رفتن به مطلب

مشكل در اور رم هاي مچ اكسترم كمك!!

Kamy4r
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان از عنوان تا‍‍يك مشخصه با اين رم ها مشكل دارم هر كاري ميكنم از 2400 بيشتر نميرن ولتا‍‍‍‍ژ تا 1.725 هم دادم ولي نمياد مين من گزينه vccio نداره ولي در يك تابيك خارجي خوندم كه گزينه vccsa رايطه مستقيم با vccio داره يعني اگر روي 1000 قرار بگيره vccio ميشه 1100به همين دليل اين گزينه رو هم زياد كردم تايمينگ رو هم رو هم همينطور دوستان من نميخوام با اين رم ها تا 2800(ركورد اقا بهزاد)برم من تا 2666 هم برم راضيم دي:

ممنون ميشم راهنماييم كنيد بقيه مشخصات سيستم هم توي امضام هست

ویرایش شده توسط kdo
لینک به دیدگاه

خود آقا بهزاد یا کسی که با این پلتفورم کار کرده باید نظر بده. چون الان سندی کلا با همه سری های قبل خودش فرق کرده مخصوصا اور رم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کامیار جان برای فرجام پخ بده...

لینک به دیدگاه

ممنون اقا معین والا از اقا فرجام هم پرسیدم ولی چند دلیل گفتن که من نمیدونم کدومش هست 1مین 2vccio که مین در نمایشگاه ces رم 2800 رو روش تست کرده بودند گزینه vccio رو هم که پیدا کردم(رابطه با vccsa)

لینک به دیدگاه

دوستان بسیار عجیبه امروز ویندوز8 نصب کردم cpu-zفرکانس رو 2646 نشون میده ولی در بایوس 2400 هست

کسی من رو راهنمایی نمیکنه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان بسیار عجیبه امروز ویندوز8 نصب کردم cpu-zفرکانس رو 2646 نشون میده ولی در بایوس 2400 هست

کسی من رو راهنمایی نمیکنه؟

شاید دلیل این اختلاف ، آپدیت نبودن بایوس باشه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...