رفتن به مطلب

نرم افزار برای کنترل سرعت فن

ace
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام یه نرم افزار برای کنترل فن سی پی یو می خوام که کار باهاش راحت باشه .

فن پاور رو هم می شه کنترل کرد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

SpeedFan یک نرم افزار دیگه هم قبل معرفی شده بود تو فروم اسمش یادم نیست.

اکثر مین بورد های تولیدی تو چند سال اخیر ابزار کنترل و مانیتورینگ فن ها رو تو لیست ابزار هاشون دارن باید چک کنید.

در مورد پاور که با نرم افزار کنترل کنی :

اگر فن پاور کنترلر داشته باشه و پاور رو باز کنی و کابل کشی کنی به مین بورد :دی میشه کنترلش کرد.

فن پاور ها چند سالی هست که خودشون کنترل سرعت فن رو انجام میدن ( بسته به مدل )

لینک به دیدگاه

ممنون ولی من کلا از speedfan چیزی سر در نمیارم - فکر نکنم اصلا بشه باهاش سرعت فنی رو کنترل کرد !

در باره نرم افزارم تنها نرم افزاری که با مین بوردم هست easy tune هستش که تو اونم حالا یا نیست یا من بلد نیستم .

پاور هم که نهههههههههههههه!!!! تو این بازار گرونی، پاور 885 نازنینم رو باز کنم!!! الان که فکر می کنم صدای فن خیلی هم خوبه اصلا اذیت نمی کنه !

و در پایان هم بسیار ممنون واسه اینکه پاسخ سوالات آماتوری ما رو می دید - شما جز آخرین بازماندگان از لیون قدیم هستید که هنوز پاسخ سوالات رو عنوان می کنید .

متشکرم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

speedfan پیش فرض روی Automatic speed fan ست شده تیک Automatic رو که بردارید به صورت محدود ( به نسبت کنترلی که تو بایوس دارید) میتونید

فن ها رو کنترل کنید.

تو easy tune هم تو قسمت Smart-Fan هست که میتونید درصد ها رو به نسبت تغییر بدید.

به طور کل با کنترلی که تو لول بایوس روی فن ها دارید نیازی برای ایجاد تغییر تو محیط ویندوز ندارید و بیشتر حالت مانیتورینگ استفاده میشه تو سطح نرم افزار های ویندوز.

من خودم روی صدای فن ها خیلی حساس هستم به همین دلیل معمولا صورت مسئله رو پاک میکنم یعنی بیشتر فن ها رو عوض کردم و از فنهای خوب و کم صدا استفاده کردم فنهای CPU و کیس رو معمولا تعویض میکنم و پاور رو هم همیشه از بهترین استفاده میکنم با فن کم صدا و روش حساس هستم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...