رفتن به مطلب

کمک در انتخاب قطعات سیستم ( رم رو خریدم نیاز ب کمک دارم)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام وقت بخیر. 

بچه ها من این رم رو خریدم بعنوان اولین قطعه از کامپیوترم( بخاطر قیمتش مجبور شدم فقط بخرمش سریع) 

https://www.corsair.com/us/en/p/memory/cmk32gx5m2x7200c34/vengeance-32gb-2x16gb-ddr5-dram-7200mhz-c34-memory-kit-black-cmk32gx5m2x7200c34

توی توضیحاتش نوشته مادر بردای اینتل رو فقط ساپورت میکنه. میخاستم بدونم چه مادربرد . سی پی یو ای باید بخرم که رمم مشکل پیدا نکنه ؟ 

الان میخاستم گرافیکم سفارش بدم ولی گفتم با شما ی مشورتی کنم بعدا ب مشکل نخورم.

گرافیکو میخاستم tuf 5060ti 16 بخرم دیدم تفاوتش با Sapphire Nitro+ Radeon RX 9060 XT 16GB حدودا ۸ تومنه... 

و سی پی یو هم اگه Ryzen 7 7800X3D رو بخرم با ی خنک کننده بادی کار راه میوفته ؟! 

چون قیمت خنک کننده های ابی خیلی بالاس 😭 

بودجم ۱۰۰ تومنه بغیر از رم و گرافیک.

ی مشاوره بدید تورو خدا خیلی گیج شدم 💔

کاربرد گیم طولانی مدت در روز.

لینک به دیدگاه

درود

پردازنده با کولر بادی خنک میشه ag620-ak620 یا اساسین دیپ کول

گرافیک انویدیا بهتره نگاهی هم به 5070 بنداز بعضا با 5060ti 16 اختلاف قیمتی ندارن

رم هم دستی باید فرکانس و اینا ست بشه از دوستان وارد تو این زمینه میتونید کمک بگیرید

مادربرد هم ایسوس تاف b650 یا b850 تاف میتونی بگیری

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

درود

پردازنده با کولر بادی خنک میشه ag620-ak620 یا اساسین دیپ کول

گرافیک انویدیا بهتره نگاهی هم به 5070 بنداز بعضا با 5060ti 16 اختلاف قیمتی ندارن

رم هم دستی باید فرکانس و اینا ست بشه از دوستان وارد تو این زمینه میتونید کمک بگیرید

مادربرد هم ایسوس تاف b650 یا b850 تاف میتونی بگیری

اره داداش نظرت درسته، ۵۰۷۰ رو مقایسه کردم واسه ی سری قابلیت های جدیدش خوبه مثل dlss ولی واسه فول اچ دی، توی ۲ کی فریم ریتش خیلی میاد پایین و ارزش خریدش در حال حاضر خوبه ولی واسه اینده که بازیا وی رم زیادی استفاده میکنن اصلا خوب نیست. در صورتی خوبه ک شما بقیه قطعات کامپیوترم عالی باشه. من خیلی برام جزیاات کوچیک و سایه و اینا مهم نیست هرچند ۹۰۷۰ هم‌ ی‌ همچین چیزایی داره، خلاصه بنچ مازکا هرکدوم ی چیزی میگن. تنها ترسم ازینه رمم‌ که واسه مادر برد اینتل هست، مادربورد و سی پی یو هم باید اینتل باشن ؟! از ی نفر مشاوره گرفتم س همچین چیزی با توجه ب رمم بهم ویشنهاد داد‌. 

IMG_20251208_230723.jpg

لینک به دیدگاه

اگه تا فردا کسی جواب نداد احتمالا همون ۹۰۷۰ رو‌ میخرم، حتی نمیدونم هیت سینکم داره اصلا یا نه. کاش مام با دنیا تعامل داشتیم و قیمتا ثابت بود. الان ۹۰۷۰ و ۹۸۰۰x تخفیفای خوبی خوردن ولی متاسفانه تو ایران چیزی ارزون نمیشه

لینک به دیدگاه

19 دقیقه قبل، emotion2 گفته است:

اگه تا فردا کسی جواب نداد احتمالا همون ۹۰۷۰ رو‌ میخرم، حتی نمیدونم هیت سینکم داره اصلا یا نه. کاش مام با دنیا تعامل داشتیم و قیمتا ثابت بود. الان ۹۰۷۰ و ۹۸۰۰x تخفیفای خوبی خوردن ولی متاسفانه تو ایران چیزی ارزون نمیشه

9070 rx هم خوبه اگه بودجت برسه

برای رایزن رم 6000cl30 مناسبه ، همین رم هم باید تو بایوس تنظیماتی اجرا بشه تا به بهترین کارایی برسه میتونی expo ) d.o.c.p) فعال نکنی و روی فرکانس دیفالت کار کنه (4800) روی اینتل هم احتمالا 7200 استیبل نشه و نیاز به پایین آوردن باشه در این مورد تجربه ای ندارم اگه به اون مرحله رسید آرمین و سایر دوستان میتونن کمک کنن ولی برای بازی اینتل نگیر همون رایزن بگیر 78003dx عالیه نشد 9700x خوبه مادربرد هم TUF GAMING B850M-PLUS حدود 17 تومن وای فای دار حدود 19

لینک به دیدگاه

image.thumb.png.091807c275627722eed398f7cfdfa870.png

این پیشنهاد بنده هست قیمت قطعات هم میتونید بگردید کارت هم بستگی به بودجتون 5070 یا 9070 یا مدل ایکس تی اگه تونستید تهیه کنید ، پاور core ll تهیه کنید که ورژن 3.1 هست 

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

9070 rx هم خوبه اگه بودجت برسه

برای رایزن رم 6000cl30 مناسبه ، همین رم هم باید تو بایوس تنظیماتی اجرا بشه تا به بهترین کارایی برسه میتونی expo ) d.o.c.p) فعال نکنی و روی فرکانس دیفالت کار کنه (4800) روی اینتل هم احتمالا 7200 استیبل نشه و نیاز به پایین آوردن باشه در این مورد تجربه ای ندارم اگه به اون مرحله رسید آرمین و سایر دوستان میتونن کمک کنن ولی برای بازی اینتل نگیر همون رایزن بگیر 78003dx عالیه نشد 9700x خوبه مادربرد هم TUF GAMING B850M-PLUS حدود 17 تومن وای فای دار حدود 19

امیدوارم بشه گذاشتش روی cl 30 6000.. البته بعید میدونم چون در حالت عادیش فک کنم میره رو ۴۸۰۰

54 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

image.thumb.png.091807c275627722eed398f7cfdfa870.png

این پیشنهاد بنده هست قیمت قطعات هم میتونید بگردید کارت هم بستگی به بودجتون 5070 یا 9070 یا مدل ایکس تی اگه تونستید تهیه کنید ، پاور core ll تهیه کنید که ورژن 3.1 هست 

دمت گرم داداش لطف کردی، میشه ایدی یکی از بچه هایی که توی زمینه رم و سی پی یو و مادر برد تخصص داره رو بهم بدی من ی مشورت باهاش کنم ؟ واقعا حتی میترسم گرافیکو بخرم بعدا بخاطر رم ب مشکل بخورم 💔 فک میکردم سرعتش بالاستو خیلی خوبه نگو کلی دنگ و فنگ داشته💔

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...