رفتن به مطلب

تعویض یا فروش یک کارت 6970 و تعویض یک کولر فوق العاده

Recommended Posts

سلام دوستان به دلیل تنوع تصمیم به تعویض کارتم گرفتم یک کارت hsi 6970 هست کاملا نو نو با جعبه و تمامی متعلقات گارانتی نداره به خاطر اینکه از خارج اومده برگه گمرکی موجوده تنها با کارت هم رده یا قویتر تعویض میشه نهایت هم 100 میتونم سر بدم فروش هم دارم قیمتهاتونو اعلام کنید فقط خواهشا قبلش یک قیمت از بازار بگیرید

قیمت پایه:550 فوری 600

دوستان متاسفانه دیشب اومدم قاب روشو برای تمیز کردن(همون یکم گردی که در اثر استفاده توش بود چون من کیس ندارم)باز کنم 3 خار سمت چپ قاب شکست و نتونستم با چسب بچسبونم و با یک سیم نرم ریز یکطرفش رو سفت کردم(طرف دیگه سالمه دیگه) الان هیچ مشکلی نه از نظر ظاهری نه از نظر کارایی نداره

اینهم عکس

attachment-194284d1346060186-26042006083.jpg

یک کولر هم موجوده که کاراییش فوق العادس دماش تنها 0.5 درجه با سیلور ارو و نوکچوا فرق داره با دو فن 3770 رو تا 4.5 اور شده دما رو زیر80 نگه میداره دو فن tbsilence pwm هم داره که کاملا نو هستند خمیر هنوز استفاده نشده فنها قابلیت تنظیم ارتفاع دارند فقط فقط با واتر عوض میشه نهایت هم میتونم 100 بدم سر قیمت این کولر هم 68 دلار هست :اینهم لینک کولر

http://www.prolimate...tail.asp?id=158

عکس:

4gerhyj2wsk4pa00v9gv.jpg

ia5p37loslyzwoqynlgs.jpg

b6sfw5i7bfi8c6p4uf4.jpg

اینهم یک ریویو از کولر با دوفن و اور 2600k تا 5 گیگاهرتز

از مدیران بابت کارت معذرت میخوام هرکاری کردم به اقا حامد پیام بدم در رابطه با تاپیک کارت نتوسl056qi92vpk0dx48g7f3.png

از تمامی مدیران معذرت میخوام بابت کارت هر کاری کردم برای تاپیک کارت به اقا حامد پیام بدم نشد

دوستان 100درصد قصد این کار ها را دارم دور برای یکسری از دوستان سوِء تفاهم پیش اومده بود

ویرایش شده توسط kdo
لینک به دیدگاه

قیمت فوق العاده برای vga قرار داده شد

با 480-5970-570-580-490-460-5850-5870-275و..............تعویض میشود

ویرایش شده توسط kdo
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز خوب بفروشی ( آپ حساب کن داداش )

لینک به دیدگاه

ممنون اقا عطا لطف دارین دوستان واتر نبود؟

ویرایش شده توسط kdo
لینک به دیدگاه

دوستان 6870 دست دو 400 داره فروش میره اونوقت 6970 600 نمیارزه؟http://forum.persian...om/t306916.html

البته یک مشکلی پیش اومده که تا شب اعلام میکنم پست اول ویراییش شد

ویرایش شده توسط kdo
لینک به دیدگاه

دوستان کسی کولر رو میخواد قیمتشو برام pm کنه ممکنه بفروشم چون یک واتر پیدا کردم اگر تعویض نکنه

لینک به دیدگاه

دوستان قیمت فروش رو به 580 کاهش دادم که کاملا منصفانه هست

لینک به دیدگاه

شما میخواین 6970 خودتون رو بفروشید. بعد تو یه تاپیک دیگه گفتین 6970 خریدارین ! میشه دلیل این کارو بگین؟

لینک به دیدگاه

دلیلشو که گفتم!!اول میخواستم یک 6970 دیگه برای کراس بخرم ولی دیدم باید پاور رو هم تعویض کنم به همین دلیل کلا قیدشو زدم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کولر اگه فروشی هست قیمت پ خ کن کامران جان .

لینک به دیدگاه

سلام اقا میکاییل ببخشید دیر شد الان یک تاپیک فروش براش میزنم شما هم هرپیشنهادی داشتید اونجا اعلام کنید

کامیار هستم

ممنون

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...