رفتن به مطلب

svchost.com - memory reference error VIRUS

AmirL
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و درود

از حدود ۲ سال پیش یک ویروسی روی سیستم پیدا کردم به نام svchost.com که یوزیج هارد و یوزیج سی پی یو رو شدید میبرد بالا با استفاده از چند تا راه حل تا یه مدتی اوکی کردم (ویروس داخل رجیستری خودشو نشون داده بود) بعد از اون همه وقت پری روز سر و کلش پیدا شد برنامه هام باز نمیشد و ارور memory reference میداد با تعویض ویندوز اوکی شد بعد از حدود ۲ ساعت دوباره سر و کلش پیدا شد و کارت صدای سیستم بصورت کامل از کار افتاد سیستم رو خاموش کردم و الان کلا تصویر نمیده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

این فایل ویروس نیست!

یکی از فایل های مرجع ویندوزه که خیلی از سرویس ها رو راه میکنه و عموما هم وقتی ویندوز بالاست، چند تا پروسه ازش در جریانه.

بخاطر اینکه تعداد پروسه های با این نام هم زیاده، ویروس ها هم عمدتا همین اسم رو روشون میذارن که مخفی بمونن توی تسک منیجر، ولی اگه ستون command line رو توی تسک منیجر فعال کنید، اگر یکیشون ویروس باشه، میبینید که از جایی غیر از sys32 ران شده و اون ویروسه. 

لینک به دیدگاه

مشخصات سخت افزاری سیستمتون چیه؟ و چه ویندوزی نصب کردین؟

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

مشخصات سخت افزاری سیستمتون چیه؟ و چه ویندوزی نصب کردین؟

I3 6100

Ram 16

Rx580 

ویندوز ۱۰ ، و اینکه الان کلا تصویر نمیده

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، AmirL گفته است:

I3 6100

Ram 16

Rx580 

ویندوز ۱۰ ، و اینکه الان کلا تصویر نمیده

کارت گرافیکت مشکوکه، و پاور هم ذکر نکردی چیه. یکی باید از نزدیک سیستم رو چک کنه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...