رفتن به مطلب

راهنمایی برای انتخاب کارت گرافیک

m!dn!ght
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

اون قابلیت کودا کور قبلا در سری 500 بود که انودیا روش مانور میداد الان در سری 600 استفاده ازین قابلیت افت شدیدی داشته(به طوری که انودیا گفته سری 600 مخصوص گیم ساخته شده نه نرم افزارهای سه بعدی ) ولی بالعکس اون در سری 7000 amd نه تنها قابلیت gpgpu بسیار پیشرفت کرده که کارت 7970 در برخی ازین نرم افزار ها کارت qadro6000 جی فورس با قیمت 9000000 تومنی رو به زانو در میاره اگه خواستی تا منبعشم برای شمامیزارم

من یکم با حرف شما مخالفم

انویدیا یه سری داره به نام Quadro که کارتهای این سری رو برای کارهای گرافیکی طراحی و تولید میکنه . اگر افت شدید داشت چرا هسته ها رو زیاد کردن؟؟؟؟!!!!!

وجود کودا کور توی کارت ها در کارهای گرافیکی و حتی بازی ها تاثیر زیادی داره وقتی میگم بازی ها شامل همه نمیشه شاید روی بیش از 80-90 درصد بازی ها به این صورته

برای مثال شما بازی Crysis رو ببینید . بازی به این گرافیکی ولی شما با کارتهای GT430 و 8600 هم به راحتی میتونید بازی کنید چراااا ؟؟؟ چون این کارتها دارای 96 هسته کودا کور هستن و بازی از همه اونا استفاده میکنه و در آخر بازی روان اجرا میشه

کلا فلسفه سری 600 چیه ؟؟؟

کمتر کردن مصرف - خنکتر کردن کارتها - افزایش راندمان با بیشتر کردن هسته ها

و اما در مورد کارتهای AMD

کارتهای AMD کودا کور ندارن (همیشه هر تکنولوژی توی کارتهای انویدیا با یه نام دیگه توی AMD پیدا میکنید)

توی AMD استریم پراسسور هست شما نمیتونی بگی هر هسته استریم پراسسور کار یه هسته کودا کور رو میکنه (حتی من جایی خونده بودم که هر 1 هسته کودا کار 3 هسته استریم رو میکنن)

کلا ما ایرانی ها آدم های بلند پروازی هستیم

یه کارت 670 قدرت فوق العاده ای داره که برای ماها کاملا زیادی هست

ولی در بین چند کارت سری 600 به گفته ی سایتها 670 خوش قیمت ترین کارت هست که نسبت به مبلغی که میپردازید کارایی مناسبی هم دریافت میکنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

با توجه به صحبتهای دوستان ونیاز دوستمون فکر کنم 590 هم گزینه خوبی باشه... نظرتون چیست؟؟؟ می شه بهش فکر کرد یا نه؟؟؟

لینک به دیدگاه

ممنون از همه ولی بازم روشن نیست

تا اینجا دوستان گفتن 1)کودا در نرم افزار های مهندسی (مثل مهندسی پزشکی کارهای نفتی نرم افزارهای مدلینگ وسیمولیشن) و کارهای 3D مثل کار با CATIA یا و3DMAX نرم افزار های رندر و کانورت فیلم ) راندمان بهتری ارائه میکنه چون برای کودا بیهنه شدن نکته دقیقا همین جاست.

خوب 1)چقدر تاثیر داره این کودا میگم من خودم انتظار داشتم طبق گفته گوگل 20 برابر ،یا حداقل طبق گفته انویدیا 1.5 تا 2.5 برابر سرعت رو افزایش بده اما همش 20 درصد.!!! آیا کسی با این نرمافزار ها کار کرده و قدرت کودا رو دیده باشه؟ بگه منم یه تست بکنم و لبخند مسرت رو لبامون.بشینه.احساس میکنم پولمو دور ریختم!

2)جدیدا AMD قابلیت استریم اضافه کرده، افق این قابلیت چیه و چقدر قابل رقابت با کودا انویدیا(یکی از دوستانم گفت هر هسته کودا اندازه 3تا هسته استریمه)

3)این GPGPU چیه؟ مشاهده میشه که 7970 سر تر از 660TI این یعنی چی؟

نتیجه کل میخوایم ببینیم که کلا این کودا میارزه یا تبلیقی بیش نبوده :(

ویرایش شده توسط amin_eshgh
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از همه ولی بازم روشن نیست

تا اینجا دوستان گفتن 1)کودا در نرم افزار های مهندسی (مثل مهندسی پزشکی کارهای نفتی نرم افزارهای مدلینگ وسیمولیشن) و کارهای 3D مثل کار با CATIA یا و3DMAX نرم افزار های رندر و کانورت فیلم ) راندمان بهتری ارائه میکنه چون برای کودا بیهنه شدن نکته دقیقا همین جاست.

خوب 1)چقدر تاثیر داره این کودا میگم من خودم انتظار داشتم طبق گفته گوگل 20 برابر ،یا حداقل طبق گفته انویدیا 1.5 تا 2.5 برابر سرعت رو افزایش بده اما همش 20 درصد.!!! آیا کسی با این نرمافزار ها کار کرده و قدرت کودا رو دیده باشه؟ بگه منم یه تست بکنم و لبخند مسرت رو لبامون.بشینه.احساس میکنم پولمو دور ریختم!

2)جدیدا AMD قابلیت استریم اضافه کرده، افق این قابلیت چیه و چقدر قابل رقابت با کودا انویدیا(یکی از دوستانم گفت هر هسته کودا اندازه 3تا هسته استریمه)

3)این GPGPU چیه؟ مشاهده میشه که 7970 سر تر از 660TI این یعنی چی؟

نتیجه کل میخوایم ببینیم که کلا این کودا میارزه یا تبلیقی بیش نبوده :(

روشن هست دوست عزیز.

1- شما میفرمایید 20%، اما کارایی کودا با توجه به تعداد هسته ها میتونه نتایج متفاوتی داشته باشه. شما یک کارت معمولی دارین. کلا کارتتتون بیشتر بدرد گیم میخوره، البته برای فتوشاپ و نرم افزارهای adobe بهینه عمل میکنه. اما برا نرم افزارهای 3 بعدی مثل تری دی مکس، با توجه به تعداد 336 کودا، کارایی متوسطی در ویو پرت ها و Virtu داره. البته virtu فقط یا با کودا کار میکنه و یا با استفاده از قدرت سی پی یو که قدرتش قابل مقایسه با کودا نیست.

شما اگه میخوای با کارتت حال کنی، بنظرم بهترینش فتوشاپ هست.

کلا نمی تونم این یک مورد رو جواب بدم : (احساس میکنم پولمو دور ریختم!)

2- این عنوان اصلا جدید نیست. اسم هسته های شیدر در AMD رو stream میگن.(مشابه CUDA) . این مورد رو من قبول ندارم : (هر هسته کودا اندازه 3تا هسته استریمه)

3- همانطور که دوستان فرمودن، قدرت پردازش و محاسبات چیپ های گرافیک رو GPGPU میگن، (مشاهده میشه که 7970 سر تر از 660TI این یعنی چی؟) یعنی 7970 قدرت محاسبه بالاتری داره. عجیب نیست.

نتیجه کل:

Cuda بخاطر نرم افزارها و... انحصاری خودش در موارد زیادی کارایی خودش رو داره. کلا کودا بد نیست. اینکه چقدر میتونه مفید باشه با توجه و به تعداد هسته ها و نوع نرم افزار میتونه کارایی متفاوتی داشته باشه.

ویرایش شده توسط Dj_aghamajid
لینک به دیدگاه

اون قابلیت کودا کور قبلا در سری 500 بود که انودیا روش مانور میداد الان در سری 600 استفاده ازین قابلیت افت شدیدی داشته(به طوری که انودیا گفته سری 600 مخصوص گیم ساخته شده نه نرم افزارهای سه بعدی ) ولی بالعکس اون در سری 7000 amd نه تنها قابلیت gpgpu بسیار پیشرفت کرده که کارت 7970 در برخی ازین نرم افزار ها کارت qadro6000 جی فورس با قیمت 9000000 تومنی رو به زانو در میاره اگه خواستی تا منبعشم برای شمامیزارم

این gpgpu در چه نرمافزار هایی جواب میده و مورد استفاده قرار میگیره؟(لطفا مثال بزنید)

تو گوگل کارنی که سرعت پردازش رو 20 برابر افزایش داده بود 560ti بود که فکر نمیکنم با 560 زیاد فرق کنه در سایت انویدیا گرافیک tesla 2570 رو مثال زده بود در نرم افزار آباکوس

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قیمته نجومیه این گرافیک هایه TESLA رو هم گفته بود

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...