...فقط کیفیت ساختش یکم توی ذوق میزنه.

خلاصه اینکه دنبال "اصل" بودنش نباش

لینک به دیدگاه

کلیه مودم های فیبر نوری بازار یا استوک هستش یا تولید (اسمبل) داخله (به جز تی پی لینک)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...